Ce este?

Socializari.ro este o comunitate online, un loc de întâlnire pentru a facilita "legarea" de noi prietenii, un loc unde fiecare poate să împărtășească idei și gânduri, un loc unde cei plecați departe să poate schimba o vorbă cu alți compatrioți, un loc unde să te poți vedea prin webcam cu prietenii, un loc în care oamenii socializează și leagă relații.

Istoric?

Un scurt anunț legat de trecut, prezent și cel mai important, viitor!
Este un proiect care a început prin 2010 ca un hobby și a continuat așa până în ziua de astăzi, deci, cu alte cuvinte, NU este o afacere.

Timeline:

 • În 2008 lua "naștere" ClubInterzis însă a fost abandonat la scurt timp din motive necunoscute.
 • În 2010 lua "naștere" EuroDateClub - proiectul ce avea să devină ClubInterzis. A prins viață prin susținerea lui LWR (Raul), Any_si_Dany și Lordull
 • La sfârșitul lui 2010, începutul lui 2011, EuroDateClub avea să devină ClubInterzis mulțumită Arlekin Brown care a cedat domeniul către LWR (Raul), Lordull și Any_si_Dany. 
 • La sfârșitul lui 2021, începutul lui 2022, ClubInterzis a devenit Socializări.

Cine a condus acest proiect?

 • 2010 - 2011 - LWR, Any_si_Dany și Lordull 
 • 2011 - 2017 - LWR și Catalyna
 • 2017 - 2021 - Fitzoasa
 • 2021 - 20xx - LWR și Catalyna

De ce acest proiect:

Eram un puști (LWR), cu ceva cunoștinte tehnice, care venea după 10 ani de mIRC (admin pe multe canale) cu dorința de a crea o comunitate online, un loc de întâlnire pentru a facilita "legarea" de noi prietenii, un loc unde fiecare poate să își împărtășească idei și gânduri, un loc unde cei plecați departe să poate schimba o vorbă cu alți compatrioți, un loc unde să te poți vedea prin webcam cu prietenii, un loc... aș putea continua, însă, mă opresc.

Cum au decurs lucrurile:

Nu stiu în ce măsură am reușit, însă știu SIGUR că: mulți dintre noi au legat noi prietenii, mulți dintre noi s-au întâlnit, ba chiar mai mult, sunt multe cazuri în care s-a ajuns și mai departe... și anume, chiar și în cazul meu, ne-am găsit un partener de viață! 

Evoluție:

Acest proiect de-a lungul anilor a cunoscut urcușuri și coborâșuri, ce-i drept, în ultimii ani doar coborâșuri... prin "pierderea" majorității oamenilor care ne-au fost alături de la început și au dat viață acestui proiect, oameni fară de care, astăzi, acest proiect nu mai exista.
Important este că, o parte din noi, nu am renunțat și nu v-om renunța, iar acest proiect va continua! 

Mulțumiri:

Vreau să le mulțumesc tuturor pentru susținerea oferită acestui proiect.

Câțiva dintre ei:
Allana, Raketica31, Lilith, Iron39, Mikidutza, WhiteWolf, Alexutzu89, Almudena, Any_si_Dany, Fitzoasa, Lordull, Arlekin Brown, Vescan, OllyHm, Botosheiroz, Lorelay și mulți alții!

Despre viitor?

Pe scurt, ne propunem să:

 • Aducem îmbunătățiri 
 • Aducem funcții noi 
 • Implementăm un design nou 
 • Să aducem mai mulți utilizatori

Utilizare și conturi:

Utilizarea site-ului, ca accesul la mesagerie, chat, etc. a fost, este și va fi GRATUIT!
Conturile PREMIUM oferă câteva plusuri față de cele normale (vezi aici) însă ideea lor NU este de a avea access la funcții speciale sau a oferi ceva la care conturile normale nu au access ci să EVIDENȚIEZE utilizatorii care susțin acest proiect. Conturile PREMIUM sunt oferite utilizatoriilor activi pe site/chat și/sau forum plus celor care au susținut acest proiect prin donații.

Dacă totul este gratuit, cum susțineți acest proiect?

De-a lungul timpului am susținut acest proiect din fonduri proprii și ocazional din bună-voința unor utilizatori care au donat și așa v-om face și de acum înainte.


Ai întrebări sau vrei să ne spui ceva?

Ne poți contacta în formularul de contact sau în mesageria privată pe Raul (LW) sau Catalyna sau dacă ai întrebări generale, vezi pagina Întrebări Frecvente

O poză din trecut....