Don_Quijote
#0
Sufăr de priapism!
Priapismul este o afecțiune medicală posibil dureroasă, în care penisul erect nu se întoarec la starea flască, în ciuda absenței stimulării atât fizice, cât și psihologice, în termen de patru ore.
Această erecție anormală, persistentă și dureroasă a penisului este involuntară și nu are nici o legătură cu stimularea sexuală și nici nu dispare după ejaculare. Aveți nevoie de mine, muierilor?
Poll: Ați avut ocayia de a cunoaste un barbat cu priapism?
Don_Quijote
Octombrie 10, 2014
Ați avut ocayia de a cunoaste un barbat cu priapism?
Like (1)
Loading...
1
#1
parca spuneai ca-i dureroasa,atunci cum satisfaci nevoile "muierilor"!o pula pe care nu o controlezi ,e ca trenul care trece prin gara fara sa opreasca,rade tot in calea lui si te lasa cu buza umflata,la satisfactie!femeilor le place sa contribuie si ele la acea activitate,adica sa o scoale din morti si sa o faca sa scuipe foc,si nu o data ,de mai multe ori!asa ca domnule draga,sparge nuci cu ea!
Like (2)
Loading...
2
London
#2
Imi pare rau Don Quijote dar tigru are dreptate! Esti ca o papusa gonflabila pe baterii! e ok si asa....stii macar ca niciodata nu te va face vreo femeie impotent doar pentru simplu fapt ca esti beat! =)) FIR INTINS! :)
Ultima modificare facuta in data de Aprilie 22, 12:16 pm de London.
Like (2)
Loading...
2
Calista
#3
Poti incerca un oncolog bun sau....o femeie din zone cu malarie :))))ca e pacat ca esti tanar :)))
Like (3)
Loading...
3