MEMENTO

Ce simplu mi'ar fi, de nu te'as iubi Altceva nu'i nimic SI mereu ma complic Si ce simplu mi'ar fi De nu te'as iubi. De m'as lua dupa pretexte De'as trage unde'i usor Nu trebuia s'aud de tine Imi era mai de folos sa mor. M'am bagat de buna voie sluga Dragostei morale ce iti port Recunosc ca mi'ar fi fost rentabil Sa privesc destinul ca pe'un sport. Nu'i o simpla'ncapatanare Nici un ambitios pariu Mereu aleg o cale complicata Tocmai din motivul ca sunt viu.. Detest o relatie burgheza Decorata circumstantial. Ma'nchin la legile firii Si salut iubirea cu scandal.. Mama ei de viata prefacuta!!! Tatal ei de soarta la mezat!! Te iubesc in felul unui traznet Nu prefer nimic din ce s'a'ntamplat. Greu imi e si greu ti'e si tie Cu'acest fel de'a trai al meu Totusi, vreau sa stii, din pacate, Dragostea'i o dificultate Far' de care'ar fi mult mai greu. Cu tine e'mpacare si e lupta, Cu tine este tot si e nimic Cu tine'mi infloreste lancea rupta Cu tine sunt si mare sunt si mic. Cu tine viata mea exista Cu tine chem zapezi si'alung zapezi. Cu tine nici tristetea nu e trista Cu tine eu te'aud cand nu ma vezi. Cu tine sunt nedrept si sunt dreptate, Cu tine sunt gelos si sunt semet ghetar. Cu tine'ncep si se termina toate Cu tine, toate apar apoi dispar. Cu tine e lumina si'ntuneric Cu tine zac si ma'nsanatosesc Cu tine cubul redevine sferic Cu tine ce'i dracesc e ingeresc. Deodata, ce spun eu si ce spui tu Sunt doua'nghetate lumi straine Si la hotarul dintre DA si NU Un martor mut mi'ar tot vorbi de tine. De dragul tau am fost cu mine'n lupta Te'am aparat de barfa si de crivat Si dupa toata veghea ne'ntrerupta Cedez numai la lupta impotriva'ti.. Ramas'ai doar un telefon uitat si o adresa Aud ca suferi si traiesti urat. Sa'ti cureti zilnic cuvenita lesa Ce tu, cu mana ta ti'o pui de gat. Nu mai existi, esti traznetul de vara Ce mi'ai lasat in creier cer topit Dar cand te'am dat pe usa afara Eu cel mai mult, atuncea te'am iubit. Sa'ti spun sa te introci, ar fi zadarnic. Ramai si'mbraca'ti viata in vopsea. Marita'te mai bine, c'un paharnic Sa aiba dromaderii ce sa bea...
Postează răspuns