..te-a-nselat??..rupe-i capu' sau mergi mai departe..:)))
..acu' ce sa zic..?..prima data nu se pune?..:)))..nici io nu cred ce spun, da-mi place cum suna..:)))..
..acu' serios, da?..:))))..io cred cu tarie ca daca nu-i dai motive s-o taie prin sat nu pleaca nici daca-l trimiti..:)))..(sa ne-ntelegem, e vorba si de femei, deopotriva)..exista o lege nescrisa pe care multi o adopta involuntar: nevasta-i nevasta, "icoana" care nu suge pula si nu se fute-n cur(scuzati acuratetea exprimarii)..sa va fereasca bunu' Dumnezeu sa scape "virgina"-n balarii si sa-i prinda gustu'..:)))..ai sa te-ntorci la ma-ta para-ndarat cu ochii plansi si cearsafu-n buzunaru' de la piept, zau..
..uatevar..deci, dragilor si dragelor, da-i omului tot ce are nevoie fara mutre, iar daca tot calca-n strachinile vecinilor, arunca o privire-n oglinda si-n constiinta: problema sigur e la tine...:)
Postează răspuns
..acu' ce sa zic..?..prima data nu se pune?..:)))..nici io nu cred ce spun, da-mi place cum suna..:)))..
..acu' serios, da?..:))))..io cred cu tarie ca daca nu-i dai motive s-o taie prin sat nu pleaca nici daca-l trimiti..:)))..(sa ne-ntelegem, e vorba si de femei, deopotriva)..exista o lege nescrisa pe care multi o adopta involuntar: nevasta-i nevasta, "icoana" care nu suge pula si nu se fute-n cur(scuzati acuratetea exprimarii)..sa va fereasca bunu' Dumnezeu sa scape "virgina"-n balarii si sa-i prinda gustu'..:)))..ai sa te-ntorci la ma-ta para-ndarat cu ochii plansi si cearsafu-n buzunaru' de la piept, zau..
..uatevar..deci, dragilor si dragelor, da-i omului tot ce are nevoie fara mutre, iar daca tot calca-n strachinile vecinilor, arunca o privire-n oglinda si-n constiinta: problema sigur e la tine...:)
[quote=19528]
Ma... nici ruptu' de cap nu-i o varianta dar nici sa ramai. Cum spuneai si tu, omu pleaca s-o tina langa asa cand n-are ce-i trebuie. Ocupate de el/ea, gandeste-te s-o satifaci nu doar sa te satisfaci pe tine. Daca te-ai asigurat ca astea s-au petrecut si in continuare porti coarne, nu mai esti taur, esti bou in toata regula c-accepti. SO, du-ti rapidea, si nu ti mai intoarci!
[/quote]
ai mare dreptate dar mai sint si situatii de genul ca nu sint bani in casa si atunci ea poate sa plece la futut fara sa sti ptr a avea bani
De ce înşelam? Din plăcere, pentru că putem, pentru că nu suntem prinşi? Din lipsă de afecţiune? Nu exista o explicaţie alb pe negru, poate chiar sunt valabile toate explicaţiile la un loc. Uităm des ca iubirea trebuie întreţinută, că flacăra de la începutul unei relaţii risca să se stingă dacă nu avem grijă de ea. Cred că uităm să comunicăm, să fim deschişi unii cu alţii, nu mai ştim să luptăm şi din laşitate ,poate,alegem de multe ori să punem punct atunci când am putea să punem virgulă.
Conform unor studii bărbatul este un vânător şi înşală sub influenţa instinctului Darwinist de a işi sădi sămânţa genetic în cât mai multe.Femeia de ce o face ?Din singuratate,se simte singura in relatie .Din plictiseala,rutina si monotie in relatie.Din razbunare,aventura e justificata deorece si el face asta .Lipsa stimei de sine ,au senzatia ca nu sunt admirate suficient de catre partener.
Femeile implicate in astfel de relatii nesatisfacatoare se simt mult mai singure decat femeile fara partener. Daca intr-o relatie femeia nu primeste atentia pe care considera ca o merita, poate incerca sa caute satisfactie in alta parte si sa se implice in noua relatie.
Motivele pentru care femeile insala includ singuratatea, razbunarea, plictiseala si stima de sine, mai degraba decat o dorinta fizica puternica.
si cu toate motivele indreptatite de a insela cred ca nu duce la rezolvarea situatiei
daca relatia nu mai merge mai bine fiecare pe drumul lui
..sa spun c-am devenit mai toleranta?..as minti..sa spun c-am invatat sa traiesc clipa?..as minti pe jumatate, inca invat..o sa spun doar ca mi-am dorit sa traiesc clipa invatand..nu ca zic, da' vreau sa spun..:)