BARBATILOR-VAI NOUA!!

Eu sunt şef la mine-acasă! Da, sunt şef de şef, nu glumă! Dar de când cu internetul, Nu-mi merg lucrurile strună. Când mă plâng că-mi este foame, Soaţa-mi zice: - Stau pe CHAT! Ţine cură de slăbire! Eu de şunci m-am săturat... (Şi îşi plimbă silueta mai decât un top-model) Coapsele îşi modelează, Îşi arată sânul ferm... Zic eu: - Vrei ceva, iubito?! Zice ea: -Vreau bani, bărbate, Că de la o vreme-ncoace Spui mereu că nu se poate... Ba că ţi-au oprit din leafă, Pentru pierderi din profit, Bă că dai că-ţi moare seful... Şi în plus te-ai ramolit! Uite, vii, te-aşezi la masă, Spui că spatele te doare! Mai zici că eşti şef în casă Şi nu faci două parale! Plec... - Îmi trebuie cămaşă, zic a doua zi. - Spălată?! Mergi, în grabă ţi-o clăteşte! Eu nu pot! Sunt ocupată! - Şi ce treabă ai, femeie? - Stau pe facebook! Meditez... Mă întreb dacă cu tine Aş putea să progresez. Vom intra în UNIUNE! Ce să fac? să stau aşa Cu un pămpălău ca tine? Mă-ntristezi, iubirea mea! De' o fi una, de' o fi alta, Că oi fi măgar sau câine, Toată grija căsniciei, Cade în final pe mine... Deci, sunt şef la mine-acasă, Nevasta, coastă de drac, A-nvăţat să mă conducă, Ea comandă şi eu tac... Şi vă spun: Am dat de dracu! Cu femeia nu te pune, Chiar de-aş zice nu se poate, În final, ca ea rămâne.
Postează răspuns