Arlekin Brown
de pe Aprilie 8, 2024
26 vizualizări

 

Beneficiile unui masaj erotic sunt atât de ordin fizic, cât şi mental sau spiritual:
 

 • Ajută la tratarea ejaculării prococe
 • Ameliorează senzaţia de anxietate şi alungă stresul
 • Reechilibrează circulaţia sângelui
 • Relaxează muşchii şi îi fortifică
 • Sporeşte fertilitatea
 • Îmbunătăţeşte activitatea cardiacă, precum şi a altor organe
 • Detoxifică organismul
 • Creşte intimitatea dintre parteneri şi satisfacţia sexuală în cuplu

1. Ambianţă erotică: cearşafurile de mătase, fondul sonor ambiental şi lumânările cu arome afrodiziace (cum ar fi lavanda) sunt câteva lucruri care nu trebuie să lipsească din cuibuşorul vostru de nebunii. În plus, ar trebui să ştii că încăperea în care are loc masajul trebuie să aibă o temperatură mai mare de 22 de grade Celsius.

Tehnici incitante pentru realizarea masajului erotic:


2. Uleiuri esenţiale pentru masaj: în primul rând trebuie să-ţi masezi tu mâinile cu ulei, după care să torni câteva picături pe trupul partenerului tău, fiecare atingere e bine lubrifiată şi provoacă numai plăcere. Ideal ar fi să alegi un ulei esenţial cu efect afrodiziac pentru ca atingerile tale să provoace o şi mai intensă plăcere.

Un alt sfat ar fi să pui sticluţa cu ulei în apă caldă, dacă remarci că uleiul de masaj este foarte rece.

3. Masaj în pielea goală: specialiştii susţin că atât maseuza cât şi clientul trebuie să fie complet dezbrăcaţi în timpul masajului. În acest fel se asigură un schimb de energie sexuală între cei doi.

4. Zona intimă va fi atinsă la final: masajul ar trebui să înceapă cu o serie de tehnici de relaxare, atinge tot corpul, din cap până-n picioare,  nu-i atinge zona intimă. Abia când vezi că trupul este complet relaxat, poţi să-i masezi şi penisul.

5. Regula de aur: masajul erotic înseamnă contact fizic permanent,ţine pe toată durata masajului o mână pe client, asigură schimbul de energie erotică neîntrerupt dar şi de căldură a corpului.

6. Simetria şi sincronizarea: regula de argint presupune să respecţi simetria corpului în masaj, dacă masezi un braţ, îl vei masa şi pe celălalt în aceeaşi manieră.

Regula de bronz ar fi "ce face mâna dreapta trebuie să facă şi mâna stângă", de exemplu, când masezi spatele partenerului.

7. În timpul masajului, ţine degetele apropiate: această tehnică îţi permite să aplici mai multă presiune cu vârful degetelor sau cu podul palmei.

8. Masează-l cu tot corpul: când îţi atingi iubitul, lasă-ţi greutatea corpului pe braţe şi palme, mişcă-ţi tot corpul, nu doar mâinile. astfel nu oboseşti atât de repede.

9. Planul de masaj: că lucrurile decurg natural, ar trebui să ai în minte un plan de masaj prestabilit, ca să nu te blochezi pe parcurs, nu lua mâna de pe iubitul tău nici când schimbi poziţia, nici când torni ulei de masaj pe trupul iubitului tău.

10. Cel mai popular plan de masaj erotic tantric, pe care îţi poţi urma şi tu:

 

 • În timp ce iubitul tău stă pe burtă, cu braţele pe lângă corp, aşază-te deasupra lui şi porneşte masajul de la palmele iubitului tău, masează-le uşor şi continuă cu masarea braţelor şi a umerilor lui.
 • De la umeri, continuă cu masarea omoplaţilor şi a spatelui, până când ajungi deasupra posteriorului, nu pune presiune direct pe coloana vertebrală. Masează muşchii şi pielea din jur cu mişcări circulare, care să înceapă în centru şi să radieze în exterior.
 • Apoi masarea muşchilor fesieri, partenerul trebuie masat tot cu mişcări circulare, care să înceapă de la noadă (partea terminală a coloanei vertebrale), către exterior, de jos în sus de-a lungul fesierilor sunt şi ele binevenite.
 • Vei continua cu masarea coapselor, a gambelor şi a tălpilor, nu ignora nici degetele de la picioare!
 • După acest tratament e timpul ca iubitul tău să se întoarcă cu faţa, vei continua masajul de-a lungul picioarelor, dar fără să-i atingi zona intimă.
 • Vei continua cu mişcări circulare pe abdomen şi pectorali, după care îl vei răsfăţa cu un masaj facial relaxant.
 • Abia acum, când iubitul tău este complet relaxat, îl poţi suprinde cu atingeri intime.

11. Masajul penisului: până acum scopul era să-ţi relaxezi iubitul, acum scopul e să-i provoci erecţia şi să-l exciţi din ce în ce mai intens, prin masarea penisului până când bărbatul se află pe punctul de a avea orgasm, după care faci o scurtă pauză şi reiei stimularea, amânarea voită a orgasmului creează o tensiune sexuală, care îi va aduce bărbatului un orgasm fulminant. Fii atentă când penisul său devine rigid, iar testiculele se întăresc şi urcă la baza penisului...!

12. Masajul prostatei: mizează pe o atingere deosebit de senzuală, care intensifică plăcerea oferită de ejaculare, masajul prostatei când vezi că iubitul tău se apropie de orgasm, şi vrei să-l laşi să atingă culmile plăcerii, cu o mână masează-i penisul, iar cu cealaltă masează-i uşor zona dintre anus şi penis, zonă care comunică cu prostata.

Finalul va fi de o intensitate maximă pentru partenerul tău, succes!

Postat în: Erotism
Like (1)
Loading...
Love (1)
Loading...
2
Arlekin Brown
NU UITA: Alege un ulei esenţial cu efect afrodiziac şi, înainte de a începe masajul, unge-ţi mâinile cu acesta. Freacă palmele pentru a se încălzi şi pentru ca uleiul să pătrundă în piele. Astfel, atingerile vor fi mai plăcute şi palmele vor aluneca mai uşor pe piele. În plus, acest truc va face ca ... Vezi mai mult
1
1
Aprilie 8, 2024 Editat