Arlekin Brown
de pe Martie 23, 2024
58 vizualizări

Masturbarea este o arta ce conduce la sentimentul de satisfactie. Actul in sine nu inseamna ca ne inselam partenerul de cuplu, dimpotriva acesta joaca un rol destul de important, deoarece  asigura o intimitate intre partenerii de cuplu atunci cand cei  doi se masturbeaza reciproc sau  unul in fata celuilalt.

- Lasati rusinea si reticenta la o parte, sa incercati ceva plin de nou, sa va condimentati viata sexuala. Actul de masturbare nu este o practica in sine, ci este o arta. 

- Cele mai folosite jucarii erotice ce provoaca o incitare la jocurile sexuale si culmineaza in atingerea intensitati maxime a placerii sunt:

  • vibratoare;
  • dildo-uri;
  • masturbatoare;
  • papusi gonflabile;
  • oua vibratoare;

Vibratorul este instrumentul placerii, a relaxarii reducand stresul cu succes. Primul vibrator a aparut in jurul anilor 1880. vibrator electro-mecanic acesta a fost cosiderat drept un obiect electro-casnic ce provoaca placerea. Pe parcursul timpului vibratorul, a intruchipat diferite forme si nuante de culori vii cu un material mai bun imitand foarte bine pielea umana, mai multe functii de vibratii si stimulare adaptandu-si forma in functie de zonele de stimulare,  vibratoare hi-tech sunt create cu gratia unei capodopere de arta, realizate din materiale ecologice reprezentand un progres sub aspectul energiei stocate. 

Una dintre problemele cu care se confrunta femeile este menopauza. Estrogenul protejeaza vaginul, iar atunci cand nivelul de estrogen scade, scade si confortul sexual, conducand la probleme majore. Cu totii vrem sa ne simtim confortabil atunci cand ne bucuram de sex. Putem creste umiditatea vaginala doar crescand fluxul de sange al pelvisului, aceasta fiind modalitatea prin care lucreaza estrogenul. Vibratorul este o terapie cu estrogen, deoarece acesta creste fluxul de sange, imbunatatind sanatatea pelvina.

Nu exista o modalitate corecta sau gresita de a te masturba – ceea ce conteaza este sa te asculti pe tine si sa faci ceea ce iti aduce placere si confort.

 

Postat în: Erotism
Like (1)
Loading...
1
Arlekin Brown
Pompa Stimulare Penis Blow Job Sensation – confectionata din TPE, un material foarte placut ce stimuleaza intens penisul. Te poate ajuta sa obtii erectii puternice care dureaza mai mult timp.
1
1
Martie 23, 2024
Arlekin Brown
1
1
Martie 23, 2024