Wet Games
Stiu, v-am nebunit cu subiectul asta. Poze, comentarii, etc. Dar pentru mine e o pasiune și îmi place sa vorbesc de asta.
As vrea sa aud și alte păreri, pro sau contra. Sau poate sunt printre voi alții ca mine.
Like (2)
Loading...
3
Arlekin Brown
Stiu, v-am nebunit cu subiectul asta. Poze, comentarii, etc. Dar pentru mine e o pasiune și îmi place sa vorbesc de asta.
As vrea sa aud și alte păreri, pro sau contra. Sau poate sunt printre voi alții ca mine.
Cand Vama Veche, 2 Mai si Costinesti erau niste sate pescaresti pitoresti unde noaptea si 3 mese pline de peste pe zi costau 10 Lei se facea un nudism sanatos pe plajele alea pustii si pline de soare, harbuzul de la ora 11 costa 1 Leu, laptele de capra si vaca era gratis, iar de la gara la gazda te ducea cotiga la care era legat un magarus care, si cand se pisha isi arata pula de cca 1m...
Cel mai placut era la Vama, casa chiar linga plaja, cateva familii de intelectuali, profesori, avocati, medici, savanti de renume national (vz Scanteia) haladuiau goi pusca si aramii pe plaja cu scoicute, la o oarecare distanta unii de altii, sub corturi improvizate dintr-un cearceaf si patru bete...
Se statea la plaja zi lumina, din Mai pina in Septembrie... Trupurile se perindau cat le si permitea concediul legal... Prieteniile se legau firesc, ad-hoc, apa, pepenii, harbujii, cantalupii si piersicile ne erau aduse pe plaja de copiii bastinasi, in cosulete din papura sau nuiele impetite...
Daca erau 30 de casute prin Vama...
Costinestii erau departe de gara, dura o zi cu trenul apoi cu cotiga, de la Bucuresti... dar se merita, calcanul, stavridul mare cat vinata, delfin sau scrumbia de mare erau atat de abundente incat ciorbele de peste, pestele prajit sau placintele lipovene cu peste si legume erau incluse in pretul camerei, intre 5 si 10 Lei pe zi/noapte, functie de cate persoane/familie cu sau fara copii inchiriau camera...Nudismul era la el acasa, trupuri aramii pe fundal de cort alb, im provizat...
La 2 Mai era deja aglomeratie, fiind si cea mai aproape de gara, la 2 km de Mangalia unde se facea si Ziua Marinei, erau si doi-trei delfini dresati care adunau deseurile lasate de turistii neglijenti...
Statiunile Mangaliei abea se conturau, incepute de administratia Gherghiu-Dej si terminate apoi sub dictatura ceausestilor cand, dupa 1968 s-a interzis nudismul pe celebrele plaje pustii de la nord si sud de orasul turcesc Mangalia...
Salarul de inginer era 250 Lei/luna... Un director (tatal meu) avea 350 Lei pe luna... Alimentarele erau pline de carne, mezeluri de casa, branzeturi, oaua de gaina, curca si rata, nu existau galantare si frigidere, totul era pus la gheata, in Racitoare... Pestele se vindea in cosuri pline de paie si stuf... Abea dupa ceva ani am vazut atata abundenta in SUA unde, m-am exilat dupa navala opincarilor adusi de Ceausescu sa faca ghetourile de astazi...
Like (4)
Loading...
4
Arlekin Brown
Textilistii au naruit totul in tara idiotilor...
Cot la cot cu securitatea, militia, politia, jandarmeria si tzatzale alaturi de latrai, a disparut aceasta arta, Nudismul, s-a naruit in favoarea curvelor, a kurvelor si a kokotelor de ambele sexe care fac reclama mascata textilelor in favoarea chinezilor si a turcilor...
Like (1)
Loading...
1
Arlekin Brown
Beware, textul e un soi de pamflet, nu trebuie sa-l luati prea in serios. In orice caz, ar fi pacat sa se supere cineva din cauza lui.....
Textilistii
Textilistii vin de obicei la mare doar in weekend. Tocmai atunci, printr-o coincidenta nefericita (cum altfel?), plaja nudistilor si marea se umplu de urmatoarele obiecte: mucuri de tigara, pungi, pahare si sticle de plastic, bucati de hartie igienica sau de vata cu pete de diferite culori s.a.
Textilistii n-au descoperit inca termenul de spatiu privat. Daca vin cu cortul, si-l pun la 20 de centimetri de cortul tau. Bineinteles, nu stiu ca nu toata lumea doreste sa le auda ragaiturile, icnetele, comentariile tampite sau certurile.
Seara adolescentii textilistii stau beti pe plaja si canta cu aplomb, dar fals, piese plicticoase. Iar daca dorm, sforaie. Uneori horcaie.
Textilistii nu pot privi normal o tipa fara costum de baie pe plaja. Culmea ipocriziei e ca – ai dracului libidinosi! – tot ei ii acuza pe nudisti de nerusinare.
Textilistii ar trebui de fapt sa se duca in Eforie Nord. Acolo e o atmosfera de sanatoriu de provincie pentru comunistii marunti in curs de descompunere.
Nudistii
Nudistii isi inchipuie ca simplul fapt ca stau in fundul gol pe o plaja mizerabila (fiindca nici unul nu pune mana sa stranga mucurile de tigara, pungile, paharele si sticlele de plastic) ii face niste spirite libere.
Nudistii isi petrec de obicei timpul la mare facand pe artistii, intelectualii sau oamenii plini de viata. Si nu pierd nici o ocazie sa se dea mari cu vreo chestie – ce carti au citit, pe unde au fost prin strainatate, ce mare vedeta au cunoscut s.a.m.d.
Unii nudisti par sa gandeasca in felul asta: “daca ne aratam unii altora inclusiv organele sexuale, toate barierele au cazut; putem vorbi oricat de vulgar, putem sa ne batem pe burta cu toata lumea din jur, inclusiv cu oamenii pe care nu-i cunoastem etc. totul e ok, doar suntem nudisti!”
Si tot ei sunt cei care ii impart pe oameni in nudisti si textilisti si stramba din nas cand vad un om in costum de baie “pe plaja lor”. Nu e si asta tot un fel de xenofobie? In fond, exista si textilisti ok, si nudisti penali.
P.S.:
Unii textilisti ar putea considera urmatoarea imagine NSFW (din motive care ne scapa)....
O includ aici pentru a ilustra subiectul acestui post.
Daca nu doriti sa o vedeti, e suficient sa nu mai dati scroll down....:)
Like (4)
Loading...
4
Arlekin Brown
Beware, textul e un soi de pamflet, nu trebuie sa-l luati prea in serios. In orice caz, ar fi pacat sa se supere cineva din cauza lui..... Textilistii Textilistii vin de obicei la mare doar in weekend. Tocmai atunci, printr-o coincidenta nefericita (cum altfel?), plaja nudistilor si marea se umplu de urmatoarele obiecte: mucuri de tigara, pungi, pahare si sticle de plastic, bucati de hartie igienica sau de vata cu pete de diferite culori s.a. Textilistii n-au descoperit inca termenul de spatiu privat. Daca vin cu cortul, si-l pun la 20 de centimetri de cortul tau. Bineinteles, nu stiu ca nu toata lumea doreste sa le auda ragaiturile, icnetele, comentariile tampite sau certurile. Seara adolescentii textilistii stau beti pe plaja si canta cu aplomb, dar fals, piese plicticoase. Iar daca dorm, sforaie. Uneori horcaie. Textilistii nu pot privi normal o tipa fara costum de baie pe plaja. Culmea ipocriziei e ca – ai dracului libidinosi! – tot ei ii acuza pe nudisti de nerusinare. Textilistii ar trebui de fapt sa se duca in Eforie Nord. Acolo e o atmosfera de sanatoriu de provincie pentru comunistii marunti in curs de descompunere. Nudistii Nudistii isi inchipuie ca simplul fapt ca stau in fundul gol pe o plaja mizerabila (fiindca nici unul nu pune mana sa stranga mucurile de tigara, pungile, paharele si sticlele de plastic) ii face niste spirite libere. Nudistii isi petrec de obicei timpul la mare facand pe artistii, intelectualii sau oamenii plini de viata. Si nu pierd nici o ocazie sa se dea mari cu vreo chestie – ce carti au citit, pe unde au fost prin strainatate, ce mare vedeta au cunoscut s.a.m.d. Unii nudisti par sa gandeasca in felul asta: “daca ne aratam unii altora inclusiv organele sexuale, toate barierele au cazut; putem vorbi oricat de vulgar, putem sa ne batem pe burta cu toata lumea din jur, inclusiv cu oamenii pe care nu-i cunoastem etc. totul e ok, doar suntem nudisti!” Si tot ei sunt cei care ii impart pe oameni in nudisti si textilisti si stramba din nas cand vad un om in costum de baie “pe plaja lor”. Nu e si asta tot un fel de xenofobie? In fond, exista si textilisti ok, si nudisti penali. P.S.: Unii textilisti ar putea considera urmatoarea imagine NSFW (din motive care ne scapa).... O includ aici pentru a ilustra subiectul acestui post. Daca nu doriti sa o vedeti, e suficient sa nu mai dati scroll down....:)
Like (2)
Loading...
2
Arlekin Brown
La Vama Veche, de exemplu, nudistii nu mai au bucatica lor de nisip, asa cum era pe vremuri. In schimb, la Costinesti, cei care fac plaja goi-goluti au fugit din Golful Francez si s-au izolat intr-o zona ferita de ochii turistilor. 60333979 Politistii si jandarmii spun ca nu au ce sa le faca nudistilor, deoarece nu exista cadru legal care sa le interzica acestora sa faca plaja doar in anumite zone. Nudistii nu se simt insa deranjati de privirile oripilate ale celorlati turisti, ba chiar sunt de parere ca cei care poarta costume ar trebui sa-si caute alte locuri pe nisip. La 2 Mai, situatia este aceeasi. Printre turistii imbracati, nudistii se integreaza si ei asa cum pot. "Textilistii" stiu insa ca acum 20 de ani, locul in care fac ei plaja acum apartinea nudistilor, asa ca ocolesc cu privirea trupurile goale. Inainte de Revolutie, in fiecare statiune de pe litoral existau spatii speciale pentru nudisti. Zona era delimitata cu garduri, pentru ca turistii imbracati sa nu ii vada pe cei care preferau sa faca plaja goi. S-a intamplat la Londra, unde peste 1.000 de oameni au renuntat la vestimentatie, s-au urcat pe biciclete si au defilat astfel prin centrul capitalei britanice. Insa englezii nu au fost singurii dornici de senzatii extreme! Si finlandezii s-au dezbracat si au facut un maraton nud, tot din dorinta de a scuti Pamantul de cateva noxe. Crosul in costumul lui Adam sau al Evei, dupa caz, a devenit atat de popular incat atrage si participanti din alte tari. Asa ca de anul viitor ar putea exista adevarate echipe nationale care sa alerge in pielea goala, prin padurile Finlandei. Ca sa pozezi nud in fata aparatului de filmat trebuie sa ai curaj si determinare. Studentii de la o facultate de medicina veterinara din Noua Zeelanda au pozat nud pentru a treia oara, pentru o cauza nobila: vor sa stranga bani pentru animale. Mai precis, setul de fotografii nud vor fi publicate intr-un calendar. Veniturile obtinute in urma vanzarii calendarelor vor fi folosite pentru finantarea unui nou spital pentru animale din Wellington, anunta Stuff Magazine, in editia online. Organizatorul, Christie Balcomb pe numele sau, a precizat ca cei 80 de studenti care au pozat nu au ezitat sa se dezbrace si au fost receptivi la indicatiile pe care le-au primit. Pozele au fost facute de un fotograf profesionist in doua locatii: Gradina Zoologica din Wellington si ferma Masterton. Un calendar costa 10 dolari si poate fi comandat online....
Like (3)
Loading...
3
Arlekin Brown
Se spune că unde nu ajunge soarele ajunge medicul. De ce să-mi privez anumite părţi ale corpului pe care le consider chiar importante?....
La vreo 20 de metri mai spre sud, pe un panou înfipt în vârful unui par scrie cu litere mari şi negre „PERMIS NUDISMUL”. Tabla e cam ruginită, iar „N”-ul a dispărut după ce o bucată din indicator s-a rupt. E clar însă: aici este o zonă cu toleranţă zero faţă de haine.
Totuşi, în jur, copiii se joacă în nisip sau caută scoici pe ţărm, iar mulţi adulţi sunt îmbrăcaţi. Dedicată în mod tradiţional nudismului, plaja de la epavă are acum tot mai puţini nudişti şi tot mai multe costume de baie.
Din cauza erodării ţărmului, această porţiune de plajă este tot mai îngustă. Însă motivul principal pentru care nudiştii au început să plece de aici pare să fie construirea unor hoteluri şi pensiuni în partea de nord a staţiunii, pe faleza sub care turiştii făceau baie în pielea goală. Astfel, cei care se cazează acolo merg la plajă pe porţiunea de ţărm din dreptul hotelului lor, iar nudiştii se simt tot mai înghesuiţi.
Nudiştii de la Golful Francezului, „goniţi” de maicile de la mănăstire
Dar unii dintre ei se încăpăţânează să reziste pe plaja lor. „Numărul nu are importanţă, atâta timp cât plaja e dedicată pentru aşa ceva. Că sunt 10, că sunt 1.000, ţine de deschiderea fiecăruia”, spune destins N.T., şi completează că nu este deranjat de turiştii îmbrăcaţi care se plimbă printre nudişti. „Atmosfera a fost mereu relaxată. Nici nu am auzit vreun reproş din cauza cuiva”.
E indignat însă că în sudul extrem al plajei din Costineşti, denumită Golful Francezului, s-a construit o mănăstire de maici, iar nudiştii s-au văzut nevoiţi să îşi ia tălpăşiţa din calea Domnului. „Maicile au invadat zona. Scopul ăsta a fost, că omul se simte. Invazia a fost a lor”, spune vasluianul cu obidă.
Tânărul crede că, până la urmă, şi în România se va ajunge la situaţia din ţările vestice, unde nudismul se practică în mod mai organizat: „Nu contează, organizat sau nu. Important e să fie”. Iar dacă nudismul s-ar interzice în România, N.T. ştie ce are de făcut: „Închiriez o barcă şi mă duc la 300 de kilometri de mal”.
„De ce venim noi la mare până la urmă? Aici e singurul loc unde unim cele patru elemente: pământ, foc, apă, aer. Dezechilibrul lor chiar produce afecţiuni în organismul nostru”, N.T., nudist din Costineşti
„M-am dus în Vamă cu copilul şi erau toţi dezbrăcaţi, nesimţiţii”
Mai la sud, în Vama Veche, Gabriel stă gol puşcă pe un prosop alături de prietena sa. Singura bucată de material textil de pe corpul lui e un batic legat în jurul capului. „Mă simt bine, îmi place, e o senzaţie plăcută. Dacă mă întrebai acum 20 de ani, aş fi zis că mă simt mai liber. Acum pur şi simplu îmi place”, spune tânărul de 36 de ani.
Totuşi, din punctul lui de vedere, Vama s-a schimbat în rău: distanţa dintre cearşafuri este tot mai mică, aşa că are parte de tot mai puţină intimitate. Vine aici din 1991, când erau foarte puţini oameni pe plajă: „Nu erau atât de mulţi oameni îmbrăcaţi. De fapt, nu prea erau oameni îmbrăcaţi”, îşi aminteşte el.
Acum, el şi prietena lui s-au refugiat la extremitatea sudică a plajei deoarece costumele de baie au invadat cea mai mare parte a ţărmului. Bucureşteanul e destul de indignat de această cotropire: „Dacă vrei să stai în chiloţi pe plajă ai 60 de kilometri pe litoral. Dacă vrei să stai dezbrăcat, trebuie să stai ascuns. Nu pot să mă duc dezbrăcat acolo unde toţi sunt îmbrăcaţi. Când te duci la Roma, faci ce fac romanii”.
Din cauza aglomeraţiei a renunţat să mai facă nudism în Costineşti: „Erau mulţi copii. Am zis că nu pot să stau dezbrăcat printre copii”. Însă acum şi în Vama Veche vin tot mai multe familii cu copii, ceea ce lui Gabi nu i se pare normal.
Vama ar trebui să rămână un loc al boemei, crede el, şi aminteşte de o vecină a sa din Bucureşti care şi-a luat copilul în Vamă şi s-a întors mânioasă de acolo: „Mi-a zis: „Bă, m-am dus în Vamă cu copilul şi erau toţi ăia dezbrăcaţi, nesimţiţii”. Păi de ce te-ai dus cu copilul?”, se întreabă el retoric.
Plaja de nudişti din nordul Vămii
„Nu contează cum arăţi, că nu suntem la concurs”
Sunt şi aspecte pozitive: de când face plajă dezbrăcat la Marea Neagră, nu i s-a întâmplat niciodată să fie împiedicat să facă nudism. Într-adevăr, în România nu există o legislaţie care să interzică nudismul la mare.
Totul se reduce la un fel de acord tacit între nudişti şi ceilalţi turişti: cei din urmă nu protestează atâta timp cât primii folosesc plajele consacrate prin tradiţie nudismului.
Aşa că nudiştii preferă locurile mai ascunse. Bucureşteanul M.C., de 47 de ani, spune că nu face nudism decât pe plajele unde acest obicei s-a înrădăcinat, ca de exemplu în 2 Mai: „Aici, fiind o plajă mai aerisită, mai sălbatică, se poate face. E mai izolat”.
„E o senzaţie plăcută, ne bronzăm uniform şi în apă e altceva: ieşi din apă, te usuci şi pleci. Pe când cu costum, până te usuci... Aşa e mai comod. Aici nu contează cum arăţi, că nu suntem la concurs”, arată şi soţia sa, C.P., de 42 de ani.
La „solarul” comunist: nudismul, eclipsat de bişniţa polonezilor
Cei doi spun că au făcut nudism de când erau tineri şi că nu i-a deranjat nimeni niciodată. În timpul comunismului făceau plajă dezbrăcaţi „la solar”. Aceste „solare”, după cum erau numite pe vremea aceea, erau locuri special amenajate pe plajă, delimitate de garduri şi ziduri, unde turiştii puteau face nudism fără să fie văzuţi, după ce plăteau o taxă de intrare.
Ele au devenit însă un soi de târguri unde se practica mai mult negoţul decât nudismul. „Veneau polonezii, cehii, cu diferite produse de vânzare: oje, cosmetice, vodcă. Era un mic comerţ”, povesteşte M.C.
Petra Popescu din Bucureşti îşi aminteşte şi ea de bazarele încropite la malul mării: “Ce bişniţă era cu polonezii la solar acu’ 20 de ani: ţigări, săpunuri, cafea. Veneau polonezii cu rulote şi maşini pline. Şi ne duceam să cumpărăm fierbătoare, butelii”, povesteşte doamna de 59 de ani, compătimindu-i pe „săracii oameni” care se duceau să facă nudism, dar aveau parte de bişniţă.
„Nudismul în devălmăşie”, înfierat de purişti
De multe ori, turiştii care fac plajă dezbrăcaţi în familie - bunici, părinţi şi copii - au fost criticaţi dur pentru acest „nudism în devălmăşie”, cum l-au numit conservatorii. Însă psihologul Bogdan Lucaciu spune că nuditatea adulţilor nu are un impact negativ asupra unui copil dacă el a fost obişnuit de mic să meargă la mare la nudişti.
„E adevărat că există un contrast între o parte a societăţii puristă, pudibondă şi cea naturistă, nudistă”, explică el. Dar copilul nu este afectat dacă el a fost familiarizat cu acestă practică, devenită tradiţională în familie. „Îl ia ca pe un lucru normal, îl ia ca atare”, consideră Lucaciu. Probleme ar apărea dacă un copil dintr-o familie conservatoare ar fi expus brusc nudităţii, spune psihologul.
Ce spun medicii: „Niciun beneficiu pentru sănătate”
Deşi mulţi turişti spun că fac nudism pentru că vor să aibă o sănătate bună, medicii avertizează că expunerea la soare a unor zone neobişnuite cu lumina puternică este periculoasă deoarece pielea din zonele intime se arde mai uşor.
„Alt beneficiu în afară de plăcerea personală şi a celor din jur de a sta gol la mare, nu văd. Nu e niciun beneficiu pentru sănătate”, spune Mihaela Leventer, medic primar dermatolog la Spitalul Colentina.
În plus, „mucoasa organelor genitale e foarte sensibilă la bărbaţi: o arsură acolo e cu atât mai gravă”, continuă ea.
De asemenea, dacă o femeie a avut o intervenţie chirurgicală pentru extirparea unui nodul din zona sânilor, expunerea la soare a acelei zone este total interzisă, mai arată Leventer.
Plajele de pe litoralul românesc unde se poate face nudism:
Sulina - în dreptul localităţii este o plajă sălbatică frecventată de un număr mic de turişti
Sfântul Gheorghe – aici este o plajă largă, ceva mai greu accesibilă, dar care le oferă intimitate nudiştilor
Gura Portiţei – situat pe fâşia îngustă de nisip dintre Marea Neagră şi Lacul Goloviţa, satul pescăresc a fost o destinaţie preferată de nudişti încă din timpul regimului comunist. Acum, acolo s-au construit mai multe vile luxoase, iar cei care fac nudism se ţin la distanţă de complexul turistic.
Satul Vadu – plaja din comuna Corbu, între capul Midia şi Năvodari, este preferata turiştilor care spuns că “Vama s-a stricat”. Pentru ei, „Vadu este noua Vamă”, iar nudiştii se pot întinde în voie pe ţărm.
Între Mamaia şi Năvodari – plaja de nudişti de aici, frecventată în special de comunitatea gay, este una sălbatică, cu multe ierburi şi sălcii
Eforie Nord – plaja de nudişti din staţiune s-a desfiinţat, dar turiştii mai pot să facă nudism între Eforie Nord şi Eforie Sud
Techirghiol – la băile reci de nămol se poate face nudism în zona amenajată, unde se plăteşte o taxă de intrare.
Costineşti - în nordul staţiunii, în dreptul Epavei
Olimp – în nordul staţiunii, spre 23 August
2 Mai – se poate face nudism în sudul plajei, în zona cazematei prăbuşite în mare
Vama Veche – turiştii fac nudism în sudul şi în nordul extrem al plajei
Like (2)
Loading...
3
Arlekin Brown
Paradise Beach, candva un paradis al hipiotilor si strainilor nordici care in anii '80 - '90 veneau in numar foarte mare aici. Din pacate aceasta plaja a fost invadata de textilisti prin anii 2000 cand au inceput sa se construiasca beach bar-uri, nudistii fiind nevoiti sa se retraga mai la nord pe stanci.Si la ora actuala se poate face nudism pe stanci fara nicio problema, dovada sunt pozele pe care le-am postat anul acesta. Pot spune ca nu vin multi nudisti acolo, cel putin la inceputul lunii iulie cand am fost eu.Cei de-ai locului mi-au povestit ca la sfarsit de iulie si in luna august, cand e varf de sezon vin mai multi, dar vin si mai multi textilisti ceea ce la un moment dat se ajunge la un mixt de nudisti si textilisti in zona stancilor "rezervata" celor fara de tzoale :). Deobicei cei care fac nudism sunt romani, bulgari si sarbi, dar pot venii si alte natii :). Eu zic ca merita incercat o asa experienta, in cazul ca veti ajunge intr-o vara in Thassos. Daca nu aveti masina si sunteti cazati in Limenas, puteti lua un autobuz al insulei care costa 2,6 euro - 5,2 euro dus-intors.
Ce e nasol este ca primul autocar pleaca din Limenas la ora 10.30 si ajunge acolo la 12.50 iar ultimul cu care puteti sa ma intoarceti in Limenas ajunge in Paradise Beach in jur de ora 16.30. Dar pt cei care vor sa stea mai mult se pot inchiria din Limenas biciclete pt 5 euro/zi sau scutere pt 10 euro/zi.
Sper ca v-am facut curiosi si cine stie, la anul sau, pt cei care deja au bilete in Thassos, sa mergeti si sa vizitati Paradise Beach.
Daca ceva am omis sa scriu puteti sa-mi scrieti in privat ! :)
Va doresc o vara fierbinte fara textile ! :)
https://www.youtube.com/watch?v=9hYRJ-WmgwQ&list=PLbpgAIgh62-Iq3u1KmXX2FoQvCHYHhu0s
https://www.youtube.com/watch?v=OJU8W_X2mPs
https://www.youtube.com/watch?v=o9AYDEzpBew
Like (1)
Loading...
1
Wet Games
Câteva răspunsuri bine documentate. Cu genul asta de texte m-am întâlnit și eu de-a lungul vremii, ca și pasionat de nudism.
Ceea ce vreau eu sa discutam aici sunt păreri personale ale voastre si încerc pe această cale sa formez un mic "club" de pasionați, ca și mine.
P. S. Data viitoare, când mai dau replay, voi posta o poza, a cu mine. :blush::laughing:Lu
Ultima modificare facuta in data de Martie 15, 5:53 am de Wet Games.
Like (2)
Loading...
2
Arlekin Brown
Câteva răspunsuri bine documentate. Cu genul asta de texte m-am întâlnit și eu de-a lungul vremii, ca și pasionat de nudism. Ceea ce vreau eu sa discutam aici sunt păreri personale ale voastre si încerc pe această cale sa formez un mic "club" de pasionați, ca și mine. P. S. Data viitoare, când mai dau replay, voi posta o poza, a cu mine. :blush::laughing:Lu
Tu esti tanar si flamand, poate ca ai si ce arata...:) Eu am spus cum era in anii '50, '60. In 1968 am trecut Dunarea si mi s-a acordat imediat azil politic in SUA...:) De atunci, bat numai plajele Lumii unde se face Nudism, Sex, unde goliciunea si frumusetea pagana se maninca pe paine... Da, se face foc, se dau party-uri, se doarme in sac de dormit cat te tin oasele si coaiele...:))) Despre informatiile din RO si in limba romana gasesti tot pe internet, acolo si cat lasa Trafic.ro sa fie gasite...succes! P.S.: NU, in Romanistan NU am mai fost de cand am trecut inot Dunarea, NIMIC si nimeni nu ma atrag acolo, exact asa CUM este si pe acest site plin de frigide, impotenti si guri sparte...:) Sorry, man...
Like (1)
Loading...
1
Wet Games
O sa încerc sa nu iti răspund la ultima parte a mesajului tău. S-ar naște polemici inutile, departe de subiectul postării mele. Pe de alta parte as vrea sa iti spun ca la 43 de ani nu mai sunt chiar tânăr. Si deloc flamand. Încerc doar sa încurajez alți oameni sa se poată bucura de natura și în alt mod. Sa simta puțin din fiorii libertății, chiar dacă de cele mai multe ori e doar o aparenta. Și încerc sa fac asta prin puterea exemplului, nu pentru ca as avea ceea ce arata. Asa cum am promis, e rândul meu sa apar în poze. Imaginile sunt surprinse undeva lângă Craiova, unde, surprinzător, am găsit un loc liniștit, aproape sălbatic, unde îmi petrec verile cu familia.
Fii prima persoană care apreciază!
Arlekin Brown
Viata haotica, mincarea proasta, alimente otravite si habarnamismul romanesc duce la imbatranirea rapida a indivizilor, la fel ca in Epoca Pietrei... dupa 20 deja ai clare semne de impotenta/frigiditate, la 30 esti deja cu picioru'n "pensie" si la 40 te declari singur "prea batran sa mai poti lupta".... esti doborat de excese, vicii si scandaluri... ai devenit un om poate util doar Societatii... si esti Sclavul familiei, a ta sau/si aia noua... saptamana ta de vacanta "anuala" este risipita departe, oriunde dincolo de lumea "civiclizata", TVR, scarbici, te arati elefantul tribului tau pe care l-ai ignorat 50 de saptamani... Da, se poate face nudism si in baie!...:))) Da, te poti simti liber si la Bucatarie...! :))) NU, esti total departe de a te crede tu insuti un "formator de opinie" in tara idiotilor educati "dupa ureche"... :))) Cum spuneam intr-a 44-a mea Carte, cu romanii discut degeaba, ei citesc doar caratarescu...:)
Fii prima persoană care apreciază!
Teodor R
Dspre nuditate http://deep-mysteries.blogspot.ro/
Like (1)
Loading...
1
Like (1)
Loading...
1