Ne pregateam de sarbatorile de Pasti , era planificat sa ne adunam toti la noi , socri , sora sotiei cu sotul si copii…..
Sotul cumnatei un increzut pe care nu-l suport , numai despre afaceri si bani vorbeste , sotia lui si copii parca nu exista.Sotia si sora ei se inteleg foarte bine , eu la fel am o relatie extraordinara cu cumnata, joi seara si-au facut aparitia , salutari , imbratisari , copii sau instalat la socrii , cumnata si sotul ei la noi , el vb in continuu la telefon , ele doua povesteau , cumnata nu era foarte vesella , eu am incercat sa fac cateva glume cu ea , sotia mi-a soptit sa o las ca nu e bine cu sotul ei , la prims cu amanta si nu au mai facut sex de cand sa nascut fetita care intre timp are 2 ani.
Am stat pana tarziu la povesti , am baut cateva pahare de vin , a terminat si el cu vb la tel si ni sa alaturat, dupa ce ne-am retras in camerele noastre am facut un dus impreuna cu sotia , neam spalat unul pe altul , sotia zicea ca se simte ametita de la vin , si are o pofta mare de sex , eu la fel eram incins si am inceput sa o mangai pe sani , penisul era intre fesele ei , ea ofta usor , hmm ce-mi place sa-l simt la fund , eu o strangeam mai tare de sani si sa ma imping in ea .
Ne-am pus in pat sotia a inceput sa suga de pula , lingea outele , iara o lua toata in gura , am prins-o de fesa am intorso si am pus-o deasupra mea , stateam in pozitia 69 ea sugea pula iar eu ii lingeam pasarica , ofta din ce in ce mai greu., ohhh ce bine este ,da da , linge-mi pasarica , daaaa.
Iubire fute-ma , baga pula in mine si futema , sa dat jos , sa pus in genunchi si-a lasat capul in jos , futema asa , in pozitia capra hai iubire bagao , fara sa stau pe ganduri i-am bagato tare din spate , ooo, ce-mi place asa dur , am inceput sa o fut din ce in ce mai puternic , ofta , tipa , striga daaa bagao, imi vine imi vine , nu te opri spunea , si simteam ca primul orgasm era aproape , am fututo de mai multe ori in noaptea aceea cu mici pauze intre , dupa care ne-am pus la culcare , mia mai povestit de sora ei ca e nefututa de 2 ani , ca ala nu se culca cu ea , cumnata o femeie in firea ei , inalta , fund si sani mari , nu grasa , o femeie care are 2 copii ……
Dimineata pe la 7:00 am coborat in bucatarie sa fac o cafea , dupa cateva minute apare si cumnata , casca intruna , esti obosita ? Vrei sati fac o cafea o intreb ? Da sunt obosita nu prea am dormit , lasa ca vb eu cu sotul tau sa te mai lase sa dormi incercam din nou o gluma , de data asta am reusit , stai linistit a dormit toata noaptea , nici nu sa intors spune ea. Nici nu mai stiu cum e sa fiu fututa , simteam ca duce lipsa de sex , si vroiam sa o inveselesc putin , sper ca nu te-am deranjat noi , ei am auzit ca ati facuto pana tarziu , aveam si eu nevoile mele , dar sotul era obosit , asa ca am ascultat ce faceti voi.
Off cum poate sa te neglijeze in halul asta , si am luato in brate , eram in pantalonii de pijama , ea in tricou si chilotei , ma strans si ea sa lipit de mine si eu incepeam sa am o erectie , ea a simtit asta si incepea sa se frece de mine , ohhh de cand nu am mai simtit o pula , vreau sa ma futi, sunt nefututa , sa pus in genunchi si mi-a luat-o in gura.
O sugea cu pofta , sa ridicat in picioare futema sunt uda toata nu mao pot , vreau sa o simt in mine acum , am intors-o a pus un genunchi pe scaun sa aplecat si i-am bagat-o din spate , ohhhh , ohhhh daaaa ce bine este , era atat de uda de curgea pe jos , am inceput sa o fut din spate , nu a durat mult si a avut primul orgasm , dupa cateva minute de repaus am luat-o la a doua runda si la fel si acum orgasmul a venit foarte repede , si-a cerut scuze ca nu a terminat asa repede , sa pus in genunchi a luat-o in gura , sa-ti dai drumul , vreau sa inghit sperma ta , si a inceput sa o suga tare , dupa cateva minute eram si eu la final , imi vine ii spun , nu i-a dat drumul pana nu a inghitit ultima picatura de sperma, sa ridicat hmm ce bine a fost , mai vreau pula , mai vreau sa ma futi , m-a sarutat pe frunte si sa dus la baie.
Eu imi beam cafeaua si aud ca coboara cineva , era sotul ei , la cateva minute coboara si ea , imbracat in trening cu un tricou mcuti unde i se vedeau tatele mari , ce faci draga , nu ai somn o intreaba sotul ei , foarte bine fac , am facut un dus si sunt foarte fericita ca suntem aici.
El a urcat sa se spele pe fata , ea sa asezat la cafea , ce bine-am trezit , stii ca deja vreau sex , ma mananc a pasarica , hmmm ce dor mi-e de.pula ,coboara el , dupa cateva minute si sotia , zici ca au vorbit cum sa se imbrace , si ea in trening cu un mini tricou , doar ca cumnata are tate mai mari.
Au pregatit micul dejun , el era la tigara , eu puneam farfurile , ele doua se clizeau in continu ca 2 adolescente, sotia zice dragule sora-mea nu a putut sa doarma , diseara sa fi si tu mai romantic sa nu mai deranjam , ea e nefututa de mult si stii cum e , poate ne viziteaza si atunci sa te vad , daca ar stie de cand e nefututa oare cum ar reactiona ?
Ma apropiu din spate de ele , le iau in brate si spun sotiei , hai sa o luam diseara cu noi in pat sa nu mai deranjam, hmmm ai ganduri perverse draga zice sotia , vrei sa futi doua surori , vezi ca te trag de urechi , ei a fost asa o idee spun eu ca sa am grija de amandoua , ce zici o intreb pe cumnata , care spune faci fata la doua dragule si se duce sa cheme pe sotul ei la masa , sotia imi spune esti nebun cum poti sa spui asa ceva , chiar ai vrea sa ne-o tragi la amandoua ?
Da vreau , si tu vrei sa o facem in trei , si ce are ca e sorata , ramane in familie , nu te insel, esti nebun imi spune .
Dupa ce am mancat spune sotul ei ca merge sa spele masina , noi am ramas acasa , eu in curte ele 2 la povesti , sotia imi scrie sa stii ca ma incanta sa ne futi pe amandoua , de o ora vorbim numai de sex , soramea e fiarta , eu sunt uda toata , diseara o chem sa doarma cu mine tu in sufragerie si pe urma vii la noi , ce zici ? Vrei sa futi doua surori ? Hmmm deabea astept , re las sa o futi pe ea ca vrei , duce lipsa saraca , e nefututa , ne aranjam sexy si te asteptam.
Seara stateam pe terasa povesteam , dintrodata spune sotia , diseara dormi in sufragerie draga , vreau sa dorm cu soramea sa mai povestim ca fetele , ok iubita nu e problema , te deranjeaza il intreaba pe sotul ei , nu ma deranjeaza deloc , faceti ce vreti , perversa de sotia mea imediat mi-a scris , ai auzit faceti ce vreti …..adica sa ne futi pe amandoua , asta vrem.