Arlekin Brown
#0
Căsătoria implică un angajament al fidelităţii şi dorinţa partenerilor de a întreţine relaţii sexuale cu aceeaşi persoană... o viaţă!...:)))
Oamenii încă se căsătoresc şi mulţi dintre ei reuşeşc să convieţuiască fericiţi....
1. Stabileşte compatibilitatea sexuală înainte de căsătorie
Faptul că oamenii nu mai aşteaptă noaptea nunţii pentru a dărui unul celuilalt este un aspect mai puţin cast, dar benefic pentru stabilirea compatibilităţii sexuale dintre femeie şi bărbat – un nivel minin de compatibilitate sexuală pune bazele unei relaţii.
2. Fără compatibilitate sexuală relaţiile au şanse foarte mici să reziste în timp.
Există un amănunt suplimentar demn de luat în considerare: dacă te bucuri de sex de bună calitate cu iubita ta înaintea nunţii şi, în plus, partidele de sex sunt foarte dese, asta nu înseamnă că realitatea va rămâne aceeaşi şi după nuntă sau după câţiva ani de căsătorie...
3. Compatibilitatea sexuală, între a dura şi a nu dura
Corpurile noastre, ca şi dorinţele, se schimbă în mod natural ca răspuns la trecerea anilor şi la evenimentele majore din viaţă precum aducerea pe lume a unui copil. Aceste modificări nu ne afectează pe toţi în acelaşi timp. Ceea ce înseamnă că nevoile sexuale ale unui partener se pot schimba mult mai repede decât ale celuilalt, ducând la discrepanţe care pot precipita conflicte: divorţ, adulter etc.
4. Nu poţi judeca restul vieţii tale sexuale în funcţie strict de experienţele prezente, mai ales dacă trăieşti o poveste de dragoste pasională, ca un foc de paie.
5. Întotdeauna, la începutul relaţiei, ambii parteneri acţionează sub influenţa unui puternic cocteil chimic de hormoni.
6. Senzaţiile negative apar atunci când sexul intră în rutină!
7. Nu alt adevăr (descoperit până în prezent) decât recomandarea de a vorbi, cu partenerul tău, deschis şi direct despre sex.
8. Nu îţi poţi anticipa viaţa sexuală, dar poţi discuta despre toate scenariile ipotetice, trasând în linii mari libertăţile şi nefericirile fiecăruia în parte.
9. Numai comunicarea va rezolva conflictele sexuale, indiferent cum, dar fără să implice suferinţă; uneori un sfârşit demn e mai benefic decât o convieţuire chinuitoare.
10. A vorbi despre sex nu este uşor, mai ales că cei mai mulţi dintre noi am beneficiat de o educaţie sexuală mai puţin libertină.
Bunicii sau părinţii nostri nu erau pregătiţi să ne explice cum să discutăm despre sex cu posibilul iubitul pentru, cel mai probabil, nici ei nu ştiau cum trebuie s-o facă.
11. A merge la un terapeut pe probleme de cuplu şi sex poate fi un sprijin real, consilierea premaritală oferind un spaţiu sigur pentru a discuta speranţele, temerile şi aşteptările sexuale.
Numai aşa reuşeşti să îţi adaptezi stilul de comunicare cu al partenerului: în funcţie de contextul cultural, zodiacal, religios, de siguranţa emoţională, de traumele care te-au marcat, de dorinţele ascunse în subconştient, niciodată nu poţi spera într-o compatibilitate care să dureze o viaţă dacă nu îţi cunoşti partenerul sexual, sexualitatea ta, dacă nu încerci să afli ce îl defineşte atunci când împarte patul cu tine....:)
Succes...
Like (2)
Loading...
2
Arlekin Brown
#1
Monica Bellucci: Sexul frecvent şi legumele proaspete, cheia unei vieţi
sănătoase
Like (1)
Loading...
1
#2

Este deosebit de important să monitorizați starea de sănătate a partenerului dumneavoastră, deoarece calitatea vieții sexuale scade de-a lungul anilor din cauza unor boli cum ar fi potența. Apar simptome neplăcute, cum ar fi disconfort, dureri perineale, nevoia frecventă de a urina și altele. Nu uitați să vă luați medicamentele și să discutați cu medicul dumneavoastră despre asta.

Fii prima persoană care apreciază!
#3

Cata dreptate ...:stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

Fii prima persoană care apreciază!