AMOR GHEBOS :)))))))))0
Da, mi s-a intamplat si mie.
eram pe buda. si buda era veeerdeeee...capacul era gaaalbeeeen.
ma rog, asta-i din alt film dar se potriveste ca cuiul in gaura.
deodata m-a pocnit muza. stii cum e...sta omu' pe buda si citeste "Libertatea" si deooo-data vine muza peste el, fara sa bata la usa. ii da una in bot si se cara.
imediat mi-au venit versurile astea in tzeasta:
"iubita mea cu tzatze mici
iubeste-ma sau fugi de-aici"
alerg repede-repede cu pantalonii-n vine, la iubita mea.
ea m-astepta goala-pushca in patul cu baldachin si jucarele de la sex-shop.
m-a privit galesh si-a zis:
- huuuuoooo...pttrrrruuuu! pune frana ca nu-ti permit fara preludiu!
- ce preludiu dragostea mea? mi-au venit in minte niste versuri si vreau sa le notez! nu mai e pix in baie, nici reviste Rebus.
- aualeoo...da? stai ca-ti da mamicu' un marker si-o foaie dictando sa le scrii! ahhh! scrie-le in inima mea, scrijeleste-mi aici pe piele, langa tatoaju' cu veveritze, versurile alea!
iubejte-ma salbatic, mushca-ma, zgarie-ma, rupe-mi coastele! poseda-ma nenorocitule! da-l reaq de preludiu, trecem direct la desertul cu frishca!
- cum? chiar fara preludiu, nu poci! lasa-ma sa te pup macar!!
- pupa-ma, ma! pupa-ma!...sa ma pupi chiar in epicentru ca acolo imi place!
- ce epicentru mamicule? vrei sa mi se blocheze acul seismografului???
- las' ca nu se blocheaza! daca nu ma pupi unde-ti spui io, am sa dau in dambla si-o sa latru!
ma rog, nu stiu ce-am facut...eream cu cutzitu' la gat si iubita m-a agresat secsual. m-a agresat intr-un mod josnic, sunt marcat pe viata, sunt profund shocat!
ea zambeshte manzeshte si zice: "cretinule, nimic nu stii! acolo nu era Vrancea, erau Muntii Apuseni! da' las' ca te ia dracu'! fa-ti rugaciunea ca morrrri! te urrrrrrazc! ahh! te vreau parlit ca pe porc, pus pe gratar si mancat in sanje! fa-ti rugaciunea ca s-a termenat!!!
oaaaaaachei! ete ca nu mai pot io! ma duc in paradiz si ma harjonesc cu sirotlik!
Postează răspuns