Prima mea iubire...
- eram in Bucuresti, 13 ani, vara, pe atunci se purta "ceaiul dansant" pe muzica furata de la Europa Libera pe casetofoanele cehe...
- eram la niste colegi, party mare, fratele student invitase cateva studente... era misto...
- beam bere, furata la Kil direct din navetele Alimentarei de pe colt... se dansa "bam", tamponari de trup si cur, in ritm "pop"...
- ea era mignona, studenta la ASE, 20 de ani, bruneta, Scorpion, mai micuta decat mine, actual campion natatie juniori si o priveam, erotizat, amestecand berea cu hormonii si slobozul gata sa-mi tasneasca si prin ochi...
- ma ametisem, muzica cam tare...ea fuma si dadea si solduri... parca aveam "40 de ani si asteptam invitatia la un oral ca sa mai treaca timpul, sa nu ma amortesc de tot"...
- cred ca a inteles, sau voia sa ma testeze...? "esti virgin?"... mi-a aruncat scorpioneste, printre 3 rotocoale de fum...
- da... fac 14 curand, ai un piept tare, imi placi... ma rosisem... eram constient, handicapat, escitat, dintr-o data treaz...
- m-a luat de mana, "hai cu mine, baiete, nu e nimic rau in asta...dimpotriva!" si m-a tras pe usa baii comuniste, vopsita'n verde si fara colac la wc...
- si-a tras breteaua rochitei, a scos un san, arcuit, zvacnind, mamelon ridicat, mic, tare... mi-a luat pula prin pantaloni, eram tare deja, pe-atunci purtam chilotei chinezeti, grosi, cu despicatura, mao-isti...
- m-a facut sa ma asez pe marginea cazii, mi-a tras toala in jos brutal, penisul a zvacnit in sus, tare, rosu spre vanat, virgin, nebelit...ma durea...
- a fost un oral cu multa saliva, facea si deep throat sa ma incerce, s-a convins, imi placea si ma durea... eram blocat, am lasat-o in pace...
- si-a dat rochia jos... cu saliva si-a mangaiat excitant intrefesele, anusul era deja spre mine, avea nimfele mari, desi nu depasea 1,58-60m ea, ca inaltime...
- isi freca vulva si-mi arata clitu ei, pe la spate, arcuita cu capul in sus, spre mine, imbietor, priviri de foc...
- eram destul de speriat... nu stiam ce sa fac...
- s-a pus peste mine cu spatele, mi-a luat pula cu coaie cu tot in pumn, a dus-o spre anus, a fortat, a intrat, a strans si am tipat.. eram barbat!...
- dupa 2-3 minute, ptr mine o vesnicie, dureri dar o mare excitatie, "tu n-ai sa ma mai UITI niciodata, pe mine, baiete, si ai sa ma cauti, auzi!?" a scos teava din ea, s-a pus in genunchi, un oral de parca spala pruncul ptr prima data in viata lui, intr-o baita "gura calda, plina de saliva" ca pe o vindecare... am ejaculat...
- jerbele, multe, tasneau in gura ei, pe buzele, fata ei, ochii, bretonul, sanisorii infipti in coaie, zvacneam din mine prima oara, navalnic, necontrolat, jerbele nu se mai terminau, fierbinti si laptoase, primul MEU sloboz, fuck...!!!
- se ajuta si cu mainile, ma tinea in ea, la piept, lingea si inghitea, aducea sperma fierbinte spre buzele ei, se masa usor pe sani, pe gat, se juca cu ce avea in gura de parca era bomboana... mi-au trebuit ani sa am curajul sa-mi gust sperma, sa stiu si eu ce gust "am", etc...
- ma masturba... capul, gatul pulii, in jos, coaiele, eram vanat, "muream" incet si iremediabil in mainile ei, intre sanii ei, eram ca un prunc dupa alaptare si baita, chicoteam a somn....
- "sunt prima TA femeie, stiu ca esti Barbat acum, suna-ma cand ma i vrei..." si-a tras rochita, a iesit tiptil si fofilat din baie ca si cum nimic nu s-a'ntamplat... minunat de anonima si intelegatoare, sa nu ma simt penibil...:)
Tata mi-a luat cateva fleicute de vitel, am stat badijonat cateva zile, schimbam si masam, spalam si eram altul, parca scapasem de o BOALA, de un blestem, de ceva strain de mine care a fost al meu, totusi...
Dupa 5-6 saptamani, o sun... ne intalnim... fuma si ne-am dus sa mincam "profiterol" la Cassata (bloc darimat in 4 03 1977)...
Nu mi-a zis nimic, nu i-am spus nimic... ne sorbeam din ochi, eu vinovat si flamind, ea mamica si otrava...
Seara, m-a dus la Caminul ei, pe linga Piata Amzei... stateau 4 in camaruta, ea era din Iasi sau pe linga...
A fost prima daca cand am cunoscut Vaginul. M-am jucat cu miss Clity, cu vulva, nimfutele, era ca sarpele pe linga mine, in patul mic, stramt, comunist...
Nu stian CE este iubirea, o veneram...! O voiam mai zilnic, eram nebun, eram plin de sperma, draci, imagini, ma certam cu profii intr-a 9-a, eram licean, nici pe departe ca'n "Liceeanii", fusese Woodstock-ul, The Ten Years After erau idolii mei, Rolling Stones ii mincam pe painea aia neagra de 2 lei, parizerul comunist mi se parea cea mai buna bucata de pizda pe care am lins-o/supt-o/dezmierdat-o cu gura mea, atunci, in acei ani...
Dupa Craciun nu am mai vazut-o...se mutase, se maritase cu un arab cu 12B la BMW harbuit, nu mai stiu nimic... N-a mai dat semne de viata...
Da, primul meu SEX... sau prima mea iubire, fuck it!...