Noapte Alba

Pe-ntuneric şi pe lună, Chiar pe vânt,dar şi furtună Şi când norii se adună, Dacă fulgeră sau tună, Nurii ei Nu îmi dau pace Vor continuu să se joace, Eu mă joc că n-am ce face... Ce mai joacă asta-i drace ? Că-mi alungi Somnul pe-o noapte Parcă văd şi-aud doar şoapte, Cred c-am să mă pun pe fapte, Când o fi trecut de şapte, Mă strecor Pe la grădină Unde nu-i deloc lumină, Pomii mari secret să ţină Ce simt eu pentru vecină. Şi când voi Ajunge-n spate, Este-un stor tras pe jumate ! Am să mă târăsc pe coate Ca să-i văd formele toate... Îmi propun Să fiu chiar tare La ce forme fata are Nu există abordare Decât o ejaculare !!! N-are cum Ea să mă vadă Că-i admir părul grămadă, Sânii scoşi la promenadă, Fesele ce stârnesc sfadă... Numai eu Le-admir fireşte Cât de mult îmi trebuieşte Şi tac tocmai ca un peşte !... Cineva uşa-mi izbeşte... -Dragule, Vecina ştie, Nu ştiu cum ,o draperie De la geamul dinspre vie, S-a stricat şi mi-a spus mie, Dacă vrei, Chiar bani oferă, Tu să i-o repari-ea speră- Că-i plesneşte vreo arteră Pe geam de-ar privi-o...himeră.
Postează răspuns