VAI SH'AMAR:d

Dar'ar dreaq in tine internet Cum te tzii tu scai de mine, Imi pierd mintzile coNplet De'mi mai pErd vremea cu tine!!! Caz'n care, iac'am hotarat Sa'm' mut aNbasadele Las sa'tz' tzina de urat TUate...panaramele:D:D:)))) Ai distrus destine si vietzi, Lumea ai bagat'o'n bUala Minte'ar trebui sa te invetz' C'ai dat buzna shi in shcoala. Fir'ai tu a' dreaq de internet!! Cu'ale tUate tale asl'uri, Lumea'i bolunzat coNpleCt Sh'ai facut din oameni viaIPi'uri!! Care mai de care mai istetz. Shi mai plin de'ntzelepciune, Care mai de care mai semetz EI, masculi feroci, EA, clar!! BUNACIUNE!! El, viril, potent, papushE masculina Cu aifon (te joci??) shi BMW mashina. EA, deshteapta foc, spontana shi isteatza Cautand din taste, ce nu are'n vEatza!! El, AVAND, DESIGUR, PATRATZELE Gel in par, tricO mulat si nishte bratzarele, Ea, shezand comoda, detashata in fotoliu Shi gramaticii romane purtand doliu. Uimitor cum se'ntzeleg de bine!! Ishi trimit bezele shi dUar ganduri bune: " Fir'ai, FA, a' dreaq de pitzipoanca!! Io'tz' cer asele, tu'mi zici de..fofoloanca??" " Da'te dreaq de pitziponc debil!! Ca io's maritata!! sh'am copchil!! "'Ai da'ma dreaq de vaca cu cabina, Stii shi TU sa tzii un mAus in mana??" Shi tot ashEa shi iar ashEa, Le trece repede ziua. De'au uitat sa shi manance MAusul nu vor sa'l arunce, Tastatura, nici ashEa Au uitat apa sa bea. Da'..nu'i bai!! Intr'un ritm infernal Vor ajunge curand, din spital in spital, Cocoshatsi, cocarjatsi, intr'un mare hal La neuro, interne sau..luatz' de alt val. Interna'te'ash la bolunzi, internet!! Unde io osa fiu..shef la cabEnet!! Osa'ts' dau calmante, sa mori, Osa descui uindousuri, ca sa zbori Shi poate'n aer osa mori. Shi de nu'tz' convine..posa ma ignori!!
Postează răspuns