catalyna
de pe Martie 7, 2022
1,930 vizualizări

Daca ai trecut deja de ceea ce in limbaj popular numim “prima tinerete” si inca nu ai gasit persoana speciala alaturi de care sa-ti petreci restul vietii, nu-ti pierde speranta. 

Dating-ul online pentru cei trecuti de prima tinerete este mai comun decat crezi. De fapt, din ce in ce mai multe persoane au ajuns la concluzia ca perioada ideala in care sa-ti cunosti jumatatea (in cazul in care nu s-a intamplat inca) este atunci cand ajungi la maturitate si stii cu adevarat ce cauti si ce iti doresti de la partener.

E timpul sa nu-ti privesti varsta ca pe un dezavantaj atunci cand iti faci cont pe un site de matrimoniale pentru ca, de fapt, dating-ul online la varsta a doua are mai multe avantaje decat ai fi crezut. 

 

Stii ce cauti si ce iti doresti de la celalalt

Stii exact de cauti pe un site de matrimoniale - vremea relatiilor pasagere a trecut, tu iti doresti mai mult de atat. Daca vei cunoaste pe cineva de care te simti atras/a si sentimentul este reciproc, de ce sa nu incepeti o relatie serioasa? 

Tocmai pentru ca ai in spate niste ani de experienta, stii exact ce calitati cauti la viitorul partener si nu te lasi inselat de aparente.   

 

Libertate si independenta

Pentru ca de-a lungul vietii ai acumulat o anumita experienta de viata si apeciezi altfel relatiile cu cei din jur, pui mai multa valoare pe independenta personala. Chiar daca iti doresti pe cineva alaturi de tine, nu ai vrea ca viata ta de acum incolo sa se invarta in jurul acelei persoane. Totodata, ceri si la randul tau esti gata sa oferi spatiu personal si libertate viitorului partener.

 

Ai incredere in tine

E timpul sa ai incredere in tine, in personalitatea ta si in experienta pe care ai acumulat-o de-a lungul vietii. 

O persoana aflata la a doua tinerete este mai realista, se cunoaste mai bine si observa mult mai usor plusurile si minusurile potentialului partener. 

 

Sex de calitate 

Un mit spune ca dorinta sexuala la cei peste 40 de ani este multi diminuata. In realitate, dupa 40 de ani se poate spune ca un partener are cu adevarat experienta pentru a savura cu mai mare placere sexul, a scapat de prejudecati si se bucura de tot ceea ce are de oferit celalalt partener.

 

Te asteptam pe Socializari.ro sa iti gasesti partenerul! 

Postat în: Societate, Matrimoniale
va soun eu, vrei tu ca femeie sa ai orgasm raoid, urca te pe fatza lui si feaca-te de gura lui si pasarica si cu fesele, daca si pe el il excita o sa aveti amandoi irgasme fara numar
2
2
Octombrie 10, 2022
View 4 more replies
1/5
Ursus Ursulet
Cati ani ai stat in coma indusa (de ai uitat limba romana) ??Nu te dor retinele cand citesti ce ai tiparit aici?1f635.png1f635.png
5
5
Ianuarie 24, 2023
Buna !
Ianuarie 31, 2023
Hey
Noiembrie 2, 2023
ion ion
adevar grait-a gura ta...............alcare de timp si mai cu seama atentie.
Noiembrie 5, 2023