Iubirea la români, o durere în fund....

Toată lumea vorbește zilele astea de dragoste, așa că m-am gândit că e cazul să vă arăt o formă mai dură a ceea ce înseamnă amorul la români: BDSM-ul: - Aparent masochismul e frate cu românul, pentru că netul e plin de forumuri, rețele sociale și bloguri de gen. - Lumea BDSM este una a bărbaților, dar nu o domină, ci vin aici ca să fie dominați. În număr mare. - Pe-un forum romanesc erau aproape 1 400 de masculi și doar 160 de femei. - Am încercat să pătrund în adâncurile rețelelor, dar majoritatea îmi cereau „verificare față în față sau prin webcam" și o taxă de câteva zeci de euro ca să pot accesa conținutul (inclusiv site-ul de fata). - Chiar și așa tot am găsit destule lucruri bolnave cât să le provoc puribunzilor un acces de vomă....:))) *** - Dacă vă întrebați ce mai face proful vostru de biologie din clasa a zecea, puteți să-l găsiți pe forumurile de BDSM. - Vă va explica totul de la cum vă fermentează varza în orificii, până la unde să vă vârâți ardei iuți....:) [img]http://www.clubinterzis.ro/file/attachment/2016/02/cbf411a240fe6729896d87d786d81bbc_view.jpg[/img]
Postează răspuns