julia
#0
Buna.
Imi place sa cred ca chatul este locul unde intram si socializam, fara sa ne jignim. Sunt insa persoane, care din anumite motive, ca sa nu le numesc frustrari, nu au tocmai un limbaj demn de persoana sau personalitatea pe care vrea sa o reprezinte aici. Mai ales ca doamna in cauza, Mymy, a fost si moderator, astfel incat stie ca rolul moderatorului nu e numai sa dea kick, ci si acela de a atrage oamenii pe site-chat. Sa fie asta unul dintre motivele pentru care nu mai este moderator, chiar nu e treaba mea. Se poate vedea insa,istoricul discutiei si dintre mine si quasimodo1 de acum 2 zile, in care a intervenit doamna Mymy nu stiu de ce, foarte ofuscata.
Sa-i explice cineva, ca exista privat daca vrea sa-mi spuna vorbe de duh, sau sa aleaga butonul de blocare pentru utilizatorii pe care nu ii poate tolera.
Multumesc.
Like (2)
Loading...
2
ionel34
#1
julia iti dau perfecta dreptate in ceea ce spui am vazut si eu ca unii sunt preferatii sitului m-ai ales celor care il conduc
Fii prima persoană care apreciază!
Raul Lazar
#2

Chiar dacă este un subiect foarte vechi și probabil nu o să mai fie citit raspunsul meu, nu vreau să rămână fără răspuns având în vedere că sunt niște acuzații la adresa celor care îl conduc. 

  1. Nu știu ce s-a întâmplat între 2016 și 2021, site-ul având o altă "conducere".
  2. Între 2010 și 2016 nu au existat preferați ai site-ului și nici din 2021 nu v-or fi. 

 

Toți utilizatorii trebuie să respecte regulamentul, iar orice jignire/ hărțuire etc., se poate raporta și este sancționată (indiferent de utilizator).

Ideea site-ului este să fie o comunitate online, un loc de întâlnire pentru a facilita "legarea" de noi prietenii, un loc unde fiecare poate să împărtășească idei și gânduri, un loc unde cei plecați departe să poate schimba o vorbă cu alți compatrioți, un loc unde să te poți vedea prin webcam cu prietenii, un loc în care oamenii socializează și leagă relații NICIDECUM un loc pentru certuri, jigniri sau "bisericuțe" care atacă alți utilizatori. 

Ultima modificare facuta in data de Decembrie 7, 8:23 pm de Raul Lazar.
Like (2)
Loading...
2