DaniliucCatalin
de pe Aprilie 5, 2022
491 vizualizări

 

  1. Dragostea nu a fost niciodată legată de timp. În dragoste, nu a fost niciodată vorba despre a fi cu cineva doar pentru că era familiar și confortabil. Ai putea să-ți trăiești toată viața spunând că partenerul tău ideal este cel mai bun prieten al tău, în schimb ai putea ajunge să te căsătorești cu colegul tău de facultate. Viața e amuzantă uneori. În dragostea nu a fost niciodată vorba despre familiaritate, ci despre compatibilitate.
  2. Dragostea nu a fost niciodată legată de efort. Efortul este foarte important într-o relație, da, nu aș nega niciodată asta. Cu toate acestea, nu este baza unei relații. Indiferent cât de mult îți arată cineva efort, dacă nu ai sentimente pentru acea persoană, atunci nu poți să forțezi relația. Nu poți forța niciodată ceva care nu este real.
  3. Consecvența va fi întotdeauna importantă. Nu poți face toate lucrurile cu adevărat romantice când încerci să o prinzi și apoi să te oprești când o ai. Pentru că așa o vei pierde în cele din urmă.
  4. Nu pot sublinia suficient importanța respectului. Dacă nu-ți poți respecta persoana iubită, atunci de ce ești într-o relație cu acea persoană? Nici măcar nu trebuie să fie neapărat vorba doar despre respectul față de tine. Dacă ești cu cineva care nu respectă bărbații sau femeile, atunci de ce ai continua să stai cu o persoană de genul?
  5. Încredere. Nu poți să fii îndrăgostit de cineva și să nu ai încredere în acea persoană din toată inima. Astfel de relații nu funcționează niciodată. Este foarte simplu.
  6. Prietenia. Se spune întotdeauna că cea mai bună bază a unei relații pe termen lung este prietenia și probabil că așa este. Ai mai multe șanse ca relația voastră să funcționeze dacă îți tratezi iubitul ca pe cel mai bun prieten. Îi spui tot ce se întâmplă cu tine. Râzi cu el până te doare burta. Îi împărtășești gândurile tale de la 3 dimineața și nu ți-e frică să fii vulnerabilă în preajma lui. Nu ți-e frică să îi arăți partea ta cea mai întunecată pentru că ai suficientă încredere în el. Îl implici în pasiunea și în hobby-urile tale. Așa știi că este real.
  7. Întotdeauna comunicați unul cu celălalt. Nu lăsa niciodată să treacă o zi în care să nu îi trimiți măcar un mesaj. Fie că este doar un „mi-e dor de tine” sau pur și simplu să-l verifici pentru a vedea cum i-a decurs ziua. Nu lăsa niciodată să treacă o zi fără să-l întrebi cum a fost ziua lui. La urma urmei, comunicarea este cheia supremă pentru o relație de succes și fericită.

Citește și :   Experiență la 4000 de km depărtare

Postat în: Societate, Altele
Marin  Dulcu
Mulțumesc frumos pentru înțelegere
Aprilie 24, 2022