claudiu b
blondele sunt niste besti an pat dar te lasa cand esti fericit !!!!!!!!!!!!
Like (1)
Loading...
Love (1)
Loading...
2
FITZOASA
..claudiule..gluma-i gluma, da' tie chiar nu ti-e tarshala sa te afisezi aici cu gradu' asta de agramatism?..mie mi-ar fi rusine sa scriu in halu' asta stiind ca ma citesc sute de oameni, zau!..daca tot nu poti mai mult, macar stai in banca ta si nu mai posta..merci!
Like (7)
Loading...
7
claudiu b
am picat la .... oare mai dau ?
Fii prima persoană care apreciază!
raketica31
târshala? plumbu'n oua? vai ...crred ca m-am pisat putin pe mine de ras, nu sunteti sanatoase :)))))
Like (2)
Loading...
3
mare bafta aveti cu mine..va dumiresc io cu"besti"..ui aci..http://www.youtube.com/watch?v=V4yNSxdER2M
Like (4)
Loading...
5
Dell
Sal tuturor ! Am avut ocazia sa fac sex cu o blonda si tin sa spun ca au fost cele mai deosebite partide !!!!! Sunt deosebit de senzuale aceste tipe !
Like (1)
Loading...
1
Eduart Salciuc
in general femeia este aceeasi dor conceptiile nostre sunt gresite
Like (1)
Loading...
1
teoremele nascute "dupe" un lichior fin sau o bere la pet, merita impartasite! in general, daca virgula ti-e antipatica, o impusti in coaie, chiar daca e de genul feminin! strange pumnul ca-n poza si injura-ma fara cratima - ceea ce ne dorim in zilele de sarbatoare ( cica) se indeplineste... ;)
Like (2)
Loading...
2
FITZOASA
..yeah, baby!..=)))))))
Like (2)
Loading...
Love (1)
Loading...
3
prejudecati
o blonda o bruneta sau o roscata iti poate servi orice surpriza atat in sens pozitiv cat si negativ deci nu te lua dupa bancuri cu blonde
Like (1)
Loading...
1