andreea bruneta
de pe Aprilie 3, 2015
429 vizualizări
"...La un moment dat, te saturi de drame. Iti ajung noptile nedormite, care se revarsa pe chip ori de cate ori rasare soarele; iti ajunge sa fii tarata din pat in pat si murdarita de maini ce nu-nteleg ca o palma data peste fata, nu e la fel de incitanta ca o palma data peste fund, in timp ce faci sex.
Ceea ce fac m-a invatat in principiu ce e matematica. Cum scazi sufletul si aduni banii, cu imparti placere si inmultesti lacrimile, cum te bagi rapid sub radical si iesi din ecuatie a doua zi dimineata, cand tu nu esti decat o alta p*zda ce-si cladeste viitorul pe iluzii.
Nu as fi stiut niciodata sa ofer barbatului de langa mine libertatea de care are nevoie, partidele de sex dupa care e innebunit, fanteziile pe care i le indeplinesc pe nerasuflate in clipe-n care se asteapta sa imi trag pe mine pijamaua si sa ma pun la somn, daca nu as fi fost curva.
Nu sunt o c*rva proasta , cum cred unii. Am invatat de la orice om cate ceva. I-am ascultat pe fiecare-n parte si am fost acolo, cu o vorba buna, chiar daca vorba asta buna venea la pachet cu o felatie reusita.
Ei- cei ce si-au bagat p*la-n mine- habar nu au avut ca povestea vietii lor, avea sa devina lectia vietii mele. De aceea , eu le multumesc. Datorita lor, am invatat ca demonii interiori, nu dorm niciodata. Stau intr-un fals atipit, si asteapta momentul lor perfect, al caderii noastre"
Like (10)
Loading...
 şi 9 alte persoane
FITZOASA
..tare ma tem ca cei ca voi au sanse sa ramana singuri ani de zile..1f609.png
Aprilie 14, 2015
Calista
Barbatul trebuie ascultat? 1f642.png)) NEAAAAAAAAAHHHH . Barbatul are demonii lui, gandurile lui existentiale despre cum trebuie desfacut un surub, ganduri ce-l framanta pana la punctul in care se inchide in camera sa pritoceasca tehnica de insurubat si lasa la usa femeia care isi roade pumnii ingandurata la... Vezi mai mult
3
3
Aprilie 14, 2015
Viata nu ne lasa virgini pe niciunul
August 31, 2015
Arlekin Brown
astia suntem, noi, Barbatii si, femeia din TINE nu se poate afla si maturiza fara noi, Barbatii cate te futem si te penetram si te facem si te lasam sa produci...urmasi si alte alea... bani si alte foloase... 1f642.png Revenind cu "piciorul pe Pamintul tau" zic ca in Viata personala nu exista "prieteni" ci d... Vezi mai mult
Martie 9, 2016