RAPOARTE DE KICK

ACEST TOPIC ESTE REZERVAT MODERATORILOR ! FIECARE MODERATOR VA POSTA AICI UN RAPORT COMPLET CU KICK-UL PE CARE ÎL VA DA. RAPORTUL SE VA FACE CU UN COPY/PASTE DIN DISCUȚIA DE PE CHAT. MODERATORUL CE VA DA KICK ȘI NU VA POSTA VA FI SANCȚIONAT. NU ESTE UN TOPIC PENTRU USERI.... VĂ MULȚUMIM!!
Postează răspuns
ACEST TOPIC ESTE REZERVAT MODERATORILOR ! FIECARE MODERATOR VA POSTA AICI UN RAPORT COMPLET CU KICK-UL PE CARE ÎL VA DA. RAPORTUL SE VA FACE CU UN COPY/PASTE DIN DISCUȚIA DE PE CHAT. MODERATORUL CE VA DA KICK ȘI NU VA POSTA VA FI SANCȚIONAT. NU ESTE UN TOPIC PENTRU USERI.... VĂ MULȚUMIM!!
Arfe: ca e proasta credea ca isi permite glume cu mine si multe alte caracterizari de genul userului roxana 29....sorry: kick!
kick pt arfe...Arfe: ce calm frt,intra toate jegoasele sa jigneasca fara motiv ca deh avem relatii ce pola mea...si ai facut o si de 3 ori proasta imi pare rau..esti prietenul meu..dar sint semenii nostri
..pentru arfe..ai luat ban pentru ca intri de cele mai multe ori pentru a racola useri pentru alt site..:)..si nu esti la prima abatere..e dreptul tau sa intri oriunde-ti doresti, dar asta nu-nseamna ca tu esti istet, iar noi prostii tai..:)
nicu_daracev..are impresia ca daca pute tre' sa-l si miros.."moartea pasiunii"..limbaj de hazna..kick..
ionutbaiatadevarat...kick..web in tavan...a treia oara
..elena_27..un polarau ce face pe viteazu-n privat la doamne..i-a dat Dumnezeu boase si el poarta batic cu buline..kick..
..danww..daca mai statea un pic in ma-sa, il facea numa' pola..live, cred ca-mi trebuia o gaura duplex..kick..
ionutzbaiat adevarat..ionutunbaiatadevarat: dana esti cam batrana...si daca ar fi ?..ionutunbaiatadevarat: ai 45 dana?ironiile de genul asta...nu'si au loc
kick acid...invata se te comporti cu o femeie...si daca e plinuta...nu'i prob ta sa scrii pe main...poate nici ei nu'i cade bine...toti avem defecte...
..alexsexy..se pare ca nu-i atat de sexy..cel putin nu cand streseaza-n privat cu "..vrei sa vada sperma mea?.."..kick..
whiteninja...kick.....labush
kyle...scandal ca i s a controlat web-ul
..olly_hm..cred ca nu reuseste sa-nteleaga faptul ca a fi dj n-are nici o legatura cu a fi moderator..pentru jigniri repetate aduse userilor pe main, pentru atitudine de rahat..kick..
..iar olly_hm..pustiule, daca-s grasa nu-s pe buzunaru' tau, iar daca-s proasta fa bine si nu ne mai deranja cu prezenta ta..multumim!..kick..
[quote=606] ..iar olly_hm..pustiule, daca-s grasa nu-s pe buzunaru' tau, iar daca-s proasta fa bine si nu ne mai deranja cu prezenta ta..multumim!..kick.. [/quote] DING DING ...BANG BANG :))))) Iar daca esti anti fitzoasa asculta Radio clubinterzis si nu o mai baga in seama
[quote=606] ..danww..daca mai statea un pic in ma-sa, il facea numa' pola..live, cred ca-mi trebuia o gaura duplex..kick.. [/quote] Frumos raport...limbaj asemanator...bv!
[quote=606] ..olly_hm..cred ca nu reuseste sa-nteleaga faptul ca a fi dj n-are nici o legatura cu a fi moderator..pentru jigniri repetate aduse userilor pe main, pentru atitudine de rahat..kick.. [/quote] si totusi ti-am cerut conversatia dar vad ca degeaba...asa ca de-astea pot sa scriu si eu de tine fara numar ca multi mi-au zis ca imi spui mie dar tu nu te vezi...hai lasa-te ca te intinzi...serios
[quote=4913] kyle...scandal ca i s a controlat web-ul [/quote] din cauza lui asta m-a dat fitza afara ca e iubitul ei ...ma gandesc ca altfel nu avea de ce sa ii deie dreptate
..ion borcea..cu dinamo, fara dinamo..tot marlan moare..limbaj de tarla, jigniri gratuite..kick..
ion borecea...kick...a tinut sa'l ia si pe al doilea..scandal cu userii..se prinde kick-ul de el..ca apa de gîsca
mute, mute, kick lui dany27, vorbea aiurea la adresa lui erzsike
terente..kick...labush
Kick dan30, labush
Mute lui kimberly, in timpul caruia a iesit din chat, pt urmatorul motiv :"kimberly: bagasi pla in mata de zdreampta penala sugi *** pe la colturi si aici vai doamne cine mis eu tu panarama dracu fa figuri cu cine nu te stie ca te prind maine si te tund la chelie scorpie mica"... cuvinte adresate lui Gyorfi, cred ca n-are ce cauta pe acest chat, nu-i la prima abatere.
Kick lui Andu, antecedente si joaca cu diverse nick uri.
Kick li Sageata... barfa de doi lei de pe alt chat pe care o tot continua cu toate ca iterlocutorul sau nu mai era in acest chat
RIZVANGOLI CU SCULA-N WEB ......
manu22...kick..mi'a inchis web de 4 ori...era cu punga la gura...aurolac ?..
manu22: MITACULE SA BANAGM TPTOI IN MATA TA.....kick
kick Lapolyon ... 2 conturi pe chat...logat cu ambele in acelasi timp
kick chester ... ia niste servetele umede sa nu te patezi... labish
Kick lui Partelly Tiberiu, stres cu web in privat, i s a spus sa inceteze dar n-a inteles.
kick blitz ... labish
kick dan30 ... ce mica era... :)))
kick mariusik2013 ... labish + id pe main ...sera buna mariusik
kick pt :dany27: daciane no suport pe grasana
kick dan30 - labush
kick whiteninja ... labish... cu noaptea`n cap domnule... :)))
kick mariusik2013 ....scula`n web ca de obicei... si limbaj vulgar la adresa userilor... are un rating mai mare ca Dan Diaconescu asta... :))
kick George- decline de 3 ori la web - '' npc, sa fii sanatos...ai vazut ca sunt normal...ce te holbezi atat?abuz de putere sau ce?crezi ca ma impresionezi? da cei care vb ca la usa cortului nu ii vezi? te trezesti din an in paste sa intrii si dai mute? esti mare sef''
tu ai priceput ce am zis? sau iti place sa te dai mare ca esti sef? [quote=9460] kick George- decline de 3 ori la web - '' npc, sa fii sanatos...ai vazut ca sunt normal...ce te holbezi atat?abuz de putere sau ce?crezi ca ma impresionezi? da cei care vb ca la usa cortului nu ii vezi? te trezesti din an in paste sa intrii si dai mute? esti mare sef'' [/quote]
e clar, numai sefi pe aici =)) [quote=383] george- si ladunca aceeasi persoana cu doua nick-uri pe chat...plus ca a intrat de pe alt ip inainte de a se termina ora de kick:) [/quote]
kick George- ... prea destept prea ca la tara... dom` profesor
Alt "sef" si motivul care e pana la urma?iti aperi sefa? :-ss [quote=10604] kick George- ... prea destept prea ca la tara... dom` profesor [/quote]
ACEST TOPIC ESTE REZERVAT MODERATORILOR ! FIECARE MODERATOR VA POSTA AICI UN RAPORT COMPLET CU KICK-UL PE CARE ÎL VA DA. RAPORTUL SE VA FACE CU UN COPY/PASTE DIN DISCUȚIA DE PE CHAT. MODERATORUL CE VA DA KICK ȘI NU VA POSTA VA FI SANCȚIONAT. NU ESTE UN TOPIC PENTRU USERI.... VĂ MULȚUMIM!! ..d-l george, aveti bunavointa, va rog, si cititi cu atentie atunci cand postati, da?..exista topic pentru reclamatii in cazul in care aveti ceva de comentat vis-a-vis de sanctiunile primite..multumesc..
kick lui Dany27, vechea poveste cu mamele
kick Andu..... " ...Andu: sa mi bag *** in familia voastra de interzisi si in mata black girla *** mea..." v prea vulgar..prea ca la tara..
kick flix... flixu: lingailor asa ajungeti moderatori o lingeti pe fitza in pisda ... dupa mute a continuat .....flixu: shugare te-ai ajuns ma alcolistule ai lins si tu destul pisda
kick alexandra_bruneta .... nu ne jucam baba oarba...
kick Lungu Sergiu ... ne jet-uim in alta viata nu acum
kick razvan87 "...razvan87: ce-a mai mare cur va de pe chatu asta socializare este ALLANA, si masa e o cu rva la fel de mare ca si eaa!! asta e adevaru ***utii mo rti ma-ti de zdreanta".... frustrat omu...merita mai mult decat kick ...parerea mea
kick razvan87 "razvan87: ce-a mai mare curvaaaaaa de pe chatu asta este allana si cu masa....curvelorrrrrrrrrrrrrrrrrrr" .... isi revine asta ca boxeoru din pumn... :)))
kick Gabriel Mamiron ..... uite putsaaaaaaa(labish)... si nu se astepta sa apara vanatoru... :) :) :)
kick ionut_2644 ...cam dezordonat in limbaj...
kick Motan3l .... motan31: Va invit pe w w w . c h a t - a p r o p o . d o . a m .... propunere de ban... mai mult n`am putut face.. :(
kick adrian dogan ..... labish... cam mic chistocu ala...ma simt mandru.... :))
kick Partelly Tiberiu ... nu jucam bambilici...uite web-u nu e web-u ...uite web-u nu e web-u...
kick whiteninja ..... labish... sa ii cumpere cineva niste servetele umede :)))
kick...stafiacocosata...eternul scandal...intra cu doua nik-uri diferite(ceausescu reanviat)
raultm: trfa de 2 lei....raultm: mata ma sugee pe mine...kick..raultm
cioculet...kick...labush
killer...kick...labush
kick danidaul .... labish... " ..ia domnule mana de la oua..." :)
kick ion gogu .... "ion gogu: hai ca mi bag *** in chatul vostru pa " ... da tu crezi ca aici esti acasa la tine prietene?
kick amant21cm4you ...labish ... vezi sa nu dai pe tine :)
kick liviu4yu ... labush.... sa nu dai pe tine :)
kick liviu4yu ... labish... prea mica prea ca la tara... :)
kick alin3 ... labish... 2 mere s`o banana ....scofalcite...ca la tara... :)))
tony782002....kick...labush(mai avea si burta)
kick nico pavel .... labish.... are la kaufland servetele umede.. :)
nico pavel...aceeasi problema(labush)
kick nedelcu....limbaj neadecvat ''nedelcu: iesi in *** mea de unguroica fara tara''
volvo kick....labush
kick Sageata Lui Cupidon: ..... daca nu merge cu ADYTZU... poate merge cu sageata... ai ban prietene si stii de ce
frumusica...cont de fata,si el era baiat (kick)
kick alin_matei61@yahoo.com ... labish uite domnule ce mandru e de ea... :)))