Arlekin Brown
#0
Un menage a trois, doar că „menajul” ăsta implică mai multă comunicare decât în viața reală....
Dacă în realitate cuvintele sunt spuse greu, de ce, pentru că unul este mai timid și parcă n-are curaj să se destăinuie în totalitate, în spatele tabletei poți să fii oricine îți dorești și poți să spui orice îți dorești. Dacă în viața reală ți-ar fi rușine să mărturisești că ți-ar plăcea al dracu’ de tare să o faci în trei, două tipe sau doi bărbați, prin intermediul net-ului poți să spui ORICE vrei. Oricum și cel care este în spatele dispozitivului, SIGUR este pe aceeași lungime de undă cu tine, altfel nu ar mai vorbi cu tine și nu și-ar mai dori să și-o „tragă” cu tine în fiecare seară.
Pentru femei, cuvintele sunt foarte importante. Tot ce începe cu „mi-ar plăcea”, „mi-aș dori”, „ți-aș face”, „ți-aș drege”, „aș vrea” și etc., incită! Și incită rău! Nu pot să vă dau o explicație clară de ce anume se întâmplă asta! Cert este un lucru: femeile pun mai mult preț pe cuvinte decât pe contactul sexual. Este adevărat că ne place sexul de am muri într-un așternut ud, însă dacă nu este însoțit și de câteva mărturisiri care să ne atingă sufletul, e cam degeaba. Cel puțin pentru mine. Sexul virtual este super intens, legătura nu este fizică, dar este mintală. Și așa cum spunea și Loredana, totul pleacă de la creier, imaginația o ia razna și totul pare mai real decât realul și mai intens decât intensul. Să fim serioși, cine nu și-a pus-o niciodată digital?! Cine n-a luat-o razna într-o comunicare de-asta? Cine n-a trimis măcar o poză „rușinoasă”? Nu cred că există om! Cu toții am avut o perioadă de-asta de nebunie în care abia așteptam să intre X sau Y pentru a-i auzi vocea sau pentru a-i citi cuvintele care ne făceau pielea ca de găină. Am avut așa ceva și eu și tu și toți! Nu nega! Nu îți renega propriile amintiri, mai bine zâmbește-mi și adu-ți aminte cum te răscolea X cu fiecare cuvânt scris. Adu-ți aminte ce-ți spunea și câte-ți mai șoptea. I te dăruiai și era al naibii de bine. Te gândeai la el ziua, îl visai noaptea și te făcea să gemi în somn. Chiloții tăi erau uzi și involuntar, te atingeai în somn cu gândul la el.
Deși sexul virtual umple golul, dar nu și singurătatea, te face să visezi! Pentru un moment uiți toate iubirile trecutului și ale prezentului. Intri într-o stare soră cu visarea. Ești acolo, cu el! Ai încredere! Încredere totală! Vrei să-i dezbraci toată mintea! Îi spui ceea ce vrea să audă și îți spune ceea ce vrei să auzi. Pentru câteva ceasuri tu ai fost a lui și el al tău. Da, ceasuri, pentru că aici nu există ejaculare precoce și mâinile încep să doară de la tastat sau atins, abia după câteva ore bune. Nimeni și nimic nu vă poate răpi momentul. Și se crează un soi de conexiune mintală așa cum rar poți lega cu cineva. Ajungi să-i anticipezi gândirile, ajungi să-i cunoști stările după fiecare semn pus și chiar dacă nu știi cu siguranță dacă se atinge sau tremură pentru tine, odată ce el e acolo, înseamnă că-i produci doza de plăcere și de fericire de care are nevoie. Se folosește de tine? Ce contează?! Să fim serioși! Nu ești o curvă, iar el nu e un profitor! Până la urmă vă folosiți unul de altul. Datorită acestor experiențe, parcă devii mai deschisă la minte, parcă ajungi să-ți promiți că nu vei mai fi la fel de cuminte în pat, ci vei avea curajul să spui și să ceri. Sexul virtual e mișto pentru că tu afli exact ceea ce gândește și ce și-ar dori un bărbat, la fel cum bărbatul află care îi sunt cele mai ascunse plăceri ale femeii, în ciuda ochilor dați peste cap în dormitorul real. Vrei să știi ce gândesc bărbații? Încearcă o partidă de sex digital! Vrei să știi ce gândesc femeile, ce le place, ce ascund?! Regulează una pe net!...:)))
Într-o zi vei ajunge să spui și-n realitate:
Fă-mi sex oral și-l vei impinge ușor de cap în jos, ca și cum l-ai invita la dans și l-ai trage după tine. În mod normal nu ai avea curaj. Dar odată cu EL, cu cel din trecut, știi că este dreptul tău să primești, nu numai să dai. El te-a învățat că dăruirea totală, de ambele părți, este mai mult decât sex, este dragoste uneori. Dar în fine, sexul virtual oferă curaj, îți umple timpul și golul, dar inevitabil, mai devreme sau mai târziu, intervine plictisul. După ce v-ați pus în toate „pozițiile”, după ce v-ați dezbrăcat complet mințile, după ce ați aflat totul unul despre altul… deveniți prieteni, confidenți și-ajungeți să vă dați sfaturi, să vă încurajați și să vă susțineți în TOT. Se leagă o prietenie și uneori prietenia asta, chiar dacă a fost „mai mult”, este mai prețioasă și mai sinceră decât multe prietenii din lumea reală.
Dacă în realitate nu rămai niciodată prietenă cu foștii iubiți, amanții virtuali sunt păstrati toți....:)))
De ce? Pentru că nu mi-au greșit cu nimic.
Pentru că flacăra pur și simplu s-a stins.
Pentru că prietenia adevărată și-a făcut loc.
Și pentru că amuzamentul și poveștile din trecut sunt realmente delicioase.
Dacă pe unii sexul virtual îi face să se retragă din viața reală și-i transformă în niște puturoși notorii, ei bine, mie îmi stimulează imaginația, îmi dă curaj și mă face mai a naibii decât de obicei, mai deschisă la nou, mai nebună și mai capabilă să cer și să dau. De ce? Pentru că viața e scurtă și ce-am trăit cu X pe net, acel moment minunat și neîngrădit de nicio rușine, am șansa de a-l trăi cu Y dacă îi spun ce și cum vreau. Foarte puțini își transferă iubirile virtuale în realitate și dacă o fac, de cele mai multe ori sunt o dezamăgire. Ce-i pe net, e pe net și parcă e mai intens acolo, chiar dacă se întâmplă cu aceeași persoană.....
Uneori visul e bine să rămână vis.
Mai sunt și oameni care se laudă și de fapt OFFFF, se intimidează sau sunt varză!
Adică… numai gura e de ei!.... :)))
Poll: Sexul virtual...?
Arlekin Brown
Februarie 23, 2016
Sexul virtual...?
Like (3)
Loading...
3