Vizualizare
Subiect discutie: Penis...supradimensionat !
Arlekin Brown
#0
Numărul femeilor care se plâng de un penis prea mare este incomparabil mai mic decât al celeilalte tabere....:)))
Câteva aspecte care ar trebui ştiute şi cu care nu multe dar suficiente femei se confruntă.
1. În primul rând, foloseşte mult lubrifiant
De calitate, bineînţeles! Chiar dacă reuşeşti, prin metoda uzuală, să te lubrifiezi suficient, în cazul unui penis mai mare lubrifiantul devine cel mai bun prieten. Îl poţi folosi atât în timpul preludiului, cât şi în timpul actului sexual, însă evită cu orice preţ lubrifianţii pe bază de uleiuri deoarece pot favoriza apariţia infecţiilor. Alege, în schimb, lubrifianţi pe bază de apă sau silicon, care pot fi folosiţi în paralel cu prezervativele.
2. Poziţia doggy-style şi sexul anal
Vaginul este în aşa fel gândit încât poate accepta intrarea (penisului) şi ieşirea (bebeluşului), pentru unele femei, sexul anal nu est deloc o activitate imposibilă, ba din contră, sunt norocoasele care se bucură de această formă de penetrare....:)
Pentru cele care au la dispoziţie un penis cu mărimi generoase, celor cu minimum 20 de centimetri, care pot chiar să-şi rsatisfacă partenera dacă adoptă această poziţie sau alta...
3. Good old classic way - Deasupra poţi deţine controlul
Dacă vrei să ţii frâiele în privinţa penetrării, rămâi la poziţia clasică "woman on top", în care tu stai deasupra bărbatului sau invers, în banala poziţie a misionarului, putând astfel să controlezi cât din “monstruleţ” să intre în tine.
Deşi este blamată deseori ca fiind destul de plictisitoare, poziţia misionarului poate însemna un câştig pentru ambele părţi implicate având în vedere circumstanţele. Chiar şi penetrarea din poziţie laterală este o idee bună, pentru că nu permite penisului să intre în întregime în vagin iar mişcările sunt foarte sexy şi permit fiecăruia dintre parteneri să-şi simtă unul altuia trupurile fierbinţi.
4. "Penis Buclucaş"!
Nu te arunca în bietul vagin precum taurul furios în mulţimea flămândă de sânge şi spectacol! Ai răbdare, deşi sângele îţi clocoteşte prin vene. Cu grijă şi cu atenţie se obţine Victoria. Deci, penetrează-ţi partenera cu atenţie şi grijă, cât mai lent, astfel încât acestea să devină parte din preludiul incitant al unei nopţi de neuitat.
Si nu UITA: masturbarea si exercitiile ajuta sa fi destul de excitabila si dilatabila!...:)))
Poll: Cat de mare poti accepta...?
Arlekin Brown
Februarie 23, 2016
Cat de mare poti accepta...?
Like (1)
Loading...
1