intanliri adevarate

nu stiu la ce se refera "CLUB INTERZIS",pai daca este interzis ceva ,trebuie sa facem ceva care sa tinem minte ,ca acest site sa merite apreciat!ar trebui sa ne intanlim ,sa facem sex,sa vorbim ,sa ne distram,schimbam nr de telefon,intr-un cuvant sa ne simtim bine!vreau actiune,sex fierbinte ,vise implinite,fete satisfacute!hai ca v-am bagat in ceata,ne auzim 898989...,sa vad cine are curaj!
Postează răspuns
..oh, ah, uh!!..tigrutzu' lu' mama, toti poftim la ce-i interzis, zau asa! ..totusi..nimeni nu te opreste sa faci victime daca te "tine"..fa-o, totusi, mai undercover..noi suntem oleaca mai "ortodocsi", incepem si noi c-o barfa, un flirt, o invitatie la "cafea"; iar numere de tel., adrese, id-uri, ni le dam pe sub mana..;)) ..cat despre ceata..abureste-o si tu-n tete-a-tete..:):X:X
buna ,imi place ca ma ataci iubire,dar otusi site-ul asta cu ce se ocupa? cu barfe?atunci ce-i permis aici?ne masturbam,povestim cum am ratat un futai aseara pt ca partenerul a adormit?viata nu asteapta si nu iarta,daca nu acum ,atunci cand,la pensie ?
..iubire, site-ul nu se "ocupa" cu nimic..site-ul ne-aduna si ne da posibilitatea de a ne cunoaste..ce faci tu dincolo de taste te priveste... .."matrimonial" nu-i sinonim cu "fuutai instant", amice..:)..in principiu, este un site de socializare; ca-ti pica ceva sau nu la drum de seara, de tine depinde..:)
ok,imi place de tine! ce vrei sa stii despre mine?iubesc femeile foarte mult,nu sunt un misogin!am multe prietene cu care ma inteleg bine si in pat si altfel!imi place sexul ,chiar foarte mult ,poate prea mult,stiu sa satisfac pana la orgasm,ma pricep bine de tot!imi place sa ma plimb mult prin paduri si munti,avem destui pe aici,cred ca pofta de sex imi vine de la aerul pe care-l respir pe unde calatoresc!este o zona mai putin poluata,mai verde tot timpul,putin mai rece ,asta te inseamna sa stai cat mai aproape de partener,sa-i simti parfumul pielii si te indeamna la aventura!
ma tigru, iti bati capu cu o tona da vrajeala aici nu mai bine suni un ''pimp'' daca esti dornic da actiune?..zau asa :))))
auzi mai "van-dam",ce ar fi barbatul fara vrajeala,ar ramane fara actiune!barbatii sunt vanatori,femeile adora asta,daca nu vanezi,inseamna ca o iei sub coada,asa esti?
Apai....exista si intalniri false?:))
[quote=22140] Apai....exista si intalniri false?:)) [/quote]pai sunt si false,adica ne intanlim, vorbim,spunem bancuri si nu ne-o tragem!
Ohh.....tu vorbeai de sex.....
[quote=22140] Ohh.....tu vorbeai de sex..... [/quote]sa-ti explic ce-i ala?
Apai.....la ce bun? Daca-l faci precum scrii........e clar:D
nu esti sanatoasa =))) luv u :X
[quote=383] off...voi femei....nu stiti a aprecia un barbat bine intentionat...care printr-un sex fioros va poate face sa intelegeti ca viata e scurta si mai bine o faci lata decat s-o lungesti. tigrule...nu stiu cine esti...din doua trei randuri am reusit sa imi fac o parere....(nu incerca sa ma mai convingi pentru ca nu exista a doua sansa pentru prima impresie) oricum...tot ce vreau sa spun e ca...daca s-ar reduce totul la sex...ar fi fericire ...insa din pacate pe langa pofta aia incomensurabila de sex pe care tot o expui aici iti mai trebuie si un blid de mancare si niste chiloti in cur...si un mijloc de transport...si o tigaie si multe altele...sa nu mai vorbim de ceea ce implica o familie daca ai in plan vreodata. Toti suntem mandri de prieteni..prietene...si cat de ciumegi suntem in asternuturi....dar chestia asta nu ¨zburleste¨pe nimeni....daca te chinui sa ne explici ca esti cel mai tare si mai mare....ma chinuie si pe mine intrebarea: de unde stii? [/quote]nu am spus ca sunt cel mai tare si mai mare,stiu sa fac dragoste bine cu o femeie,daca tu nu ai timp de facut sex,te plang draguta!pe o harta a vietii,dar tu nu stii ce-i aia,scrie :munca,viata personala,treburi casnice,socializare,si printre altele si viata intima,adica sex,tradus!
Buna ziua, adica cum le satisface pana la orgasm, cum vine asta? adica cum niste chiloti in cur? adica cum vine chestia cu "multi paduri"?
m-am lamurit cu site-ul asta,orice ai spune ,nu-i bine!eu am fost sincer cu ce-mi doresc,ati sarit toate pe mine,de parca sunt infractor!mai sunt si "fetite "masculine" pe-aici,care nu stiu cate urechi au,ataca ca sa cucerasca inimile doamnelor!am starnit un subiect "tabu"pentru unii de pe aici,pana sa ne trezim si noi la viata,o sa imbatranim si nu mai apucam sa traim si noi aventuri si fantezii!sunt multe locuri in lume ,unde sexul este un subiect liber,chiar si la noi in tara sunt orase unde se vorbeste liber fara sa se supere nimeni,poti aborda pe oricine fara sa "iei un pantof in botic"!am mai trait vremuri cand ,sexul ,avortul,aventurile.erau interzise,si au murit multi pt asta!stati doamnelor nefutute,nu lasati pe nimeni sa va abordeze,dati-le-n bot la toti! daca te futi te barfeste lumea,daca nu te futi te barfeste si mai tare,asa ca eu las lumea sa creada ce vrea,eu ma distrez si ma simt bine! va pup doamnelor "misogine"!
ai cedat usor :( deci... sa dam uitarii
Vreau si eu...niste 'intanliri' de-astea...ca suna bine! :D :D
[quote=10247] Vreau si eu...niste 'intanliri' de-astea...ca suna bine! :D :D [/quote]ai vrea tu ,dar administratorul nu da voie cu nr de tel,id,trebuie mai intai aprofundata problema,sa discutam in amanunt,sa cerem voie de la admin,sa platim in final ca sa ne permitem o intanlire!daca am dat un nr de tel ,s-a turat "coana mare",de parca o regulam prin tel!nu stiu de unde esti ,dar poate vorbim in alta parte,mai d-au un nr de tel 89898989..,daca nu intra pe facebook valy sava,piatra neamt!
[quote=19528] @Tigrule, eu sunt interesata. Astia sunt niste invidiosi puiule, categoric, pe succesu' tau. Continua sa ne scrii =)) [/quote]ce acida esti draguta!aici poti sa replici ,ca acasa nu ai nimic,va d-ati sirene ,dar nu sunteti decat neimplinite si nefutute!
[quote=170] ai cedat usor :( deci... sa dam uitarii [/quote]si trebuia sa te duc cu vorba un an ,doi!mie imi place sa fiu direct,ca daca te lugesti,iti trece cheful si te fute altul!
..tu ai o problema!..vrei sa futi si pace!..si mai dai si cu mucii-n fasole!.. ..ne "d-am" sirene pentru c-avem cu ce! in schimb, tu te dai mascul feroce si "d-ai" cu batu' p-aici (deja) mult, prost si degeaba!..
[quote=383] valeu si mai e si din piatra neamt...din oras cu mine...Dumnezauleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee [/quote]ce te-ai speriat asa fata!te crezi mai desteapta decat altii?
[quote=383] suntem misogine???? asta de unde dracu ai mai scos-o??? misandre poate( dar nu e cazul) ...desi cand apare cate un specimen de asta tzantzos si se bate cu pumnul in piept ca el vrea sa futa si atat...ne cam apuca si misandria si starile de greata....si nu datorita faptului ca ne-am da noi nu stiu cum aiuresti tu pe acolo...ci din cauza ca sunt convinsa ca n-ai mai futut de la Adam si Eva de tastezi cu bale la bot si ochi stralucitori pe aici. Eu zic sa-ti iei bocceluta si sa o stergi ..ca nu-i de tine...te-ai scremut tu sa pari interesant dar mai mult de un labarush libidinos si frustrat sexual n-ai reusit sa pari....oricum sunt convinsa ca unica femeie cu care innoptezi in casa e maica-ta...asa ca nu te mai da stapanul inelelor prin zona. unul care fute n-are timp de baliverne virtuale si de convingeri ca poate poate scapa cu ceva la asternut si isi salveaza palmele de vesnica si sfanta laba. have a nice day! [/quote]dar tu ce cauti pe-aici fatuca?te plangi ,te d-ai interesanta,desteapta,ai o viata minunata,dar de fapt nu prea se uita barbatii la tine,nu de alta ,dar nu-i lasi,e destul sa te vada la fata si fug de mananca pamantul!adevarat ca mai caut ceva nou de futut pe aici,dar asta nu inseamna ca nu am ce fute!cu maica-mea nu mai stau de mult,am locuinta mea ,daca vrei te invit la o cafea ,asta nu ca sa ti-o trag,doar sa-ti demonstrez ca mananci ciperci!ca fac laba,asta e treaba mea,tu ai uitat sa te masturbezi,sau nu ai facut-o niciodata ,din pricina ca esti incuiata la minte,cred ca daca ai facut sex vreodata,era cu lumina stinsa si cu cirapi in picioare!noroc ca v-am dat un subiect de discutie,ca altfel va plictiseati,va apucati de laudat ,de povestit minunata voastra viata searbada,cu tine nu pot sa discut nimic in afara de ce porcarii mai cumperi de la mall,o barfa de prin cartier,cine se mai fute prin bloc,ca babele!hai ca te-am facut praf,te pup dulce papusa,ca altul nu vrea!
[quote=606] ..tu ai o problema!..vrei sa futi si pace!..si mai dai si cu mucii-n fasole!.. ..ne "d-am" sirene pentru c-avem cu ce! in schimb, tu te dai mascul feroce si "d-ai" cu batu' p-aici (deja) mult, prost si degeaba!.. [/quote]si ce ai vrea sa fac,sa ma gudur ca un motan,sa cant serenade,sa va suflu in iaurt,am avut ceva de spus si am fost atacat din toate partile,SEXUL E INTERZIS,pentru voi!nu stiu cat de sirene sunteti,nu v-am vazut,mie frica ca o sa am surprize,sa nu fie verisoara balena!acum ca v-am incins putin,va las sa mai cautati replici acide ,hai sa recunostem ca v-am pus sangele in miscare,era c-am pictiseala,cred ca merit aprecieri!nu stiu cu ce am gresit,am atins coarde sensibile si v-am adus aminte de tinerete,cand mai aveati parte de ceva actiune,acum incrieti-va la clubul pensionarilor,se joaca tare sah pe" malai",pupici dulci!
:-O=))
[quote=19528] Bai nene, ce spui tu? Neimplinita si nefututa? Valeeeu, bai libidinosule, carpanosule si tot ce-i mai josnic in lume, cand a fost ultima data cand ti-ai facut o revizie in oglinda? pai tu vreodata ma poti compara cu tine? Frustratu' satului [/quote]ce e draga te-ai aprins?se vede cata educatie ai,la vocabularul care-l ai,esti cel mult o croitoreasa de duzina,sau femeie de servici!
[quote=12184] ce e draga te-ai aprins?se vede cata educatie ai,la vocabularul care-l ai,esti cel mult o croitoreasa de duzina,sau femeie de servici! [/quote] Totusi iti face bine sa stai aici pe site-ul asta. Vad ca ai inceput sa folosesti corect cratima! Eu zic sa il frecventezi mai des. Poate inveti si alte chestii!
[quote=19528] intotdeauna am vorbit corect. nu te poti lauda cu acelasi lucru ;) [/quote]da sigur ,tu esti cea corecta,nu anjuri,nu jignesti pe nimeni,esti perfecta,cu toate ca arati destul de bine,dar trebuie lucrat la temperament si la vocabular!stii cand o sa te trezesti? pe la 30 de ani!de fapt mai bine pe la 40!o sa-ti vina mintea la cap!inca nu stii cei viata!se vede dupa cum reactionezi la prima vedere,nu te poti bate cu toata lumea ,parerile sunt impartite ,asa o sa fie intotdeauna,trebuie sa tii cont si de ceilalti!daca ti-ai propus sa conduci lumea,nu este o varianta buna,nu stii sa asculti!din tot ce spune o persoana ,trebuie sa alegi ce este mai bun , apreciezi,castigi incredere,apoi sa-i transmiti parerile tale!stii ce fac eu acum cu tine? dezvoltare personala,nu stii cei asta?inveti sa te cunosti,reactiile tale sunt impulsive si vrei neaparat sa impui parerile tale,ca o dictatura!te pup dulce,am vazut ca saruti bine!
[quote=27989] Totusi iti face bine sa stai aici pe site-ul asta. Vad ca ai inceput sa folosesti corect cratima! Eu zic sa il frecventezi mai des. Poate inveti si alte chestii! [/quote]nu stiu cine esti,poate un baiat destept ,poate un lingau de duzina,poate unul care are nevoie sa se descarce si nu poate din cauza parintilor sau a "iubitei",dar ce spui tu aici nu ma incita deloc,in afara de scris corect ,vocbular,nu am auzit nimic interesant!toata lumea vrea sa vorbeasca gramatical,corect,in parabole,in versuri,hai sa ne d-am fitosi,dar nu am auzit pareri despre subiect,aici este vorba despre "intanliri adevarate",adica,repet,nu pe web,nu telefonic,nu virtual,chiar sa ne intanlim,ce-i asa de greu de inteles!va este frica de subiect?o sa caut altul ,vad ca nu aveti imaginatie si nici curaj !te pup frate,nu ca as fi pe invers,dar poate nu ai simtit senzatia asta de mult timp!
[quote=383] ai di plm....ce tzoparlan prost! [/quote]tu in afara de jignit si vorbit prostii ,mai stii si altceva?subiectul era altul!va este frica sa vorbiti?de fapt s-ar putea sa nu aveti parte de actiune in domeniul sexului!daca asa vorbesti si cu iubitii tai,sau cu sotul,daca sta cineva langa tine,inseamna ca ori ai gasit prostul ,ori faci sex bine!te pup dulceata,sa fii iubita!
[quote=19528] CU ratati nu ma pot abtine. Ca ma-ta, sor-ta, fii-ta si tot neamu tau de sex feminin au ocupat doar posturile astea, ghinion de nesansa. Du-te turbo distrusule pe viata ca rost de sex nu e. ;) [/quote]nu era vorba ca vreau sa te fut fatuca,este altceva,posibil sa-mi placi ,dar nu bag mana in foc!vrei nu vrei,tot la sex ajungem,si mame,si surori,si fiice,daca nu stiai,sexul ocupa in familie 50 %,tu daca te freci cu toti,posibil sa nu stii procentajul!imi pare rau ca te-ai luat de mama,de sora,de fii-mea,apropo,mama e moarta,sora e minora si la fel si fii-mea este minora,asa ca esti o scursura fara masura!ar trebui sa mergi la psiholog sa vezi ce este in neregula cu tine,asta daca te respecti precum te lauzi!am terminat psihologia printre altele,asa ca mai cunosc cate ceva despre comportamentul oamenilor!imi pare rau pt tine!
[quote=606] :-O=)) [/quote]nu stiu ce fel de admin esti,dar "tii numai cu ursul!",am fost atacat din toate partile,injurat,jignit de toate catele,dar ai acceptat absolut tot ce s-a spus,in afara de replicile mele,sa nu uitam ca subiectul meu este cel mai tare,altfel era un total plictis pe site-ul asta! ar trebui sa mai interzici unele replici de-ale frustratelor astea,ar trebui sa-ti aperi teritoriul,sa fii mai rezervat in privinta replicilor ,sa aperi pe cei care au intradevar subiecte bune !hai sa fim seriosi,alt subiect mai fierbine nu a fost pe-aici!pot sa bag subiecte si mai fierbinti,dar fara sprijinul tau nu pot! nu poti sa d-ai intr-un om care are o parere si un subiect bun de discutii,parca asa spuneai,si sa aperi" fetitele "care se perinda pe-aici!apreciez ca mi-ai dat like,dar nu este destul,mi-ai dat si in cap!te pup draguta,si daca nu te descurci ,te pot ajuta,asta daca nu te crezi "zeita"!
..tigrule..se pare ca tu nu intelegi un lucru, printre altele..subiecte sunt zeci daca te-ai obosi sa le rasfoiesti aici, faptul ca tu consideri sexul esential nu-i vina nimanui..nici faptul ca nu toata lumea e de de acord cu prioritatile tale.. ..se pare ca nu stii sa respecti opinia celorlalti, motiv pentru care esti blamat.. ..ne reprosezi ca "fugim" de subiect, dar nu-ntelegi ca de fapt avem doar alte pareri..catele, frustrate, singure sau nefutute, n-ai dreptul sa aduci acuze nefondate doar pentru ca tie-ti place sa futi 50% din timp..oamenii mai si sufera, plang, ofteza sau pur si simplu incearca sa n-o faca.. ..ti-am dat like pentru ca-ti respect opinia, indiferent care-ar fi ea, lucru pe care tu nu prea te pricepi s-o faci d-le "psiholog"!..iar ca sa dai lectii, e nevoie sa fii impecabil, chiar si-n folosirea limbii romane, nu crezi?..:)
[quote=606] ..tigrule..se pare ca tu nu intelegi un lucru, printre altele..subiecte sunt zeci daca te-ai obosi sa le rasfoiesti aici, faptul ca tu consideri sexul esential nu-i vina nimanui..nici faptul ca nu toata lumea e de de acord cu prioritatile tale.. ..se pare ca nu stii sa respecti opinia celorlalti, motiv pentru care esti blamat.. ..ne reprosezi ca "fugim" de subiect, dar nu-ntelegi ca de fapt avem doar alte pareri..catele, frustrate, singure sau nefutute, n-ai dreptul sa aduci acuze nefondate doar pentru ca tie-ti place sa futi 50% din timp..oamenii mai si sufera, plang, ofteza sau pur si simplu incearca sa n-o faca.. ..ti-am dat like pentru ca-ti respect opinia, indiferent care-ar fi ea, lucru pe care tu nu prea te pricepi s-o faci d-le "psiholog"!..iar ca sa dai lectii, e nevoie sa fii impecabil, chiar si-n folosirea limbii romane, nu crezi?..: [/quote]la ce sa d-au like?injurauri,acuzatii sau prostii spuse de toate " doamnele "?eu am inceput un subiect interesant si m-am trezit atacat si injurat de toti,ce ar trebui sa fac?
..poti incepe prin a modifica titlul topicului.."intalniri", nu "intanliri"..mai apoi, se scrie "dau", pt ca este verb, mr..in final, ai putea sa te retragi de tot, nu cred ca s-ar supara nimeni..:)
[quote=606] ..poti incepe prin a modifica titlul topicului.."intalniri", nu "intanliri"..mai apoi, se scrie "dau", pt ca este verb, mr..in final, ai putea sa te retragi de tot, nu cred ca s-ar supara nimeni..:) [/quote]da e posibil sa fi gresit,dar cand scrie cineva in prescurtari si parabole de nu se mai intelege om cu persoana,ce mai spui?si de retras ,ma retrag cand vreau eu nu cand imi impune cineva,suntem intr-o tara libera!
un site se poate numi oricum fara sa fie necesar sa ii dam o anumita interpretare a numelui fiecare isi exprima propria opinie libera despre un anumit subiect poate sa corespunda sau nu cu propria noastra parere despre subiect deci nu are rost sa ne suparam ca parerea unei persoane nu corespunde cu propria noastra parere dar e bine sa mai auzi si parerile altora ca sa le poti compara cu ale tale de obicei te alegi si cu ceva cunostinte in plus
O fi reusit saracu tigrulet sa ceara mana unei pana la urma...voi ce credeți s a saturat de a lui?
..touche!..in sfarsit, o-ntrebare retorica pertinenta!..=)))))