Arlekin Brown
de pe Aprilie 9, 2024
80 vizualizări

- „Penetrarea iniţială mi-a creat un nod în gât, cam ca atunci când te sperii foarte tare, dar de excitare, nicidecum de frică”

- "Dar dacă iei lucrurile încet şi frumos, este o încântare. Este diferit de sexul normal, pentru că simţi că te pătrunde mai adânc."

- "S-a dovedit că orgasmul anal există, multe dintre reprezentantele sexului frumos se dau în vânt după acest tip de experienţă erotică.

- „Eram obsedată de sexul anal. La un moment dat, prin liceu, făceam mai mult sex anal decât sex normal. Dacă faci totul cum trebuie, sexul anal este la limita dintre durere şi plăcere. El se simte mai dotat ca niciodată şi te umple complet. Când te penetrează va trebui să îţi ţii respiraţia, pentru că vei simţi, probabil, că trupul tău nu poate face faţă, dar odată ce îl simţi în tine vei fi copleşită de plăcere. Atenţie însă la lubrifiere. E absolut necesară."

- „Prima mea experienţă sexuală a fost prin penetrare anală. Iubitul meu din liceu era foarte religios şi voia să se păstreze pentru căsătorie. Mi-a explicat, totuşi, că sexul anal nu se pune, pentru că nu este o modalitate de a procrea. Am luat lucrurile încet şi am folosit lubrifiant din belşug. Ce mi s-a părut ciudat a fost că penetrarea iniţială mi-a creat un nod în gât, cam ca atunci când te sperii foarte tare, dar de excitare, nicidecum de frică. A fost foarte plăcut şi extrem de excitant. Îmi simţeam tot corpul vibrând şi am avut orgasm. Este distractiv din când în când.”

- „Trebuie neapărat să o faci cu o persoană în care ai încredere deplină, să foloseşti mult lubrifiant şi să încerci să-ţi relaxezi treptat muşchii anali, mai întâi cu un deget, apoi cu jucării şi abia apoi să treceţi la penetrare. Poate fi foarte plăcut şi intens, dar iubitul tău trebuie să fie foarte răbdător, delicat şi atent.”

Postat în: Sex
Topice: anal
Fii prima persoană care apreciază!