HOT SUMMER

Afara sunt vreo 35 de grade si parca toate in orasul asta iau foc. Ma uit la buzele femeilor si le-as lua la kilogram, in piata, in loc de cirese. Ma uit la gambele bronzate si-mi imaginez un joc al talpii aspre de nisip si de soare cu un penis proaspat trezit din somn, dimineata, mahmur dupa prea mult vin rosu si prea mult sex in noaptea dinainte. Ma uit la sanii fetelor cu pofta sa-I ating, sa-I ling si sa-i uit dupa ce va fi apus soarele asta mistuitor. In fata mea sunt doua boluri: unul cu cirese si unul cu gheata. Ciresele sunt mari, negre si zemoase, umede si tari ca sfarcurile tarancilor de 14 ani, arse de soare si fara prea multa carte, care se dau baietilor in fan intr-o noapte de vara cu luna plina. Gheata e in cuburi mari, perfecte, asa cum o cere whiskey-ul arogantului de 40 de ani cu camasa alba de in, care fumeaza pe plaja, la un metru de fundul perfect al negresei pe care-a castigat-o la pocker in seara asta. Mi-am dat chilotii jos si mi-am desfacut coapsele. Inchid ochii si adulmec mirosurile din camera mea de hotel, in timp ce intind mana dreapta in directia celor doua boluri. Mijlociul si aratatorul de la mana stanga imi duc labile departe una de cealalta, ca sa lase loc de contact clitorisului. Labile sunt moi, carnoase, usor transpirate si emana un puternic miros de sex. Imi place mirosul sexului meu in mijlocul zilei, cand toti ceilalti din orasul asta sunt cate o rotita intr-un mecanism, pe undeva. E mirosul sexului de vara, intotdeauna mai pregnant, mai dulce, mai tipator, ca al strugurelui proaspat strivit, cu putin inainte de a incepe procesul de fermentare. Sunt zile in care orasul asta fierbinte miroase puternic a sex si parca nu te mai poti gandi la nimic altceva. Orice altceva se dizolva: banii, rapoartele, ratele la banca, el, ea, copilul, parintii pe care nu i-am mai vazut de mult, tenisul pe care trebuia sa-l joci acum doua seri, seful, deadline-urile, taxele la stat. Intru in banca si Stela, blonda inalta care sta toata ziua cu nasul in cifrele clientilor, miroase a sex. Mi-o imaginez lingandu-se in biroul din spate cu colega ei bruneta (care are ochii puternic machiati si sanii inghesuiti in camasa office) fara pic de rusine, asa cum isi mananca impreuna sandwich-urile in pauza de pranz. Vecinul meu de la 4, pustiul cool in conversi, care-si plimba toata ziua catelul, miroase a sex. Fumeaza nervos si nu ma priveste in ochi cand ma saluta, iar eu mi-l imaginez bagandu-si penisul in gura iubitei lui in toaleta clubului unde merg sa danseze sambata. Barbatul asta care sta la 2 metri de mine in metrou miroase a sex - pare ca a fugit in pauza de pranz sa si-o traga cu o iubita obscura, sub cel mai indepartat copac din parc, pe o patura aspra si prea groasa, frustrat ca n-a indraznit sa-si apropie mai mult gura de vulva ei. Orasul asta miroase a sex. Camera in care sunt miroase a sex. Asternuturile in care s-a masturbat poate cineva inaintea mea au in fibra miros de sex. Melodia asta miroase a sex. Prind ceva in mana dreapta – e o cireasa rece si tare, pe care-mi place sa mi-o plimb pe buze. Musc un pic din ea, ling samburele si restul de fruct si-apoi le duc usor catre labii. Cireasa e rece, zemoasa, fina, imi place cum o simt pe clitoris. O miros si ma-nnebuneste mirosul asta de sex, il simt cu ochii, cu nasul cu limba, cu pielea. Apoi iau un cub de gheata. Cel pe care l-a atins usor whiskey-ul barbatului arogant, topindu-i un colt. Duc mirosul de whiskey catre sexul meu si ma gandesc la penisul barbatului. Trebuie sa fie fin, tare, lucios, usor incovoiat, sarat de la ultima baie in mare. Probabil i-ar placea sa-i plimb cubul de gheata in sus si in jos, imprejur, pe testicule, si-apoi iarasi in sus si in jos. Ma uit cum ii joaca fesele negresei prin fata ochilor, intind mana catre ea sa-i indepartez slipul subtire, ca sa-I pot vedea sexul, in timp ce ea danseaza si se rasuceste in jurul lui ca o pisica in calduri. Se lasa pe spate in dansul ei si-si desface in fata lui labiile rosii, fierbinti, umflate, linse pana acum cateva ore de un alt barbat. Labii care poarta urmele tuturor barbatilor pe care i-a primit in ea, care au mirosit-o, au regulat-o, care au impartit-o cu prietenii si care au platit-o. Sunt toti acolo: sute de nume, sute de penisuri, sute de limbi, sute de maini, tristeti, bucurii, mizerii, vorbe frumoase, palme, grosolanii, mangaieri. Barbatul numarul 837 sta in fata ei si-si soarbe linistit bautura. Ochii i s-au micsorat, dar nu pare nerabdator. Isi aprinde o tigara, ramane descult in nisip si-i urmareste in continuare jocul feselor. Simte si el, ca si mine, mirosul labiilor incinse. Eu le-as racori in bolul cu gheata, as varsa o galeata cu apa rece peste ea toata - aceasta femeie de foc, cu carnea tare si vaginul generos. El insa nu se grabeste nicaieri, mai cere un whiskey si inca unul, si-apoi inca unul…. Orasul asta miroase a sex. Ma intreb cum pot lucra oamenii din birouri in mirosul asta puternic de sex, in orasul asta fierbinte? Cum pot gandi si cum pot functiona cu haine pe ei, cu sexul cuminte in pantaloni, printre cifre si meeting-uri? In locul lor, m-as opri macar o ora, as stinge lumina, as incuia incetisor usa si m-as napusti afara, in libertate. Sa o ling pe ea, sa il sug pe el, sa beau un pahar de vin, sa vad un film erotic, sa stam dezbracati intr-o camera de hotel, sa ne furisam in scara unui bloc, sa ma racoresc intr-o piscina, sa ma masturbez intr-o sala de cinema sau sa-I sug lui penisul la volan, pe bulevard, la semafor.
Postează răspuns