Vizualizare
Subiect discutie: M A S T U R B A R E A
Arlekin Brown
#0
1. Nu există masturbare anormală
Adeseori, bărbaţii se întreabă în sinea lor dacă nu cumva execută greşit tehnica masturbării.
Nu există definiţii clare privind masturbarea normală sau cea anormală.
Fiecare individ are propria metodă de a simţi plăcere, indiferent că o face mai des sau prin alte mişcări.
Oamenii sunt atât de diferiţi pentru a se putea stabili o normă... :)
2. Mastubarea este sigură – dar nu chiar atât de sigură
Spre deosebire de sexul cu un partener, masturbarea prezintă avantajul de a nu implica riscul de boală cu transmitere sexuală.
Trebuie ţinut cont că agresivitatea cu care sunt executate mişcarile de auto-satisfacere poate fi extrem de dăunătoare, în special asupra pielii penisului şi asupra uretrei, ajungându-se în cazuri grave la urgenţe, lucru nu tocmai comod pentru “inculpat”, pentru că trebuie să le povestească medicilor cum a avut loc întâmplarea....:)))
3. Solo-sexul îţi poate condimenta activitatea sexuală sau ţi-o poate pune pe butuci
Masturbarea poate fi un lucru extrem de util în descoperirea lucrurilor care îţi fac plăcere.
Te ajută să îţi dai seama ce te face să te simţi bine şi ce nu, astfel încât vei putea sa îi explici partenerului exact cum îţi doreşti să decurgă actul sexual.
Ajută la identificarea "momentului inevitabil", asa-numita perioada chiar de dinainte de climax in care din penis se elimină mici picături de lichid seminal.
O metodă grozavă de a simţi plăcere atunci când partenera nu este disponibilă.....:)
Anumite categorii de bărbaţi devin atât de obsedaţi de self-pleasure încât încep efectiv să-şi piardă interesul pentru o partidă de sex real cu o parteneră.
Urmările pot consta în rănirea sentimentelor şi marginalizarea partenerei, care va simţi că nu este capabilă să susţină relaţia.... atentie mare, fetelor! :)
4. Masturbarea compulsivă poate duce la apariţia disfunţiilor erectile
Bărbaţii care obişnuiesc să se masturbeze într-un mod nenatural, cum ar fi de exemplu strangularea sau presiunea aplicată în mod agresiv, care nu imită mişcările din timpul sexului cu o parteneră, pot duce la apariţia unei ejaculări extrem de întârziate, în care bărbatului îi este imposibil să aibă orgasm.
5. Masturbarea şi cancerul de prostată – ce le leagă:
Masturbarea în sine nu este un factor de risc pentru canceurul de prostată, ci mai degrabă nivelul crescut al hormonilor sexuali.... deci fa-o, fute, ce mai stai!?...:)))
La bărbaţii trecuţi de vârsta de 50 de ani, masturbarea frecventă este chiar indicată, stimularea organelor genitale masculine poate ajuta la drenarea prostatei de fluide care pot avea în componenţă diferite substanţe cancerigene, nu este de joaca, fetelor ajutati-va sotii, amantii, iubitii, fratii etc cu sfaturi si incurajari.
Like (2)
Loading...
2