FITZOASA
..exceptand extremele, diferenta de varsta-ntr-o relatie pare sa nu mai fie o problema, cel putin nu una de luat in seama..ne adaptam din mers, cu pasi mici si nesiguri, incercand sa trecem peste preconceptii si gura lumii vesnic sloboda..
..inceputurile au un parfum de mister, complicitate si "interzis", deseori..dincolo de bariere conventionale apare teama de a nu fi judecati, de a nu cadea-n ridicol..pentru cei ce n au incercat nimic nu pare sa functioneze..si-atunci judecam si punem etichete ..
..din interior, lucrurile se vad altfel..problemele apar atunci cand iti pui problema evolutiei, trecerii la un alt nivel..diferentele conceptuale, puterea de adaptabilitate si nevoia de a construi "ceva"..
..cati dintre noi pot sfida reguli si cutume?..cati vor reusi sa spuna "si ce daca?!"..:)
Like (5)
Loading...
5
radu
Degeaba este mare la unii si degeaba este si tare daca nu este creerul...de cand este lumea...sexul se face si este de calitate cand si creerul funcționează!
Like (1)
Loading...
2
radu
Cand iubești nu tii cont de vârstă...lucrurile frumoase trebuie sa vina de la sine fara a le programa
Like (2)
Loading...
3
Anathema
depinde ce iti doresti de la "relatie".
diferenta de varsta nu e o problema daca e vorba doar de banalul sex.
daca ai nevoi, aspiratii si dorinte, mai ales pe termen lung, e discutabila chestiunea.
Like (1)
Loading...
1
Don_Quijote
..exceptand extremele, diferenta de varsta-ntr-o relatie pare sa nu mai fie o problema, cel putin nu una de luat in seama..ne adaptam din mers, cu pasi mici si nesiguri, incercand sa trecem peste preconceptii si gura lumii vesnic sloboda..
..inceputurile au un parfum de mister, complicitate si "interzis", deseori..dincolo de bariere conventionale apare teama de a nu fi judecati, de a nu cadea-n ridicol..pentru cei ce n au incercat nimic nu pare sa functioneze..si-atunci judecam si punem etichete ..
..din interior, lucrurile se vad altfel..problemele apar atunci cand iti pui problema evolutiei, trecerii la un alt nivel..diferentele conceptuale, puterea de adaptabilitate si nevoia de a construi "ceva"..
..cati dintre noi pot sfida reguli si cutume?..cati vor reusi sa spuna "si ce daca?!"..:)
Dar dacă ea are 70 de ani și el 25 ce se îântamplă?
Like (2)
Loading...
2
Anathema
Dar dacă ea are 70 de ani și el 25 ce se îântamplă?
Presupun ca mai traieste inca ceva anisori fericita, si ii lasa mostenire tot ce are. :D
Like (1)
Loading...
1
mai trebuie putina educatie in domeniu,ne miscam greu "cu capul"!
Like (1)
Loading...
1
mark
nu ar trebui sa fie daca e sa zicem in limite decente...nu unul de 90 e iubit sincer de una de 30....aici clar intervine materialismul...eu mai ridic o problema...cu diferenta de varsta sa fie si una de pregatire intelectuala...de exemplu ea doctor/el electrician sau el inginer auto sau de ce o fi:/ea bona sau secretara.....cu timpul daca apar neintelegeri pregatirea profesionala/itelectuala sau cariera vor deveni arme de atac ....
Like (1)
Loading...
1
FITZOASA
nu ar trebui sa fie daca e sa zicem in limite decente...nu unul de 90 e iubit sincer de una de 30....aici clar intervine materialismul...eu mai ridic o problema...cu diferenta de varsta sa fie si una de pregatire intelectuala...de exemplu ea doctor/el electrician sau el inginer auto sau de ce o fi:/ea bona sau secretara.....cu timpul daca apar neintelegeri pregatirea profesionala/itelectuala sau cariera vor deveni arme de atac ....
...pregatirea intelectuala nu consta in pregatirea profesionala sau nivelul de cultura ..perceptia asupra unor aspecte de ordin social, etic, se extinde asupra relatiei printr un proces numit adaptare..sistemul de valori, insa,difera si nu e negociabil..
..poti avea 70 ani si poti iubi ca la 20..la fel de bine, reciproca e valabila..toleranta(in sensul bun), poate darama bariere dincolo de care multi dintre noi nu percep..varsta e un numar, un numar a carui valoare noi o dam, functie de cat de mult curaj avem sa visam..yeap, am spus o!..
Like (1)
Loading...
1
Calista
Nu se intampla nimic:))) e 13 lei lubrifiantul sa nu scartaie:)))
Like (2)
Loading...
2
Calista
In diferentele de varsta se pune problema dragostei adevarate. Lasand la o parte "sexul sportiv pentru chestii materiale" din partea uneia de 20 cu unul de 45 aflat in criza barbatului la varsta mijlocie sau din partea unuia de 25 neexperimentat sau fara incredere in sine cu una de 45 care inca vrea sa se mai simta femeie...o RELATIE intre 2 oameni de varste diferite debuteaza prin faptul ca fiecaruia ii place CEVA la celalalt si se plac tot mai mult fara nicio legatura cu sexul pana ajung la el. Parerea mea? Cine ma cunoaste...ma stie:))) mi se fix drapeleaza de ce spune lumea , cui nu-i place sa ma pupe-n dos, daca mi-l spurc cu gura lor:))) THE END
Like (3)
Loading...
3
Alina
poate fii si avantaj si dezavantaj.. avantaj pentru ca el/ea este mai experimentat in toate privintele si ai ceva de invatat de la el/ea, dar si dezavantaj atunci cand are tendinta de a fii cazut in cealalta extrema.. a superioritatii..
Like (2)
Loading...
2
Hans Hansel
...pregatirea intelectuala nu consta in pregatirea profesionala sau nivelul de cultura ..perceptia asupra unor aspecte de ordin social, etic, se extinde asupra relatiei printr un proces numit adaptare..sistemul de valori, insa,difera si nu e negociabil..
..poti avea 70 ani si poti iubi ca la 20..la fel de bine, reciproca e valabila..toleranta(in sensul bun), poate darama bariere dincolo de care multi dintre noi nu percep..varsta e un numar, un numar a carui valoare noi o dam, functie de cat de mult curaj avem sa visam..yeap, am spus o!..
Dap.. dragostea e un numar..cum un barbat de +40 iubeste o pustoaica de 23+, uneori si ea pe el, ..cum zicea o doamna de pe aici..varsta e in ochiul privitorului pana la urma.. daca in loc de 60 te vede un pustulica de 18 ani.. poate merge..ai sansele sa imabtraneasca inca 15 ani langa tine..oricum in mormant nu o iei cu tine..si nici ea pe tine...
De ce sa nu te bucuri de sentiment..si ce o fi o fi..parerea mea :)))
Like (1)
Loading...
1
Nu conteaza diferenta de varsta..Exemplul cel concludent e dat de cuplul Oana si Viorel Lis:)))
Fii prima persoană care apreciază!
Valentin
Din punctul meu de vedere dragostea o poti avea pentru oricine indiferent de varsta, traim intr-o lume in care esti etichetat si taxat pentru fiecare fapta si oamenii au creat niste tipare dupa care se ghideaza societatea insa uitam ca avem si un suflet de hranit nu numai o gura. Eu nu pot iubi doar o singura persoana, cand privesc pe cineva incerc sa ii caut trasaturile frumoase si atunci vad ca fiecare indiferent de varsta suntem frumosi in felul fiecaruia, iubesc copile adolescente dar nu ma pot abtine sa nu alerg dupa doamne cu frumusetea usor ascunsa de anii trecuti peste ele. Copilele sunt sexy, inocente, credule, curioase iar Doamnele sunt invaluite in mister, in parfum, ca un diamant slefuit de un artist.
Like (1)
Loading...
1
mircea
eeeii! dragilor voi ati avut o astfel de relatie?! dar sa fie de o durata mai lunga? eu am cunoscut.o pe ea cand avea 23 de ani si eu 39 totul a fost numai lapte si miere timp de 5 ani si ceva pana cand a venit mamica din italia si a inceput sa ne otraveasca cu prostia din capul ei...ea (mamica ) nu a fost de acord cu relatia noastra de la bun inceput si nici nu o prea interesa de viata fetei ei pentru ca a plecat cand ea avea 17 ani si nu facea altceva decat sa trimita 100 de euro pe luna iar cand a venit in tara a venit mai saraca decat a plecat...eu am iubito si am facut totul 5 ani doar pentru ea am plimbato pe la munte pe la mare prin locuri pe care mamaica se lauda ca afost si pe ea nu o scosese nicaieri....i.am gasit un loc de munca si tot ce credeam eu si stiam ca.i place insa se pare ca am gresit undeva pentru ca atunci cand venea de la mamica venea schimbata si dupa o vreme mi,a spus ca ea nu mai poate sta cu mine si ca nu ma mai iubeste!!! stiu sigur ca nu avea pe altcineva si nici acum dupa un an este tot singura cu mamica....sunt multe de spus dar astept intrebari! a m fost impreuna 6 ani...
Fii prima persoană care apreciază!