Masturbarea..limite si implicatii..
..stim cu totii ca masturbarea este o solutie temporara..numai ipocritii sustin ca n-au facut-o sau n-o fac uneori..dincolo de povesti si legende, ne masturbam din motive diverse; unii de nevoie, altii din placere, cativa din reflex iar restul..degeaba!..:)))..care este limita intre normalitate si exces, intre placere si patologie?..haideti sa aflam impreuna!..:)
Postează răspuns
..stim cu totii ca masturbarea este o solutie temporara..numai ipocritii sustin ca n-au facut-o sau n-o fac uneori..dincolo de povesti si legende, ne masturbam din motive diverse; unii de nevoie, altii din placere, cativa din reflex iar restul..degeaba!..:)))..care este limita intre normalitate si exces, intre placere si patologie?..haideti sa aflam impreuna!..:)
Este cam greu cand vine vorba de masturbare.Majoritatea se feresc sa vorbeasca despre asa ceva toti cred ca ne masturbam dor 30 % recunosc asta.
..d-ra corina, fa bine sa da-ne niste lectii..e usor sa dai verdicte cand n-ai nimic de spus, nu crezi?..multumim!..:)
si c-am ce a-ti dori sa fie asa interesant pe aci d-ra corina???? sa auzim ce aveti de zis??poate vorbim cu administratorii acestui site sa faca ceva interesant propuneri si sugestii
Apoi daca e vorba de luat pe ala mic la smotocit, ma inghesui si eu "guilty". Fire colerica cum sunt ,daca n am ce mi trebuie cand vreau, fac urat .Asa si la sex ,daca n am cu cine in momentul cand imi vine pofta ,ma sexez singura (blushing)
Later edit :presimt ca-mi va exploda casuta de mesaje asa ca am unele precizari :))) nu mi place sa o fac cu spectatori ,o fac de pofta " ce i facut cu mana ta e sfant ",nu din lipsa (devil)
Este normala masturbarea la toata lumea...recunosc , ca ma masturbez din placere si cind am femeie si cand nu am...cand am... din cauza ca eu deobicei mai vreau...iar traba cu spectatoare sau nu ...nu ma deranjaza...
si eu mai am nevoie dupa ce fac sex,de inca o partida,chiar daca nu ma simt prea bine cand ma masturbez ,o mai fac din cand in cand,dar in general imi place sa mi-o frece o fata in gura ei!
..Claudiule, esti p-afara rau, mai baiatule..noi vb despre masturbare..io am probleme cu contorsionatu', da' se pare ca tu daca te straduiesi suficient, ai putea sa ti-o sugi singur..;)))
Daca tot vreti sa dezbateti acest subiect si sa aflati acea limita....detaliati...cat de des te masturbezi?ce te excita in acele momente?etc
Pai cum dracu...detaliem ,sa aiba saracii cu duhu dupa ce se masturba ...unii nici macar imaginatia necesara nu o au sa poata sa si traga o laba ,se masturbeaza pe fanteziile altora :)))))))
Pentru multi e un subiect tabu...pana la urma e firesc sa o faci...fie din lipsa ,fie din obisnuinta, fie ca ai o problema cu partenerul si nu iti ofera ce-ti doresti, dar nu trebuie sa exagerezi sa o faci zilnic ca iti poate intra in obisnuinta. Eu as fi curios cati dintre noi nu au facuto, indiferent ca e femeie sau barbat....
daca nu intrati in detalii atunci de ce incercati sa deschideti niste subiecte care nu le puteti dezbate cu adevarat?
..alex..dezbaterea este libera, fiecare spune ce crede sau ce simte..probabil e nevoie de-o doza mai mare de dezinhibare ca sa ajungem la detalii privind ceea ce simti cand o faci, ce te excita, etc..
..nu toti percep masturbarea ca pe-o normalitate..ia-ne-ncet si-ti spunem tot..;))):X
..parerea mea?..cred ca daca citesti cu atentie postarile mele, e elocventa parerea mea..
..vrei sa dau cu bata-n balta si ma las lovita cu pietre de pudici?..ei bine..mie-mi place sa ma masturbez in 2..;)))..si crede-ma, tipu' e foarte "incantat" de fiecare data!..;))(devil):X
pai daca iti sustii parerile si punctele de vedere cred ca te poti lasa lovita cu orice de pudici(star)
Cand stii ce ti se potriveste cel mai bine, vei sti si cum sa-ti directionezi partenerul in dormitor. Este foarte important ca femeile sa isi cunoasca indeajuns de bine trupurile pentru ca ele au cele mai multe probleme in a ajunge la orgasm, mult mai multe decat barbatii.
nici o masturbare nu e mai buna decat una care ti-o face o femeie cu oricare dintre cele trei gauri pe care le poseda
la cate femei nesatisfacute sunt de ce sa ma mai amagesc cu masturbare?
cine se da inapoi de la o partida de sex de cel putin o ora?
doar cele care nu stiu ce vor
..gavroche, dragule..cred ca n-ai inteles.."like"-urile le dau pentru ca va respect opiniile, nu pentru ca as avea ceva dorinte inabusite de a pedofili..:))))
[quote=383]
-Masturbare - Anomalie sexuală care constă în obținerea orgasmului prin autoexcitație (de obicei manuală)
tovarasul gavroche....nu mai da din codita NON-SENS pe aici....marturbarea ti-o faci singurel...selfie asa.....daca vrei sa faci vreo propunere...fa-o direct fara a te face de...¨bafta¨
[/quote]de unde ai mai scos asta ,ca masturbarea este o anomalie!asta inseamna ca suntem toti intr-o ureche?tu nu te-ai masturbat miciodata?sau tu te-ai sexat din prima,ce evoluata esti fata,de unde esti?
[quote=170]
Buna ziua,
masturbarea e scarboasa(câh!), sexul e scarbos(câh), berea si PS4 e consolarea.
[/quote]ce-i aia PS4,ca berea stiu ce este? esti frigida ,sau ai alte pasiuni ascunse?
[quote=383]
Dom´le eu recunosc...aruncati cu pietre cu mere cu oua cu ce vreti...i am guilty! Plus de asta toti oamenii normali o fac...acum din ce motive doar ei stiu....dar in final rezultatul e unic..PLACEREA! ca acolo ajungi.
Eu o fac din dorinta si de ce sa nu recunosc....imi cam place>;->>;->>;->>;->>;->>;->
[/quote]spunei intr-o postare,ca este o "anomalie",acum iti place?si sa te masturbezi singura tot timpul,este o problema!si cu sexul cum ramane,ca raman barbatii nesatisfacuti de tine,sau nu exista barbat care sa te merite,nici eu nu ma fut dar nici pizda nu d-au!
[quote=23028]
slabut pe aici, am crezut ca e mai interesant acest site...
[/quote]pai ceva interesant ar fi sa ne intanlim si sa ne-o tragem ! ce spui corina?mai vedem noi ce sa facem in pauze!
..tigrutzule, mama, iar calci in strachini, zau!..masturbarea este o anomalie din punct de vedere medical, iar daca citeai mai atent, allana a dat o definitie..iar daca tu ai "exersat" manual inainte de-a baga cucu-n gaoace, sa stii ca multi nu si-au facut un obicei din asta..faza cu "frigida", cu trocu',(io-ti dau pizda, tu ce-mi bagi?), iar e o idiotenie pe care draq stie de unde-ai scos-o!!!..iar ultima si nu ce-a din urma gafa(cred), ar fi ca te-ai luat de bietu' raketel si ps4-al lui..am senzatia ca daca-ti fote un toc de pula moldoveneasca peste botic, tu esti cel care va deveni instant frigid!..=)))
..reluam: citeste cu atentie inainte sa dai cu batzu' p-aici, nu de alta, dar poate reusesti sa cobori oleaca din cocotier si-ai sa descoperi si tainele ps4..=))))
[quote=606]
..tigrutzule, mama, iar calci in strachini, zau!..masturbarea este o anomalie din punct de vedere medical, iar daca citeai mai atent, allana a dat o definitie..iar daca tu ai "exersat" manual inainte de-a baga cucu-n gaoace, sa stii ca multi nu si-au facut un obicei din asta..faza cu "frigida", cu trocu',(io-ti dau pizda, tu ce-mi bagi?), iar e o idiotenie pe care draq stie de unde-ai scos-o!!!..iar ultima si nu ce-a din urma gafa(cred), ar fi ca te-ai luat de bietu' raketel si ps4-al lui..am senzatia ca daca-ti fote un toc de *** moldoveneasca peste botic, tu esti cel care va deveni instant frigid!..=)))
..reluam: citeste cu atentie inainte sa dai cu batzu' p-aici, nu de alta, dar poate reusesti sa cobori oleaca din cocotier si-ai sa descoperi si tainele ps4..=))))
[/quote]hai s-o vad si pe-asta,sa-mi "fota un toc peste pula",asta cand se duce la futut ,intai bate apoi se fute?si de unde ati scos definitia asta medicala nu stiu!stii cum vine asta,daca mergi la psiholog,oamenii fac confuzie cu psihiatru si te cred nebun!
[quote=12184]
hai s-o vad si pe-asta,sa-mi "fota un toc peste ***",asta cand se duce la futut ,intai bate apoi se fute?si de unde ati scos definitia asta medicala nu stiu!stii cum vine asta,daca mergi la psiholog,oamenii fac confuzie cu psihiatru si te cred nebun!
[/quote]nu stii cum sa-ti mai faci adepti ai site-ul tau,sunt varza toti,d-ai cu tifla,ataci ca sa starnesti spiritele,doar ca mai participa careva pe aici!de obicei vin cei frustrati in familie si-si d-au in petec pe-aici!acasa nu ridica boticul,dar aici au curaj cu carul!
..incepi sa bati campii, amice..forumul , in sine, e bazat pe dezbatere, opinii, pareri..nu te obliga nimeni sa postezi sau sa raspunzi "provocarilor"..
..cat despre "frustrati", ai grija, postezi la fel de frecvent ca ei!..
..daca nu reusesti sa "citesti" printre randuri, abtine-te, devii ridicol si nu da bine..:)
[quote=606]
..incepi sa bati campii, amice..forumul , in sine, e bazat pe dezbatere, opinii, pareri..nu te obliga nimeni sa postezi sau sa raspunzi "provocarilor"..
..cat despre "frustrati", ai grija, postezi la fel de frecvent ca ei!..
..daca nu reusesti sa "citesti" printre randuri, abtine-te, devii ridicol si nu da bine..:)
[/quote]nu prea frecvent,am un servici care imi ocupa mai tot timpul,acum sunt in concediu si intru mai frecvent!
masturbarea se face in lipsa partenerului
si are ca scop placerea pe de o parte si eliminarea tensiunilor pe de alta
dupa mine e normala si nu e o deviatie de la normal
Masturbarea e ca si tigara, cate una din cand in cand la timpul ei e perfecta. Problema apare doar cand se face abuz, ce-i prea mult strica si da dependenta. B-)
ok recunosc ca si eu.. ma masturbez.. asa ca ai grija ce poze mai pui FITZOASA...:)) glumesc. ... ... :-"
..spunea silviu mai sus cum ca "masturbarea se face in lipsa partenerului"..io zic sa-ncerci si-n 2, silviule, nu stii ce pierzi!..(blushing)...
..nu-i valabil si pentru tine, marc..am senzatia ca stii despre ce vorbesc..;)))...cat despre postura mea de .."material de laba" e discutabil...=))))
Subscriu si eu printe cei care recunosc. Si as minti daca as spune ca nu imi place sa o fac. Imi place, deseori imi iau in raza vizuala si poze sau filme care sa imi sugereze fanteziile pe care inca nu am reusit sa le aduc in viata reala. Am zis inca... :D
NU este un lucru rau sa faci asta, te ajuta sa te descoperi pe tine si este si un antrenament din care putem deprinde "tehnici" care pot spori trairile actelor sexuale.
Atata timp cat masturbarea nu devine uin subustitut al vietii sexuale, eu zic....sa fie primit.
..mno..cred ca asa-i de sarbatori..cand unu' fu.te, ceilalti fac laba..:)))..o fi vreun semn ca-s ne..?..(blushing)
despre masturbare ..........numai de bine, ce-as putea spune eu , un barbat care are priapism si fara o femeie sa o satisfaca
Este buna pentru sanatate!
[img]http://www.clubinterzis.ro/file/attachment/2016/02/fd591e309c977a585dc8105a654b9d4c_view.jpg[/img]
Asa ca este cum nu se poate mai gresit sa te gandesti ca masturbarea poate sa iti deformeze sau sa iti uzeze organele genitale, sa te faca frigida sau infertila.
In plus, este distractiva, satisfacatoare si... gratuita!... :)))
[img]http://www.clubinterzis.ro/file/attachment/2016/02/7621afe07a627dcbfbdab27ce9144ca3_view.jpg[/img]
Masturbarea contribuie la imbunatatirea calitatii vietii celor care o practica si la imbunatatirea vietii sexuale a cuplurilor. Haideti sa vedem cum anume!
[img]http://www.clubinterzis.ro/file/attachment/2016/02/4bd7507352e4d10e375b87333515c92d_view.jpg[/img]
1. Masturbarea te ajuta sa iti cresti dorinta sexuala.
O solutie foarte buna pentru mentinerea sanatatii sexuale in cazul unei tulburari hipoactive a dorintei sexuale, (lipsa dorintei).
Pana la urma, orice masina veche are nevoie de incalzire....:)
2. Masturbarea combate insomnia.
Masturbarea are o influenta pozitiva asupra sistemului imunitar si ajuta la combaterea stresului.
Acest lucru are rezultate incredibile asupra somnului, care va fi considerabil imbunatatit dupa masturbare. Nu ezita asadar sa o practici, ori de cate ori nu te prinde somnul.
3. Masturbarea iti imbunatateste starea de spirit.
Dupa sau inainte de o zi de munca, nimic mai placut decat putina placere sexuala.
Iar daca esti singura sau partenerul tau este obosit, masturbarea este solutia potrivita.
Corpul tau se va umple de endorfine, cu alte cuvinte de fericire!...:)))
[img]http://www.clubinterzis.ro/file/attachment/2016/02/16d617f124a39ec0dadde56bc6b169c9_view.jpg[/img]
4. Masturbarea echilibreaza viata sexuala.
In cazul in care libidoul tau este mai ridicat decat al partenerului, masturbarea te va ajuta sa mentii un echilibru pe plan sexual.
Eviti astfel certuri, frustrari sau chiar posibile infidelitati.
5. Masturbarea sparge monotonia vietii.
Decat sa fumezi o tigara sau sa consumi alcool, e mult mai bine sa te masturbezi.
Nu doar ca te vei relaxa, dar o vei face intr-un mod sanatos si gratuit....:)
[img]http://www.clubinterzis.ro/file/attachment/2016/02/97420e56d20e9f1d6be5384644abf0ab_view.jpg[/img]
In plus, exista o serie de beneficii ale masturbarii pentru fiecare sex in parte.
Pentru femei, mai putine migrene, dureri menstruale si infectii vaginale...:)))
Masturbarea este o metoda foarte reusita pentru a combate durerile menstruale si chiar migrenele.
Femeile care se masturbeaza isi antreneaza totodata si muschii pelvieni, lucru care le va ajuta pe viitor la nastere.
In plus, se pare ca masturbarea ajuta chiar si la combaterea infectiilor vaginale, prin curatarea permanenta a vaginului....:)))
[img]http://www.clubinterzis.ro/file/attachment/2016/02/e6fbc8b8ed6724e87546048210bd379a_view.jpg[/img]
Pentru barbati, sperma de calitate, viata lunga si risc scazut de cancer la prostata
Barbatii nu trebuie sa isi faca probleme cand vine vorba de masturbare intrucat aceasta le garanteaza o viata lunga si fara probleme.
Calitatea spermei este marita constant prin masturbare, iar riscul de a face cancer la prostata este foarte scazut datorita schimbarii si inlocuirii continue a spermei din testicule.
[img]http://www.clubinterzis.ro/file/attachment/2016/02/11918fb4ba8265653cd864c988777a6c_view.jpg[/img]