Sex_oral
Reusesti sa ajungi la orgasm cand primesti limbi in pasarica ?
Like (5)
Loading...
5
raul
Hai Fitzoaso sa-ti dau raspuns si la ceea ce spui tu!!! Uite cum sta treaba: intr-adevar ai dreptate ca cei care "nu pot " altfel bagan limba la inaintare, dar...pt ca exista un mare DAR, tu trebuie sa stii foarte bine ca orgasmul obtinut astfel de femeie nu este decat DE SUPRAFATA! Pt "adancime" se cer altfel de 'forari"! ;) Si trebuie sa recunosti ca CEL DE AL DOILEA ORGASM este cel dorit de o femeie! Cred ca nu este nevoie sa detaliez....
desi atat ironia cat si sarcasmul mi-s dragi, constat cu surprindere ca singurele raspunsuri sunt pe cat de evazive pe atat de inexacte. desi primul raspuns vine de la o d-na( am indoielile mele, desi i-am cerut prietenie-ba cred ca i-am si obtinut-o), experienta, atat de viata cat si de semantica, ma obliga sa-i batjocoresc atat nevoia de-a epata prin sintactica plina de aprostofuri nepotrivite, cat si experienta "oralistilor" care, din greseala- se pare, i-au facut ridurile sa se metamorfoseze in suras de profil.
asadar - atat pentru Ea, cat si pentru El - abordarea unui subiect care ti-e strain, te arunca intr-un derizoriu din care nici macar orgasmul onanist nu te mai scoate!
sper- si nu este doar un deziderat ;) - sa citesc si pareri ale celor care au simtit intensitatea unui orgasm provocat/resimtit doar prin stimulare orala.
Like (1)
Loading...
1
FITZOASA,
Jos cu plaria! ;)
Like (1)
Loading...
1
FITZOASA
..asta pt ce e?..pt "like"?..sau ai impresia ca port pica si fac mofturi cand cineva "ataca" subtil si elegant?..subiectu' nu mi-e strain, si, dincolo de caterinca si "sintactica", imi place sa cred ca stiu ce vorbesc..:)
Like (2)
Loading...
2
Eduart Salciuc
te dore capul la ce lume intilnesti in ziua de azi
Like (1)
Loading...
1
FITZOASA juiseaza chiar si-atunci cand prostii are migrene! eduarde,(sa nu te simti lezat de lipsa majusculei ;) ) in ziua de azi, ca si in cea de ieri(!), sfaturile din batrani sunt la fel de actuale: "o laba la vremea ei, face cat 10(zece!!!) femei!" - si iata cum trece durerea de cap (dac-o freci prea tare, n-o sa te mai doara un cap dar o sa se-nroseasca celalalt) :))
Like (2)
Loading...
2
de acord cu blonda
daca treaba e bine facuta nu da gres niciodata
cat despre placere nu cred ca vre-o femeie ar refuza
insa femeile sunt putin mai cu perdea nu vor sa recunoasca in public ca le-ar placea asta
Like (1)
Loading...
1
salut popor! poate va era dor de mine ,scuze de lipsa!era vorba de sex aici ,sau ne certam ca la piata?nu exista subiect pe site-ul asta, fara sa ne atacam unii pe altii,adica ne descarcam sexual,chiar daca nu facem sex!nu puteti sa va exprimati sincer cum si ce faceti,trebuie sa va d-ati in petec ,ce dracu,nu sunteti fututi bine?daca este vorba de sex ,hai sa vorbim de sex,daca este vorba de gatit ,intrebati-ma pe mine,ma pricep!o sa va apuce pensia pana o sa invatati sa va simtiti bine si sa faceti tot tacamul in domeniul sexului!nu comunicati deloc si va laudati prea mult,sau va este rusine sa d-ati limbi in pizda sau sa suge-ti pula,asta pt doamne sau domnisoare,si daca doriti,pt domni!sunt cateva site-uri unde poti vorbi deschis despre orice,chiar si despre o aventura cu acelasi gen ca tine!va pup si astept sa-mi d-ati in cap!
Like (1)
Loading...
1
FITZOASA
..ce legatura are postarea asta cu subiectul?..lasa provocarile idioate si rezuma-te la tema topicului daca te dai expert in sex..
Like (1)
Loading...
1
radu
Sexul oral este placut atunci cand ambii isi doresc asta, poate fi reciproc (69) si mai poate fi de unul din ei prestat si trait din plin de celalat
Like (1)
Loading...
1
FITZOASO . . . iţi place să fii linsă ?
Like (4)
Loading...
4
FITZOASA
FITZOASO . . . iţi place să fii linsă ?
...si revin..
..m am mai gandit vreo 2 ani..si am mai imbatranit, tot vreo 2 ani..
..speram sa ma si inteleptesc..da'..mi e dor de o limba ca de mama!!..:))))
Like (4)
Loading...
Haha (1)
Loading...
5
Cris
Tare ultimul raspuns de la fitzoasa. :heart_eyes:
Haha (1)
Loading...
1
misterioasa

😂😂😂😂😂😂

Like (2)
Loading...
2
Multi dau limbi , dar nu toti stiu sa linga....

Fii prima persoană care apreciază!