Arlekin Brown
de pe Martie 24, 2024
48 vizualizări

Ele sunt copleşite, intimidate, manipulate de stereotipurile perfecţiunii fizice care ne sunt impuse de la cea mai fragedă vârstă când, în semn de supremă recunoaştere a meritelor noastre (am fost cuminţi, am păpat tot etc., etc.), ni se cumpără (încă) o păpuşă Barbie. Pe măsură ce ne îndreptăm spre adolescenţă, ne prinde în mreje următorul stereotip – cel al starletelor, al manechinelor de podium, al stelelor de cinema accesorizate cu implanturi cât mai voluptoase. Şi pierdem pe acest drum noţiunea curată, a frumuseţii şi feminităţii naturale. Or… „Frumusețea adevărată nu ține cont de formă, mărime, vârstă, culoare”
 

În România, acest procent este și mai mic: 3%. O cifră pricăjită, reconfirmată. Presiunea cea mai mare pentru a fi frumoasă vine din interior, au afirmat mai mult de jumătate dintre românce
 

Frumuseţea (nu) aduce fericirea, dar are 3 subiecte – cheie:

• Femeile stabilesc o relaţie directă între frumuseţe şi fericire: satifacţia generală în ceea ce priveşte stilul de viaţă şi bunăstarea a decăzut cu 10%, de la 80% la 70%.

• Femeile sunt cei mai aprigi critici atunci când vine vorba despre defectele lor.

• Femeile nu îşi maximizează propriul potenţial de frumuseţe, multe dintre femei sunt de acord cu faptul că au potenţial pentru a arăta mai bine, dar nu profită de această oportunitate.

Solutii:

• Sub 50% din femei acordă timp cu plăcere propriului ritual de îngrijire.

• 68% se simt cel mai bine atunci când au grijă de aspectul lor.

• 91% dintre femei caută soluţii simple care le fac să se simtă mai frumoase.

• 95% din femei sunt de acord cu faptul că pot obține ceea ce e mai bun pentru aspectul lor atunci când folosesc produsele de îngrijire potrivite tipului lor de piele.


 

Postat în: Erotism
Like (1)
Loading...
1
Arlekin Brown
Folclorul urban spune că moldovencele sunt cele mai frumoase femei din România dar și cele mai focoase partenere în pat. Ele știu cum să cucerească cu ușurință un bărbat și cum să îl satisfacă sexual.
1
1
Martie 24, 2024