catalyna
de pe Decembrie 30, 2021
646 vizualizări

Niciodată nu putem să fim siguri de cine este în spatele unui monitor, iar tendința este ca toți să părem cât mai perfecți, însă, în realitate lucrurile pot să fie mult prea departe de adevăr, astfel încât pot duce la surprize neplăcute. Ca să nu cazi în capcana unora, o atenție sporită, o conversație întinsă pe o perioadă mai îndelungată, un profil verificat și o discuție prin chat video te ajută să scazi acest risc.

 

Câteva exemple de persoane pe care ar trebui să le ocolești pe site-urile de matrimoniale:

 

  • Căsătorit dar își caută iubirea și te vrăjește print tot felul de mesaje siropoase și cu promisiuni? Cu siguranță este doar o persoană care caută o relație extra-conjungală și nimic serios.
  • Bogat, inteligent, frumos, tânăr și singur, își caută viitoarea soție pe internet. Pe lângă faptul că, combinația este destul de rară, să fim serioși, o astfel de persoană de regulă nu își caută iubirea pe un site de matrimoniale.
  • O persoană care trece peste salut și primul lucru pe care ți-l scrie este,  “ne întâlnim”, “ne vedem”, “nu vrei să ieșim la o cafea” etc., aceste persoane de regulă nu caută o relație, ci caută doar o persoană cu care să-și satisfacă “nevoile primare”.
  • Are numele de utilizator gen: Regele_sexului, BossdeBoss, FutBine, Regelefemeilor, etc. (înțelegeți voi ideea). Un astfel de personaj, pe lângă faptul că denotă un nivel “înalt” de inteligență, parcă mi-l și imaginez: un libidinos zăbălos care scuipă semințe pe o bancă și strigă după tine “che face păphușha”. De asemenea trebuie să fi atent/ă și la nume de utilizatori de genul “singursitrist”, “disperatul” etc., deoarece și aceștia pot fi niște persoane ciudate cu comportamente sociopate sau chiar periculoase.
  • Are expresii de genul “mânca-ți-aș sfârculețul tău de păpushe”, “fromoaso ne combinăm și noi la cafea” etc., și/sau vorbește limba română de zici că a învățat-o cu femeia de serviciu din India, aceste persoane intră în categoria menționată mai sus.
  • Au doar poze indecente, inclusiv la poza de profil, fără a avea și alte poze mai normale. Acest lucru poate reprezenta în capul unora mândria de a-și etala organele genitale, crezând în capul lor că toate femeile se udă în chiloței când văd o poză de genul. De regulă, aceste persoane sunt de evitat fiindcă reflectă cel puțin mici probleme psihologice.

 

Site-urile de matrimoniale, în general, sunt sigure, însă, precauții elementare ar trebui luate atunci când te întâlnești pentru prima dată cu o persoana cunoscută pe un astfel de site. Recomandarea noastră este să eviți persoanele descrise mai sus și să încerci să cunoști cât mai bine persoana cu care urmează să te întâlnești și să faci acest pas doar dupa o perioadă mai lungă în care s-au purtat discuții în mediul online.

Postat în: Divertisment, Matrimoniale