justlove
de pe Iunie 25, 2023
384 vizualizări

Am vazut niste aberații prin discutiile de aici, așa că o sa va arăt un material foarte bun pe această temă pe care recomand tuturor să îl citească. 

Sursa: https://justlove.ro/forum/sfaturi-orgasm-femei/

Aceste metode sunt garantate ca fiind capabile sa iti imbunatateasca viata sexuala si sa iti poti duce partenera la orgasm de fiecare data. Majoritatea femeilor ar fi de acord: orgasmul feminin poate sa fie o experienta foarte placuta si vestea buna este ca exista moduri pentru a iti mari sansele de a avea parte de un orgasm sau mai multe, care, de asemenea, iti vor arata cum poti sa ai parte de partide mai bune de sex cu partenerul tau.

Dar, mai intai, trebuie sa lamurim unele lucruri. Daca pui prea mult accent pe rezultatul final, acest lucru poate sa reduca placerea simtita in cadrul acestui proces. Acest lucru devine si mai adevarat atunci cand vine vorba de a te bucura de sexualitatea ta in cadrul intalnirilor si al relatiilor.

Vom imparti acest articol in 2 sectiuni una destinata barbatilor si una destinata femeilor. Indiferent ca esti barbat sau femeie, te sfatuiesc sa le citesti pe ambele deoarece vor contine informatii foarte utile

Ce sa faci daca nu poti obtine orgasm in timpul sexului?

Adevarul este ca unele femei nu pot sa aiba parte de un orgasm, indiferent de ceea ce ar face. Prin urmare, daca esti una dintre aceste femei, nu trebuie sa te simti de parca o iei razna. Poti sa te bucuri de viata ta sexuala si fara sa ai parte de un orgasm. Partea paradoxala este ca, daca dopti o atitudine potrivita, atunci poti sa te bucuri de sanse mai mari de a avea un orgasm.

Postat în: Sex
Like (2)
Loading...
 şi 1 altul.
justlove
Completare pentru femei: Faptul ca te stresezi si pui presiune pe tine insati pentru a ajunge sa ai un orgasm o sa isi puna amprenta asupra ta si o sa faca sa fie mai dificil sa ajungi sa ai un orgasm. Faptul ca ai avut anumite experiente negative in trecut, cum ar fi de exemplu faptul ca ai avut un... Vezi mai mult
Iunie 25, 2023