OK... iata ca peste 94% dintre femei pot ajunge la un orgasm in timpul actului sexual care include si sex anal....pentru ca :- Sexul anal a fost practicat de aproape fiecare a doua femeie... :)- interesul pentru sexul anal a crescut pe parcursul anilor, ea devine tot mai curioasa si excitata...:)- Entuziasmul de a distruge tabuurile....- Lubrifianti mai eficienti....- O "migratie" a clitorisului....- Piercing-ul...- Tatuajele...- Operatiile locale estetice...P.S.:- O femeie care se bucura de sexualitatea ei si este gata sa isi exploreze limitele, are mai multe sanse sa ajunga la orgasm si sa incerce sexul anal....- Fetele curioase vor gasi o legatura intre orgasmul feminin, jocurile de supunere, "role playing" sau si/alte practici sexuale "perverse" de autocunoastere....- Dupa acceptarea/savurarea sexului oral, nici sexul anal nu mai este un tabu pentr femeile emancipate, moderne, solitare...
P.S.2:Din pct meu de vedere si al experientei de viata, am inceput sexul la 13 ani si sex "oral/anal" la 14 ani, in liceu... Personal ma "ghidez" intre A si V numai daca ea accepta si daca V(aginul) este cam "lard" fata de penisul meu in momentele mele inspirationale, dar nu devine o regula in sine...Peste 75% dintre femei NU au, nu stiu, nu cunosc "orgasmul" vaginal, asa s-au nascut dar este si "meritul" religiei.Atat ptr Ele cat si ptr Ei, adevarata "piatra de incercare" sexuala a lor insisi cat si intre ei doi ramane... sexul anal! :)Putem discuta si argumenta... nu d'aia suntem pe Forul...?:)Va astept.Multumesc anticipat.
Like (4)
Loading...