Pozitii si locuri

Va provoc. In ce pozitii si in ce locuri ati facut.o pana acum sau aveti in plan?
Postează răspuns
Va provoc. In ce pozitii si in ce locuri ati facut.o pana acum sau aveti in plan?
Corect. Sa incepem cu locul atunci. In camera de baie.
OK. Parc. Ce fantezii va vin pentru parc?
pARC + noapte ca ziua nu merge
Angela, pe o banca retrasa si multa liniste cu limbutze cu tot arsenalul :)
Sex oral in masina. In mers. Eu la volan. Ziua pe Stirbei Voda
In parc in Herastrau si in masina in drum spre Brasov
Miam futut soacra in timp ce socru era afara
locul la cinema..pozitia nu prea comoda...parc seara pe la 9 eu pe banca ea in brate la mine avea o rochie deaia lunga nu se vedea ce facem noi ...in padure am ramas in urma cu tipa respectiva cam ametiti mai ales ea...mi-a supt-o langa un copac...
Una dintre fanteziile mele,este sa o fac intr-o cabina de proba,intr-un magazin,plin de lume.
AS face-o cu tine,Angela,PE capota masinii intr-o padure publica,cu riscul de a fi vazuti....bineinteles ca,oferindu-ti o avalansa de orgasme de la sexul oral CE ti-l ofer...
[quote=30383] OK. Parc. Ce fantezii va vin pentru parc? [/quote]sub pomi noaptea in tineretului
[quote=30383] Corect. Sa incepem cu locul atunci. In camera de baie. [/quote]in scara blocului ziua
Pe un cearsaf plin cu furnici si ciulini..
[quote=30383] Seara, pe inserate, in parc, pe banca. Domnisoara purta o fusta pana putin sub genunchi. Ne sarutam pasional. Am inceput prin a-i mangaia coapsele, si am ajuns cu gura intre picioarele ei. Dupa ce i-am oferit eu sex oral, mi-a oferit si ea, cu finalizare si inghitire. A fost cel mai incitant loc. Asta nu e fantezie. Am facut. As mai face la padure, pe o patura sau la cinema. [/quote]

In cabina de proba. Vara, ea era oricum fara chiloti si sutien (sani mici) pe sub rochie. Am lipit-o cu spatele pe perete in picioare si am inceput sa o ling cu pofta pe labii, sa-i rotesc clitorisul muscandu-l usor, apoi am intrat adanc cu limba si am sfredelit-o, sorbindu-i lichidul delicios. In timpul asta, cu un picior pe umarul meu, ea se chinuia sa nu geama, tinandu-si mana la gura. Am intors-o cu fata la perete si am inceput sa o pentrez usor in pizda incredibil de uda, in timp ce cu o mana ii masam clitorisul, iar cu cealalta ii acopeream gura ca sa limitez gemetele ei. A terminat destul de repede, mi-am dat si eu drumul, dupa care m-am coborat la fundul ei si am lins-o pana i-am curatat pizda de lichidele noastre. Ne-am imbracat si am iesit tinandu-ne de mana, ea fara nimic sub rochie, iar eu cu gust si miros apetisant de pizda in gura. 

Pai, pe masa din bucatarie... Sa ma infrupt din ea... Din femeie, nu din masa 😀  ... E cea mai buna cina,... sau mic dejun, masa de pranz, ma rog 😀 ... Pe Arcul de Triumf, pe vremuri cand nu oricine avea access, in apa (mare si piscina), etc... Si clasicile: masina, parc, restaurant, plaja, etc... Daca m-ar fi pasionat motocicletele cred ca ar fi fost interesant sa mergi "cu dansa infipta-ntransa" 😀

Mi-as fi dorit sa fac sex pe piramide (egiptene si sudamericane,) Turnul Effel, Statuia Libertatii...

Pozitii: de toate ptr. toti 😀 sau ce s-a putut 🙂

Am avut parte de sex oral într-o cabină de probă...ea a dorit a proba o bluză...i-am alta...È™i alta...È™i alta .

Apoi m-a chemat să văd cum îi stă...cînd am văzut transpiraÈ›ia între sînii ei am avut erecÈ›ie instant...i-am smuls sutienul È™i l-am aruncat pe jos,s-aplecat iar eu mi-am desfăcut fermoarul de la pantaloni.

Sexul meu dorea gura ei È™i ea a înÈ›eles ce vreau...cîteva minute am plutit,apoi i-am spus a le pe toate 3 bluzele È™i am plecat direct acasă.Nu mai puteam sta cuminte