Vizualizare
Arlekin Brown
#0
Scoate metrul, rigla, ruleta, orice instrument de masurare si treci la treaba. Daca visezi ca vei avea orgasm vaginal, marimea conteaza, este ceva strict feminin.
Concret, capacitatea unei femei de a avea un orgasm vaginal depinde numai si numai de masura ei, si nu de cea a masculului cu care are loc uniunea. Distanta dintre clitoris si vagin, numai si numai femeile a caror distanta este de maximum 2,5 centimetri au sanse sa zburde pe culmile marelui "O" fara prea mult efort....
Distanta dintre clitoris si vagin, precum si implicatiile acesteia in viata sexuala a femeii, au fost studiate pentru prima data inca din secolul trecut. Prin 1920, printesa-psihanalist Maria Bonaparte, o stranepoata a lui Napoleon Bonaparte, descoperea ca femeile cu distanta mare intre clitoris si vagin intampina greutati in atingerea orgasmului.
Din pacate, acest detaliu anatomic nu poate fi influentat prin diete sau alti factori externi, iar studiile arata ca abia 7% dintre femei reusesc sa atinga orgasmul fara prea mari eforturi, doar prin stimulare vaginala....:)
Poll: Orgasmul feminin....?
Arlekin Brown
Martie 1, 2016
Orgasmul feminin....?
Like (1)
Loading...
1