FITZOASA
..multi dintre noi am trait o iubire la distanta macar o data-n viata..candva, cele mai frecvente erau atunci cand el era plecat militar sau cele-n care ne cunosteam in vacante iar la sfarsit incepea calvarul..
..eu cred ca felul in care percepem iubirea la distanta e diferit, ca fiecare iubeste unic, influentat fiind de cei din jur, de conjuncturi si nu in ultimul rand, de educatie..
..personal, nu cred in iubirea la distanta!..nici in perenitatea ei!..asta, probabil si pentru ca prefer lucrurile reale, palpabile, concrete..
..o sa spuneti ca "daca exista incredere, comunicare..bla-bla.."..toate acestea functioneaza daca esti prezent psihic, moral si..fizic!..
..ochii care nu se vad, se uita!..si numai cine n-a-ncercat ma poate contrazice..barierele sunt imense, dincolo de distanta..pentru a iubi trebuie sa simti, iar ca sa simti trebuie sa iubesti!..o axioma relativa, dealtfel..:)
Like (5)
Loading...
6
poate raspunsul e combinat si undeva pe la mijloc
ochii care nu se vad se uita e adevarat
insa conteaza si daca esti pe aceasi lungime de unda atunci distanta poate sa nu fie un impediment
Like (1)
Loading...
1
evident omul nu a fost nascut platonic
e doar poezie
Fii prima persoană care apreciază!
Stroe Mirela
Draga Silviu unde e poezia ca nu ma duce capu ...
Omul e platonic = poezie sau poet? ;)))
Urmarita draga, nu am cuvinte. Incep sa apreciez asa treptat ...;)))
Ultima modificare facuta in data de Iulie 26, 5:18 pm de Stroe Mirela.
Valentin
Traiesc in aceste momente o astfel de relatie, si sper din tot sufletul sa te inseli (Fitzoasa) dar totusi sunt constient si vad cum totul se degradeaza, vad cum dupa 11 ani de zidit acum incepe sa cada caramida dupa caramida, vad cum STRAINATATEA a facut din noi niste STRAINI, E cel mai greu sa traiesti singuratea in doi.
Like (1)
Loading...
1
Hans Hansel
Va citesc siderat, si distrus sufleteste de relatiile la distanta. Mi-as dori sa va impartasesc direct din experientele mele, ca sa nu fie nevoie sa scriu, fiind foarte lenes si arogant in exprimare, dar nu se mai poate :).
Scrieti aici... distanta, ochii care nu se vad se uita..ce dracu uiti?..culoarea, forma?..uiti de ce te-ai indragostit?... sau te macina vesnica intrebare.. oare ea ce face? sau el?.. de ce e online si nu imi scrie? sau de ce nu imi raspunde?. Cel mai mare dusman e lipsa de incredere..aici e buba.
Mai citesc si chestia asta cu singuratatea in doi.. pai nu e legata de distanta ..singur in 2 poti sa fii si in aceiasi camera, la aceiasi masa, chiar si in pat...
Am trecut prin toate versiunile de relatii la distanta.. vecini de bloc, vecini de cartier, orase diferite, si chiar ce se poarta acum.....relatia intre doua avioane (atata timp cat ea sau el bat drumul),
E usor de dat vina pe strainatate..bla bla..m-a schimbat sau s-a schiimbat etc.. NU..principalii vinovati suntem noi. NOI ne-am schimbat, noi ne pierdem in detalii si..pierdem ce este cel mai important din vedere. FA dracu o data pasul si du-te langa ea, sau sa vina ea langa tine... aici e smecheria.... sa vanezi 5 10 11 ani o fata morgana sau baiatu morgan.. da dovada de.. va las pe voi sa completati..
Nu intru intr-o polemica, fiecare isi stie problemele si suferintele si aspiratiile.. dar dupa parerea mea, o relatie de la distanta e sortita esecului, atata timp cat nici unul nu va face pasul sa se rupa de tot si sa vina langa persoana iubita.
Sper sa va materializati iubirile de la distanta, chiar sper, dar da-ti-mi voie sa fiu un pic pesimist...
A DA..eu va iubesc de la distanta, ca sa mai indulcim nota amara a "postului"
Ultima modificare facuta in data de Septembrie 5, 1:58 pm de Hans Hansel.
Like (4)
Loading...
4