Arlekin Brown
#0
Dumnezeu nu menţionează în Biblie în mod specific o poziţie sexuală şi cu atât mai mult nu dă porunci prin care ar cere să fie respectată una sau ar interzice alta. Actul sexual este un aspect intim şi sfânt al fiecărui cuplu căsătorit şi Dumnezeu respectă intimitatea relaţiei lor. Dar, voi citi un pasaj din Biblie, care, cel puţin în opinia mea, se referă la acest subiect.
În Epistola I a lui Pavel către Corinteni, Apostolul le răspunde creştinilor din Corint care au întrebat cum trebuie să fie comportamentul sexual al unui creştin în căsătoria sa şi le spune:
Bărbatul să-şi împlinească faţă de nevastă datoria de soţ; şi tot aşa să facă şi nevasta faţă de bărbat. Nevasta nu este stăpână pe trupul ei, ci bărbatul. Tot astfel, nici bărbatul nu este stăpân peste trupul lui, ci nevasta. Să nu vă lipsiţi unul pe altul de datoria de soţi, decât doar prin bună învoială, pentru un timp, ca să vă îndeletniciţi cu postul şi cu rugăciunea; apoi să vă împreunaţi iarăşi, ca să nu vă ispitească Satana, din pricina nestăpânirii voastre. (1 Corinteni 7:3-5)
Datoria de soţ sau soţie stă în a-i oferi împlinire sexuală partenerului sau partenerei de legământ. Într-o căsătorie unde şi unul şi altul doreşte binele celuilalt, nu ar fi cazul să apară vreodată probleme la acest subiect....
https://www.youtube.com/watch?v=7eUYDub2lHw
Poll: Familia ocroteste SEX-ul sau nu prea...?
Arlekin Brown
Februarie 23, 2016
Familia ocroteste SEX-ul sau nu prea...?
Like (1)
Loading...
1
DaniliucCatalin
#1

Am întâlnit persoane care mi-au mărturisit că au o pasiune pentru a avea aventuri cu diferite persoane, acestea nedorind să se implice într-o relație serioasă

Like (1)
Loading...