Arlekin Brown
#0
Diferentele dintre o femeie si o fatuca se rezuma la modul de a privi viata, la valorile superficiale sau mai putin superficiale dupa care se ghideaza, la dorintele pe care le au si la modalitatile de a obtine ceea ce vor....
- O femeie este independenta, are standarde proprii stabile, isi doreste sa se dezvolte prin ea insasi, nu cu ajutorul altcuiva, stie sa comunice si are incredere in fortele proprii.
- O fata este superficiala, se asteapta sa fie tratata precum o printesa, nu este constanta in idei si nu are incredere in sine.
Care sunt diferentele dintre baieti si barbati, in acest caz?...
- nu este vorba de varsta,
- maturitatea nu are neaparat de-a face cu acest aspect.
Cateva lucruri care ii diferentiaza pe reprezentantii celor doua categorii ale sexului tare:
1. Baietii sunt pasivi, barbatii stiu ce vor
Un barbat stie intotdeauna ce vrea si stie si ce are de facut pentru a obtine ce isi doreste. Baietii ar putea avea idei vage in legatura cu ceea ce-si doresc, dar nu depun niciodata prea multe eforturi pentru a-si clarifica mai in adancime dilemele. Se multumesc cu lucrurile pe care si le doresc temporar si nu isi pun problema consistentei.
2. Planurile baietilor sunt provizorii, ale barbatilor sunt constante...:)
Un barbat isi face planuri pe termen lung, chiar daca nu le proiecteaza neaparat in viitorul apropiat.
Cu toate astea, ramane fidel planurilor sale si nu se abate de la calea catre indeplinirea lor....
Baietii au planuri de moment pe care, intr-adevar, reusesc sa le duca uneori la bun sfarsit. Nu este vorba de spontaneitate, ci de lipsa unor repere clare ale dorintelor proprii. Baietii se gandesc si se razgandesc in functie de cum bate vantul si nu pot fi perseverenti intr-o singura directie pentru mult timp... :)
3. Barbatii se uita dupa femei, baietii cauta fete...:)))
Este valabila si reciproca teoriei enuntata anterior, in timp ce un barbat stie ca isi doreste alaturi o femeie inteligenta si pe care se poate baza, baietilor le fug ochii doar dupa ceea ce arata extraordinar de bine. Si avand in vedere ca superficialitatea ii caracterizeaza atat pe ei, cat si pe fete, le este imposibil sa isi aleaga alte tinte.
4. Barbatii sunt perseverenti, baietii se intimideaza
Atunci cand vor sa cunoasca o femeie, barbatii nu se cramponeaza de nimic si isi exprima intentiile clar si concis.
Baietii se intimideaza cand o fata nu ii baga in seama si se retrag imediat de pe pozitii, nu au rabdarea si ambitia necesara sa cucereasca in adevaratul sens al cuvantului.
5. Barbatii sunt hotarati, baietii mai putin...
- Un barbat stie intotdeauna daca vrea sau nu sa investeasca sentimente si sa se implice intr-o relatie.
- Baietii sunt mai de graba tentati sa testeze, sa descopere, sa incerce si altceva si se lasa usor distrasi.
P.S.:
Adevarul este ca in acel stadiu al vietii in care se afla, baietii nu vor putea sa se decida niciodata asupra unei partenere, pentru ca nu sunt pregatiti din punct de vedere spiritual si moral...:)))
Dar tu, TU cititorul meu sti ce esti...?
Poll: Sunt barbat... ba nu, baiat ?
Arlekin Brown
Februarie 23, 2016
Sunt barbat... ba nu, baiat ?
Like (2)
Loading...
2
DaniliucCatalin
#1

Băieții se vaită, bărbații plâng.
Băieții sunt prea imaturi că să-și exprime sentimentele într-un mod corespunzător, astfel încât în ​​loc să vorbească despre problemele lor, ei pur și simplu se vaită despre orice, tot timpul. Bărbații, pe de altă parte, nu se tem să spună ce-i în mintea lor, iar în cazul în care au nevoie să plângă, o fac. Băieții cred că “bărbații adevărați nu plâng”, dar, în realitate, un bărbat adevărat știe cum să vorbească despre sentimentele sale.

Like (1)
Loading...