catalyna
de pe Ianuarie 3, 2022
1,465 vizualizări

Una dintre cele mai răspândite probleme de cuplu e desincronizarea dorinței sexuale: o persoană vrea să facă sex, pe când cealaltă nu e interesată. 

Dacă esti în această situație, citește mai departe.

 

Cum să o faci pe EA sa aibă chef de sex

Vrei s-o faci și pe ea să aibă chef de sex ? Iată mai jos câteva sfaturi în acest sens.

 

Fii puțin romantic. O cină în oraș sau un film sunt binevenite, dar secretul constă în modul în care o tratezi. Ascult-o. Întreab-o despre cum a fost ziua ei, despre subiectul ei favorit etc. Fă-i un compliment sincer despre cum arată sau despre cum e îmbrăcată. Fă-o să se simtă văzută, ascultată și apreciată.

Flirtează cu ea. Folosește comentarii sugestive, subtile sau directe, inserate în conversație în așa fel încât să se simtă dorită.

Fii încrezător. Femeile preferă întotdeauna bărbații încrezători, nu pe cei nesiguri pe ei. Dacă nu ești o fire foarte încrezătoare fă exerciții în acest sens și vei deveni. Cu siguranță te va ajuta.

Sărut-o. Când consideri că este momentul potrivit, sărut-o. Sărut-o cu pasiune, tachineaz-o. Fii atent la reacțiile ei și acționează în consecință. Dacă vezi că-și dorește să meargă mai departe continuă, dacă nu... mai ai puțină răbdare.

Atinge-o. Mângâie-o ușor acordând atenție mai întâi zonelor erogene secundare. Treceți mâna prin părul ei și trage-o spre tine. Sărut-o ceva mai intens. Acordă atenție gâtului, umerilor și brațelor.

Vorbește cu ea. Spune-i cât de mult îți place să fii cu ea, că îți place cum te sărută, cum arată, cum miroase. Fă-o să își dea seama că și ea te face să te simți bine.

Continuă cu atingerile. Coapsele interioare sunt zone destul de sensibile, iar atunci când sunt mângâiate și sărutate pot face lucrurile să se încingă. Explorează-i corpul treptat pe măsura ce observi că-și dorește asta. Folosește limbajul trupului pentru a-ți exprima dorința.

Scoate-i hainele ușor și repetă pașii anteriori.  Cel mai probabil până acum și ea fierbe de nerăbdare, așa că lucrurile ar trebui să decurgă de la sine de acum.

 

Cum să îl faci pe EL să aibă chef de sex

În general apetitul sexual al bărbaților este mai ridicat și de aceea pentru parteneră este mai ușor de stârnit interesul intim. Însă sunt și situații în care acest lucru nu se întâmplă și situația este exact opusul. Pentru astfel de situații și pentru a te asigura că seara va fi o plăcere pentru amândoi, am pregatit câteva sfaturi:

Apelează la mici gesturi romantice.Pentru a menține interesul intim ridicat, ideal este să îi mulțumești cu mici gesturi romantice în așa fel încât să se simtă apreciat. Sărută-l la momentul potrivit, mângâie-l într-un loc unde știi că-i place, așteaptă-l în dormitor într-o lenjerie sexy, etc.

Îmbracă-te ușor provocator și aranjează-te. Dacă ieșiți în oraș aranjează-te să arăți cât mai bine în așa fel încât să nu-și ia ochii de la tine. Când veți ajunge acasă probabil el va face primul pas. Dacă sunteți acasă poți încerca un desuu sexy. Nu trece în extrema vulgară, ci doar sexy, în așa fel încât el să te respecte și să te dorească în același timp.

Flirtează cu el. Fii sugestivă, spune-i că e sexy, mănâncă ceva într-o manieră provocatoare, linge tacticos lingurița etc.

Fii încrezătoare. Nimeni nu vrea să fie cu cineva nesigur pe propria frumusețe, pe propriile calități. Aranjată și încrezătoare îi vei stârni interesul cu siguranță.

Sărută-l. Provoacă-l și lasă-l pe el să facă primul pas. După aceea sărută-l exact în modul în care îți dorești tu să fii sărutată. În felul acesta el va acționa în consecință, va face ce-ți dorești și va deține și controlul pe care și-l dorește orice bărbat.

Lasă-l să conducă sub îndrumarea ta. Când ești pregătită pentru mai multe atingeri folosește limbajul trupului și arată-i asta. Îi poți lua chiar mâna și s-o pui unde-ți dorești.

Scoate sunete. Dacă-ți place ceea ce face nu trebuie să-i spui asta cu subiect și predicat. Poți scoate un simplu “Mmmmmmm”. 

Scoate-ți hainele într-o manieră provocatoare. Când încearcă să-ți scoată hainele, dacă vrei să-l provoci și mai mult, nu-l lăsa, scoate-le singură într-o manieră sexy. Respinge-l ușor când încearcă să te atingă, tachinează-l în așa fel încât să te dorească mai tare. Nu ceda prea ușor, dar nici nu aștepta să treacă magia momentului. Când intensitatea e mai mare apropiați-vă și totul va decurge de la sine.

 

Sperăm ca aceste sfaturi să-ți fie de ajutor și ca serile alături de persoana iubită să fie mai frumoase. Dacă ești încă singur/ă, te așteptăm să faci parte din Socializări.ro - o comunitate de dating online unde poți cunoaște oameni noi, poți lega prietenii și de ce nu.... îți poți găsi chiar jumătatea.

 

Postat în: Sex, Matrimoniale
Daniel-Catalin Cretu
Poate ar fi binevenit si un blog despre cum sa mai potolesti aperitu' intim al partenerei/partenerului 1f601.png ... Stii, despre nimfomanie si priapism... Mai medical aseee.1f60a.png
Ianuarie 27, 2022
View 2 more replies
1/3
catalyna
‌Nu-i rea ideea, dar pentru "prea mult" sunt de ajutor jucariile sexuale. Sau nu?
2
2
Ianuarie 28, 2022