Raul Lazar
de pe Decembrie 28, 2021
331 vizualizări

După mai bine de 10 ani de ClubInterzis și din dorința de a evolua, începem noul drum printr-o schimbare majoră, ClubInterzis.ro devine Socializari.ro

Ce a fost, este și va fi ClubInterzis/Socializari? Este o comunitate online, un loc de întâlnire pentru a facilita "legarea" de noi prietenii, un loc unde fiecare poate să împărtășească idei și gânduri, un loc unde cei plecați departe să poate schimba o vorbă cu alți compatrioți, un loc unde să te poți vedea prin webcam cu prietenii, un loc în care oamenii socializează și leagă relații.

Istoric?

Un scurt anunț legat de trecut, prezent și cel mai important, viitor!
Este un proiect care a început prin 2010 ca un hobby și a continuat așa până în ziua de astăzi, deci, cu alte cuvinte, NU este o afacere.

Timeline:

 • În 2008 lua "naștere" ClubInterzis însă a fost abandonat la scurt timp din motive necunoscute.
 • În 2010 lua "naștere" EuroDateClub - proiectul ce avea să devină ClubInterzis. A prins viață prin susținerea lui LWR (Raul), Any_si_Dany și Lordull
 • La sfârșitul lui 2010, începutul lui 2011, EuroDateClub avea să devină ClubInterzis mulțumită Arlekin Brown care a cedat domeniul către LWR (Raul), Lordull și Any_si_Dany. 
 • La sfârșitul lui 2021, începutul lui 2022, ClubInterzis a devenit Socializări.

Cine a condus acest proiect?

 • 2010 - 2011 - LWR, Any_si_Dany și Lordull 
 • 2011 - 2016 - LWR și Catalyna
 • 2017 - 2021 - Fitzoasa
 • 2021 - 20xx - LWR și Catalyna

De ce acest proiect:

Eram un puști (LWR), cu ceva cunoștinte tehnice, care venea după 10 ani de mIRC (admin pe extrem de multe canale) cu dorința de a crea o comunitate online, un loc de întâlnire pentru a facilita "legarea" de noi prietenii, un loc unde fiecare poate să își împărtășească idei și gânduri, un loc unde cei plecați departe să poate schimba o vorbă cu alți compatrioți, un loc unde să te poți vedea prin webcam cu prietenii, un loc... aș putea continua, însă, mă opresc.

Cum au decurs lucrurile:

Nu stiu în ce măsură am reușit, însă știu SIGUR că: mulți dintre noi au legat noi prietenii, mulți dintre noi s-au întâlnit, ba chiar mai mult, sunt multe cazuri în care s-a ajuns și mai departe... și anume, chiar și în cazul meu, ne-am găsit un partener de viață! 

Evoluție:

Acest proiect de-a lungul anilor a cunoscut urcușuri și coborâșuri, ce-i drept, în ultimii ani doar coborâșuri... prin "pierderea" majorității oamenilor care ne-au fost alături de la început și au dat viață acestui proiect, oameni fară de care, astăzi, acest proiect nu mai exista.
Important este că, o parte din noi, nu am renunțat și nu v-om renunța, iar acest proiect va continua! 

Mulțumiri:

Vreau să le mulțumesc tuturor pentru susținerea oferită acestui proiect, în special (sigur am să uit să menționez pe mulți, iar pentru asta îmi cer scuze):
Allana, Raketica31, Lilith, Alexutzu89, Almudena, Any_si_Dany, Fitzoasa, Lordull, Arlekin Brown, Vescan, OllyHm, Lorelay și mulți alții!

Despre viitor?

Pe scurt, ne propunem să:

 • Aducem îmbunătățiri 
 • Aducem funcții noi 
 • Implementăm un design nou 
 • Să aducem mai mulți utilizatori

Dacă totul este gratuit, cum susțineți acest proiect?

De-a lungul timpului am susținut acest proiect din fonduri proprii și ocazional din bună-voința unor utilizatori care au donat și așa v-om face și de acum înainte.

O poză din trecut....

Postat în: Anunturi
Like (3)
Loading...
3
justlove
Nostalgie e cuvantul cand ma uit la printscreen. Doamne ce vremuri
1
1
Iunie 25, 2023