Pozitii si locuri
In cabina de proba. Vara, ea era oricum fara chiloti si sutien (sani mici) pe sub rochie. Am lipit-o cu spatele pe perete in picioare si am inceput sa o ling cu pofta pe labii, sa-i rotesc clitorisul muscandu-l usor, apoi am intrat adanc cu limba si am sfredelit-o, sorbindu-i lichidul delicios. In timpul asta, cu un picior pe umarul meu, ea se chinuia sa nu geama, tinandu-si mana la gura. Am intors-o cu fata la perete si am inceput sa o pentrez usor in pizda incredibil de uda, in timp ce cu o mana ii masam clitorisul, iar cu cealalta ii acopeream gura ca sa limitez gemetele ei. A terminat destul de repede, mi-am dat si eu drumul, dupa care m-am coborat la fundul ei si am lins-o pana i-am curatat pizda de lichidele noastre. Ne-am imbracat si am iesit tinandu-ne de mana, ea fara nimic sub rochie, iar eu cu gust si miros apetisant de pizda in gura.
Pai, pe masa din bucatarie... Sa ma infrupt din ea... Din femeie, nu din masa 😀 ... E cea mai buna cina,... sau mic dejun, masa de pranz, ma rog 😀 ... Pe Arcul de Triumf, pe vremuri cand nu oricine avea access, in apa (mare si piscina), etc... Si clasicile: masina, parc, restaurant, plaja, etc... Daca m-ar fi pasionat motocicletele cred ca ar fi fost interesant sa mergi "cu dansa infipta-ntransa" 😀
Mi-as fi dorit sa fac sex pe piramide (egiptene si sudamericane,) Turnul Effel, Statuia Libertatii...
Pozitii: de toate ptr. toti 😀 sau ce s-a putut 🙂
Am avut parte de sex oral într-o cabină de probă...ea a dorit a proba o bluză...i-am alta...È™i alta...È™i alta .
Apoi m-a chemat să văd cum îi stă...cînd am văzut transpiraÈ›ia între sînii ei am avut erecÈ›ie instant...i-am smuls sutienul È™i l-am aruncat pe jos,s-aplecat iar eu mi-am desfăcut fermoarul de la pantaloni.
Sexul meu dorea gura ei È™i ea a înÈ›eles ce vreau...cîteva minute am plutit,apoi i-am spus a le pe toate 3 bluzele È™i am plecat direct acasă.Nu mai puteam sta cuminte