catalyna
#0

Voi simtiti nevoia fizica de a face sex? Nu ma refer la cheful care te apuca cand estii cu partenerul/partenera si va sarutati, mangaiati, etc... Asa, de exemplu daca sunteti intr-o pauza, fara partener .... cum se manifesta 'nevoia" asta? Exista ea, fizic vorbind?

Topice: sex, sexualitate
Like (5)
Loading...
Love (1)
Loading...
 şi 5 alte persoane
Marian_84
#1

Buna! Sincer da exista. Si uneori foarte puternica. De multe ori stau si ma gandesc cat e de mare greseala daca aceasta dorinta o impartasesti ce alta persoana decat partenerul/partenera. Nu e corect. Asa e! Dar atat de mare sa fie greseala? 

Fii prima persoană care apreciază!
Adrian Sirbu
#2

buna.binenteles ca exista.dorinta de sex exista ancestral in adn-ul nostru,fie barbat,sau femeie.acum,fiecare o percepe si o simte diferit.

Like (1)
Loading...
Adrian Sirbu
#3

BINENTELES CA NEVOIA DE SEX SE MANIFESTA FIZIC,CA SI ALTE NEVOI ALE ORGANISMULUI CU,SAU FARA PARTENER(A) ALATURI.DA,EXISTA FIZIC,E CA SI ACEA MICA MANCARIME PE PIELE,CARE DEVINE DIN CE IN CE MAI ACUTA,DACA NU TE SCARPINI.IN FUNCTIE DE LIBIDOU,SE MANIFESTA DIFERIT,DAR IN GENERAL ESTE UNA DIN CELE MAI ACCENTUATE SI PLACUTE SENZATII ALE ORGANISMULUI. E FIRESC,CA CEA CEA MAI BUNA SATISFACERE A ACESTEI DORINTE SA FIE ALATURI DE PARTENERUL(A)DE SUFLET.

Fii prima persoană care apreciază!