În seara asta, poți fi șefa mea în pat

"În seara asta, îți dau voie să fii șefa mea. Desigur, în pat. Te las să-ți faci de cap, să fii perversă, să fii timidă, să fii cum îți poftește sufletul. Am încredere în tine, căci nu e ca și cum n-aș ști ce-ți poate … capul. Dacă există ceva ce nu am făcut deja, o putem face astăzi, așa ca de început de an. Poate că dacă-l începem așa, vom avea noroc. Cel puțin, de partide de sex bun. [left][img]http://www.clubinterzis.ro/file/attachment/2016/02/1fc7b67d9d300631c5db2b80649ca5ae_view.png[/img][/left] Dacă ai fantezii nepuse în practică, le putem pune pe seară. Ți-am spus, în seara asta ești șefa mea. Te las să mă domini, să-mi domini mintea, imaginația, corpul, totul. Dacă am ratat o poziție, propune-mi și-ți voi face pe plac. Dacă vrei lent, accept. Dacă vrei mai cu viață, accept cu plăcere. Dacă vrei să mă opresc mai mult între picioarele tale, n-am să protestez. Important este să te simți bine, să mă simt bine și să zâmbim satisfăcuți la final. Să mă săruți în semn de mulțumire ori în semn că mai vrei. O să te trag de păr, căci știu că-ți place. O să-ți mai pun mâinile în jurul gâtului, știu că-ți place și asta. O să-ți mai dau câte o palmă la fund, pentru că și asta-ți place. Știu că preferi să fim mai neliniștiți, mai obraznici în pat și să lăsăm bunul simț pe timp de zi. Ceea ce, dacă mă întrebi pe mine, îmi convine de minune. Meriți să-ți fac pe plac în seara asta, să te satisfac după cum îți dorești tu. Mă uit la tine, îți spun asta, te văd cum îți muști buza. Diseară, o să-ți dau jos … bluza. Vorba cântecului. Sau poate rochia. Încă nu știu cum o să te îmbraci pentru ieșirea-n oraș. Vreau să bem ceva, cât să ne lăsăm imaginația să-și facă treaba. Să ne lăsăm orice fel de inhibiție deoparte, deși cred că nu avem așa ceva. Dar preventiv, bem ceva înainte. P.S.: Îmi place să fac sex cu tine. Maxim." sursa: Jurnalul unui Adam
Postează răspuns
"În seara asta, îți dau voie să fii șefa mea. Desigur, în pat. Te las să-ți faci de cap, să fii perversă, să fii timidă, să fii cum îți poftește sufletul. Am încredere în tine, căci nu e ca și cum n-aș ști ce-ți poate … capul. Dacă există ceva ce nu am făcut deja, o putem face astăzi, așa ca de început de an. Poate că dacă-l începem așa, vom avea noroc. Cel puțin, de partide de sex bun. [left][img]http://www.clubinterzis.ro/file/attachment/2016/02/1fc7b67d9d300631c5db2b80649ca5ae_view.png[/img][/left] Dacă ai fantezii nepuse în practică, le putem pune pe seară. Ți-am spus, în seara asta ești șefa mea. Te las să mă domini, să-mi domini mintea, imaginația, corpul, totul. Dacă am ratat o poziție, propune-mi și-ți voi face pe plac. Dacă vrei lent, accept. Dacă vrei mai cu viață, accept cu plăcere. Dacă vrei să mă opresc mai mult între picioarele tale, n-am să protestez. Important este să te simți bine, să mă simt bine și să zâmbim satisfăcuți la final. Să mă săruți în semn de mulțumire ori în semn că mai vrei. O să te trag de păr, căci știu că-ți place. O să-ți mai pun mâinile în jurul gâtului, știu că-ți place și asta. O să-ți mai dau câte o palmă la fund, pentru că și asta-ți place. Știu că preferi să fim mai neliniștiți, mai obraznici în pat și să lăsăm bunul simț pe timp de zi. Ceea ce, dacă mă întrebi pe mine, îmi convine de minune. Meriți să-ți fac pe plac în seara asta, să te satisfac după cum îți dorești tu. Mă uit la tine, îți spun asta, te văd cum îți muști buza. Diseară, o să-ți dau jos … bluza. Vorba cântecului. Sau poate rochia. Încă nu știu cum o să te îmbraci pentru ieșirea-n oraș. Vreau să bem ceva, cât să ne lăsăm imaginația să-și facă treaba. Să ne lăsăm orice fel de inhibiție deoparte, deși cred că nu avem așa ceva. Dar preventiv, bem ceva înainte. P.S.: Îmi place să fac sex cu tine. Maxim." sursa: Jurnalul unui Adam
[quote=35753] "În seara asta, îți dau voie să fii șefa mea. Desigur, în pat. Te las să-ți faci de cap, să fii perversă, să fii timidă, să fii cum îți poftește sufletul. Am încredere în tine, căci nu e ca și cum n-aș ști ce-ți poate … capul. Dacă există ceva ce nu am făcut deja, o putem face astăzi, așa ca de început de an. Poate că dacă-l începem așa, vom avea noroc. Cel puțin, de partide de sex bun. [left][img]http://www.clubinterzis.ro/file/attachment/2016/02/1fc7b67d9d300631c5db2b80649ca5ae_view.png[/img][/left] Dacă ai fantezii nepuse în practică, le putem pune pe seară. Ți-am spus, în seara asta ești șefa mea. Te las să mă domini, să-mi domini mintea, imaginația, corpul, totul. Dacă am ratat o poziție, propune-mi și-ți voi face pe plac. Dacă vrei lent, accept. Dacă vrei mai cu viață, accept cu plăcere. Dacă vrei să mă opresc mai mult între picioarele tale, n-am să protestez. Important este să te simți bine, să mă simt bine și să zâmbim satisfăcuți la final. Să mă săruți în semn de mulțumire ori în semn că mai vrei. O să te trag de păr, căci știu că-ți place. O să-ți mai pun mâinile în jurul gâtului, știu că-ți place și asta. O să-ți mai dau câte o palmă la fund, pentru că și asta-ți place. Știu că preferi să fim mai neliniștiți, mai obraznici în pat și să lăsăm bunul simț pe timp de zi. Ceea ce, dacă mă întrebi pe mine, îmi convine de minune. Meriți să-ți fac pe plac în seara asta, să te satisfac după cum îți dorești tu. Mă uit la tine, îți spun asta, te văd cum îți muști buza. Diseară, o să-ți dau jos … bluza. Vorba cântecului. Sau poate rochia. Încă nu știu cum o să te îmbraci pentru ieșirea-n oraș. Vreau să bem ceva, cât să ne lăsăm imaginația să-și facă treaba. Să ne lăsăm orice fel de inhibiție deoparte, deși cred că nu avem așa ceva. Dar preventiv, bem ceva înainte. P.S.: Îmi place să fac sex cu tine. Maxim." sursa: Jurnalul unui Adam [/quote]