andreea bruneta
de pe Aprilie 15, 2015
460 vizualizări
"Nu exista tradare, ci doar oameni carora le sunt inselate asteptarile.Pretindem de la cei ce decid sa ramana langa noi, mai mult decat noi insine putem uneori sa oferim.
Ii vrem. La inceput in stare bruta, bucurosi ca avem un diamnat -pretios, dar neslefuit. ii admiram, ii iubim, ii punem pe-un raft , intr-o lumina buna, undeva de unde sa putem exclama ''e al meu, il vezi? al meu'' Si vine o zi, cand schimbam raftul, lumina, dorintele...O zi cand vrem sa-i dam alta fatza. Pentru ca nu mai e deajuns. Pentru ca ii stim deja defectele, calitatile, valoarea...
Uitam ca slefuind prea mult, uneori se-alege praful. Uitam cat de fericiti eram atunci, in prima zi cand l-am gasit. Cu cata grija si cu cata tandrete puneam mana, ca nu cumva sa cada.
Nu exista tradare. Ci doar oameni incapabili sa-i inteleaga pe ceilalti. Nu exista diamante nepretioase. Ci doar diamante care-n starea lor naturala, valoreaza o avere, tocmai pentru ca sunt neatinse. Ce daca nu sclipeste? Tot poarta numele de diamant, nu?"
Postat în: Altele