DaniliucCatalin
de pe Aprilie 14, 2022
464 vizualizări

Acestea sunt motivele pentru care te iubesc

Mi-aș fi dorit să găsesc cuvintele potrivite pentru a explica ce simt pentru tine, cuvinte care să fie la fel de poetice precum sentimentul pe care îl port în inima mea. Sincer, dragostea pe care o am pentru tine este imposibil de exprimat într-un mod care să-i facă deplină dreptate. Toate acestea sunt atât de interesante și străine pentru mine, dar voi încerca să transmit cat de bine voi putea ceea ce simt eu pentru tine.

Te iubesc pentru că ai purtat unele dintre cele mai perfide bătălii, situații care, de cele mai multe ori ți-au furat pacea, spiritul. Cu toate acestea, ai reușit să rămâi curat în miezul inimii tale.

Te iubesc pentru că ești frumoasă într-un mod atât de incredibil de rar, o frumusețe care nu este văzută doar cu ochii, ci trebuie văzută și cu inima.

La exterior, iubesc frumusețea crudă a feței tale, niciodată spoită de trusa de machiaj. Iubesc ochii tăi goi, care strălucesc neîncetat, și zâmbetul tău care întotdeauna reușește să mă trezească atunci când este nevoie. Mi-aș dori să poți vedea corpul meu ala cum îl văd eu pe al tău, perfect așa cum este. Îmi place în special felul în care nu te hrănești cu influențele societății și nu te exprimi în moduri mai puțin frumoase. Toate acestea mă inspiră foarte mult.

La interior, îmi place răbdarea ta, acceptarea ta și capacitatea ta de a râde în ciuda fricii și îngrijorării care, uneori, iți întunecă mintea. Iubesc credința și recunoștința ta care te propulsează înainte și raționamentul de care dai dovadă atunci când te simți obosită. Îmi place felul în care iți pasă necondiționat și îmi mai place când renunți cu grație la ceea ce nu poți schimba.

Îmi plac lucrurile simple care sunt cu adevărat cele mai frumoase, deoarece arată cât ești de atentă. Îmi place felul în care îți amintești numele cântecului meu preferat și îl fredonezi oricând sunt prin preajmă.

Îmi place felul în care întrebi despre problemele mele și te oferi mereu să fii de ajutor, să mă ții de mână în timp ce mă confrunt cu acestea. Îmi place spiritul umorului tău care se împerechează cu al meu.

Dragostea mea pentru tine este incredibil de simplă și de complexă în același timp. Este compusă din atât de multe piese complicate dar aranjate în cel mai simplist mod posibil. Tu și cu mine suntem atât de recunoscători că ne-am găsit drumul mult căutat.

Mai presus de toate, prețuiesc raritatea sufletului tău, care emană o iubire și o conexiune care îmi luminează întreaga ființă. Pe lângă multe altele, acestea sunt motivele pentru care te iubesc.

Like (2)
Loading...
 şi 1 altul.