multa lume nu vorbeste despre acest lucru,pentru ca sexul anal este foarte greu,avem idei preconcepute,sau nu cunoastem destule date si nu avem experienta si nici curaj!eu am inceput sexul anal de cativa ani,deci am ceva experienta ,trebuie sa recunosc ca este cel mai tare sex dintre toate!de ce? anusul are cele mai multe terminatii nervoase,de aceia este mai excitant decat orice altceva,cel putin pt mine!de ce este foarte greu?trebuie sa stii cand trebuie sa incepi,astfel devine dureros si placerea nu mai are loc!unora li se pare gretos si se limiteaza la putin,sex "3 minute",nu se uita ca partenerul nu este satisfacut,daca incercati ,o sa aveti surprize placute,orgasm dublu sau mai mult!trebuie sa se inteleaga ca sunt baiat si fac sex cu femei!incercati si nu o sa va para rau,incingeti atmosfera mai inainte si anuntati din timp ce intentionati sa faceti,adica discutati intai depre sex anal, apoi "pe cai"!puteti maiinainte de abaga penisul in anus sa d-ati cu limba ,o sa vedeti ce senzatie plcuta o sa fie ,succes!
Like (6)
Loading...
6
FITZOASA
..spor la treaba, baieti!..aveti grija, totusi, daca nu va pricepeti, riscati sa foteti picioare-n gard mult timp..:-O
Like (6)
Loading...
6
sexul anal este putina deviere de la psihicul normal
Like (1)
Loading...
1
radu
Trebuie sa simti bine momentul cand partenera te primește in anusul ei...cu alte cuvinte dc preliudiul n o urca pe perete nu o sa poti patrunde acolo vreodată!
Like (6)
Loading...
6
Angela
sexul anal este putina deviere de la psihicul normal
Neeee. E foarte tare sexul anal! Cine nu l-a facut sa-l faca! Nu stie ce pierde.
Like (8)
Loading...
8
Arlekin Brown
OK... iata ca peste 94% dintre femei pot ajunge la un orgasm in timpul actului sexual care include si sex anal....
pentru ca :
- Sexul anal a fost practicat de aproape fiecare a doua femeie... :)
- interesul pentru sexul anal a crescut pe parcursul anilor, ea devine tot mai curioasa si excitata...:)
- Entuziasmul de a distruge tabuurile....
- Lubrifianti mai eficienti....
- O "migratie" a clitorisului....
- Piercing-ul...
- Tatuajele...
- Operatiile locale estetice...
P.S.:
- O femeie care se bucura de sexualitatea ei si este gata sa isi exploreze limitele, are mai multe sanse sa ajunga la orgasm si sa incerce sexul anal....
- Fetele curioase vor gasi o legatura intre orgasmul feminin, jocurile de supunere, "role playing" sau si/alte practici sexuale "perverse" de autocunoastere....
- Dupa acceptarea/savurarea sexului oral, nici sexul anal nu mai este un tabu pentr femeile emancipate, moderne, solitare...
P.S.2:
Din pct meu de vedere si al experientei de viata, am inceput sexul la 13 ani si sex "oral/anal" la 14 ani, in liceu... Personal ma "ghidez" intre A si V numai daca ea accepta si daca V(aginul) este cam "lard" fata de penisul meu in momentele mele inspirationale, dar nu devine o regula in sine...
Peste 75% dintre femei NU au, nu stiu, nu cunosc "orgasmul" vaginal, asa s-au nascut dar este si "meritul" religiei.
Atat ptr Ele cat si ptr Ei, adevarata "piatra de incercare" sexuala a lor insisi cat si intre ei doi ramane... sexul anal! :)
Putem discuta si argumenta... nu d'aia suntem pe Forul...?:)
Va astept.
Multumesc anticipat.
Like (4)
Loading...
4
Arlekin Brown
OK... iata ca peste 94% dintre femei pot ajunge la un orgasm in timpul actului sexual care include si sex anal....
pentru ca :
- Sexul anal a fost practicat de aproape fiecare a doua femeie... :)
- interesul pentru sexul anal a crescut pe parcursul anilor, ea devine tot mai curioasa si excitata...:)
- Entuziasmul de a distruge tabuurile....
- Lubrifianti mai eficienti....
- O "migratie" a clitorisului....
- Piercing-ul...
- Tatuajele...
- Operatiile locale estetice...
P.S.:
- O femeie care se bucura de sexualitatea ei si este gata sa isi exploreze limitele, are mai multe sanse sa ajunga la orgasm si sa incerce sexul anal....
- Fetele curioase vor gasi o legatura intre orgasmul feminin, jocurile de supunere, "role playing" sau si/alte practici sexuale "perverse" de autocunoastere....
- Dupa acceptarea/savurarea sexului oral, nici sexul anal nu mai este un tabu pentr femeile emancipate, moderne, solitare...
P.S.2:
Din pct meu de vedere si al experientei de viata, am inceput sexul la 13 ani si sex "oral/anal" la 14 ani, in liceu... Personal ma "ghidez" intre A si V numai daca ea accepta si daca V(aginul) este cam "lard" fata de penisul meu in momentele mele inspirationale, dar nu devine o regula in sine...
Peste 75% dintre femei NU au, nu stiu, nu cunosc "orgasmul" vaginal, asa s-au nascut dar este si "meritul" religiei.
Atat ptr Ele cat si ptr Ei, adevarata "piatra de incercare" sexuala a lor insisi cat si intre ei doi ramane... sexul anal! :)
Putem discuta si argumenta... nu d'aia suntem pe Forul...?:)
Va astept.
Multumesc anticipat.
Ana:
Dacă eşti încordată sau dacă o faci pe stomacul gol te va durea. Vei simţi, cu siguranţă, că trebuie să dai fuga la WC. Dar dacă iei lucrurile încet şi frumos, este o încântare. Este diferit de sexul normal, pentru că simţi că te pătrunde mai adânc. Eu am orgasm mai repede prin sex anal...:)
Maria:
Mereu m-am temut că este dureros, dar sexul anal s-a dovedit mai mult confortabil. Pentru unii, disconfortul este atât de mare încât nu prea pot să o facă. De exemplu, prietena mea şi iubitul ei au încercat de multe ori şi era neplăcut oricât de mult lubrifiant ar fi folosit. Cheia este să fii relaxată, dar puţine reuşesc. Poate doar cele cărora le place. Eu mă dau în vânt după sexul anal, iubitului meu îi place la nebunie şi o facem de multe ori pr lună ....
Irina:
Tipul cu care eram atunci voia neapărat să o facem şi am rezistat, dar până la urmă am cedat. A încercat să mă penetreze, a folosit lubrifiant, o persoană de încredere. Oricum, sexul anal este în topul preferinţelor mele....:)
Ioana:
Prima mea experienţă sexuală a fost prin penetrare anală. Iubitul meu din liceu era foarte religios şi voia să se păstreze pentru căsătorie. Mi-a explicat, totuşi, că sexul anal nu se pune, pentru că nu este o modalitate de a procrea. Am luat lucrurile încet şi am folosit lubrifiant din belşug. Ce mi s-a părut ciudat a fost că penetrarea iniţială mi-a creat un nod în gât, cam ca atunci când te sperii foarte tare, dar de excitare, nicidecum de frică. A fost foarte plăcut şi extrem de excitant. Îmi simţeam tot corpul vibrând şi am avut orgasm. Este distractiv din când în când....:)
Bianca:
Trebuie neapărat să o faci cu o persoană în care ai încredere deplină, să foloseşti mult lubrifiant şi să încerci să-ţi relaxezi treptat muşchii anali, mai întâi cu un deget, apoi cu jucării şi abia apoi să treceţi la penetrare. Poate fi foarte plăcut şi intens, dar iubitul tău trebuie să fie foarte răbdător, delicat şi atent....
Like (4)
Loading...
4
Jack
Eu am incercat penetrarea anala si pot sa spun ca este ceva placut.... Desi sunt barbat nu ma deranjeaza acest lucru, nu sunt gay, nici nu mi-ar placea sa fiu penetrat de un alt barbat, nu concep sau nu imi place sa ma vad ca un alt barbat ma foloseste ca si "femeie"...
Eu n-am incercat sexul anal pt ca-s gay, nu ma atrag barbatii.... si daca nu ma atrag, nici nu ma pot culca cu vreunul.
Doar ca, m-am gandit daca sunt unele femei carora le place sexul anal sau gayilor pasivi, atunci mi-am zis sa incerc si eu, sa vad cum e... si asa am luat un dildo si pot sa zic ca, daca stii cum trebuie sa faci, pentrarea anala poate fi placuta. Daca esti relaxat, si prima dat incepi cu degetul sau cu un dildo mai mic ca sa obisnuiesti gaura nu o sa fie dureroasa, si trebuie sa folosesti lubrifiant...
Eu m-am tot gandit ca, mi-asi lua o masina de sex, si sa fac cu ea... ar fi mult mai placut.
Eu nu m-am luat dupa preconcepti invechite... ca vezi doamne, daca iti place sa te penetrezi anal, atunci esti gay..
Multi nu stiu ce inseamna sa fii gay. Sa fi gay inseamna sa-ti placa barbatii, sa fii atrasi de ei, insa eu nu sunt asa...Folosesc penetrarea anala strict doar pt placere.
Ca sa ai placere peniana nu trebuie neaparat sa te culci cu cineva... asa e si in cazul placerii anale, daca vrei sa ai placere anala nu trebuie neaparat sa faci sex cu cineva...
M-am tot gandit ca, daca anusul poate sa-mi ofere placere de ce sa nu il folosesc si pt aceasta cauza... de ce sa-l folosesc doar pt rolul principal, adica pt defecare.. Asa cum nu-mi folosesc penisul doar pt a urina ci si pt placere, m-am gandit ca asa o sa fac si cu anusul, si nu imi pare rau... atat timp cat anusul permite penetrarea si poate oferii placere.
M-am gandit daca penetrarea anala poate sa ofere placere femeilor si unele o si folosesc pt acest lucru, atunci si noi barbatii de ce sa nu ne putem bucura/experimenta acest lucru... pt ca si noi avem anus nu doar femeile.
Iar in cazul barbatilor placerea este si mai mare pt ca se poate stimula si prostata prin penetrarea anala, si poate sa fie un act foarte placut .....
Incearca si tu Costy, si o sa vezi ca nu o sa-ti pare rau. Poate la inceput o sa fie un pic dureros, dar asta pana cand sfincterul se largeste putin dupa marimea obiectului introdus... este ca si in cazul cand esti constipat. Durerea va persista doar o perioada mica si pe urma poti bucura de placere... iar cu cat te penetrezi mai mult, cu atat sfincterul va fi obisnuit si durerea o sa dispare la urmatoarele penetrari...
Like (3)
Loading...
3

MI-a placut ce am citit. Pacat cu nu mai sunt persoane interesate de dialog pe acest subiect.

Fii prima persoană care apreciază!