Relatia poliamorica moderna

- Prima dată când am auzit de termenul de „relație poliamoroasă” a fost în Berlin, în 2016, de la o tânără dintr-o astfel de comunitate.

- Apoi  în Portugalia, unde am început să merg la întâlniri săptămânale numite „Amores dissidentes” organizate de o comunitate feministă, participam la o rezidență artistică în Porto și am avut norocul de a fi ghidată spre această comunitate unde erau dezbătute diverse aspecte ale iubirii în societatea contemporană, printre care și relațiile poliamoroase și comunicarea în cadrul lor. 

- Apoi, am aflat că acest tip de întâlniri există și în București, unde dialogul este inițiat, atât în spațiul virtual, cât și în diverse locuri din România și au ca scop crearea unui grup de suport pentru persoane care se afla în relații non-monogame sau își doresc acest lucru, la Centrul Național al Dansului se organizează recurent sesiuni de discuții, numite Întâlniri indisciplinate – Descentrat

https://www.youtube.com/watch?v=PdVpnXGFm9M

Ce înseamnă relație poliamoroasă unde, experiențele offline, întâlnirile fizice și contactul direct sunt din ce în ce mai necesare pentru igiena noastră emoțională.  

Postează răspuns