ROMANIA
Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieste ca si cand ar fi ultima zi pe pamant. Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai, cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait, cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca....iubeste-ti viata si mai ales prietenii...E cel mai de pret lucru.
Postează răspuns
Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieste ca si cand ar fi ultima zi pe pamant. Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai, cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait, cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca....iubeste-ti viata si mai ales prietenii...E cel mai de pret lucru.
..nu stiu altii cum sunt..
..fara a-l plagia pe Creanga, inainte de toate sunt romanca..o romanca nu foarte multumita de societatea-n care traieste, dar foarte nationalista-n felu' ei..
..multi au plecat pentru "mai bine"; nu-i blamez, avand in vedere ce ne ofera ai nostri; pacat, insa, de cei ce pleaca si nu se mai intorc decat in "vizita", pacat ca n-avem puterea de a ne dori mai mult de la noi insine..
..iubesc tara asta batuta de soarta si mutilata de cei nevrednici s-o conduca!..iubesc oamenii care stiu ce vor si dincolo de granitele ei..sunt mandra dar ma doare!!.....
..si-nca ma doare..ca n-am avut puterea de a schimba ceva..ca nu putem sa spunem intr-o zi "la dracu cu voi!..fuck off!"..