reddog67
de pe Iunie 6, 2022
369 vizualizări

 

 

Dinamo este în cea mai grea situație din toată istoria, suntem la o răscruce, avem câteva variante pe care le putem urma, ambele grele, dar cu final diametral opus.

 

Ce avem sau mai exact ce nu avem!

 

Avem entitatea care este continuatoarea echipei din 1948, avem entitatea pe care suporterii s-au chinuit să o țină în viață după decăderea din perioda Negoiță și dezastrul creat de spanioli.

 

 

 

Nu avem președinte, nu avem antrenor, nu avem jucători.

 

Avem un acționar majoritar care nu bagă un cent în echipă și de care încă nu știm când vom scăpa, avem acționari minoritari care ajuta cât pot și cum pot .

 

Avem un program (DDB) care a ținut Dinamo în viață în ultimii 3 ani, dar care trebuie reformat cât mai repede dacă dorim să putem să susținem financiar echipa.

 

Avem nevoie de 800.000 de euro pentru a putea începe liga a 2-a, plus asigurarea unui buget de 200.000 euro lunar dacă vrem să putem începe în liga secundă.

Putem sa facem o minune si sa nu ne prabusim spre disparitie?

 

Pentru asta cred că trebuie să reformăm urgent programul DDB, să generăm sumele necesare pentru a tine Dinamo în viață, să fim mai uniti și mai determinați că niciodată, avem nevoie de ajutorul celor de la CS DINAMO, clubul mamă, avem nevoie de orice ajutor ni se poate oferi în asemenea momente.

 

Celalt drum ne duce spre dispariție, falimentul înseamnă pierderea brandu-lui și dispariția acestei entități a carei continuitate este incontestabilă.

 

O nouă entitate, ar însemna dezastrul pentru ca:

 

1. Craiova nu mai știe nimeni cine e, Steaua nu mai știe nimeni cine e, Poli nu mai știe nimeni cine e.

 

2. În faliment pierzi Baza Saftica – ești obligat să o scoți la vânzare .

 

3. CÂND TE ÎNTORCI ÎN PRIMA LIGA SUB NUMELE DINAMO – PLĂTEȘTI TOATE DATORIILE ECHIPEI VECHI, ASTA E JURISPRUDENȚĂ FIFA!!!

 

Alegem intre viață și dispariție, avem o cale grea și una ușoară care duce spre dispoaritie.

 

Eu aș alege cu ochii închiși primul drum, oricat de greu ar fi, pentru că, la sfârșitul zilei, NE AVEM PE NOI ȘI AVEM DINAMO!

 

 

Postat în: Societate, Educatie, Altele
Like (1)
Loading...
1
DaniliucCatalin
Un strigăt frumos pentru ajutor. Felicitări pentru mobilizare. România are nevoie de Dinamo, fotbalul românesc are nevoie de echipe de tradiție, de fani.
1
1
Iunie 7, 2022